Rólunk mondták

Átlátható, jól kereshető weboldal, korrekt árak és ügyintézés, segítőkész ügyfélszolgálat és gyors szállítás
Mónika
Gyors és korrekt volt az üzlet. Az egér görgetése közben minden fordulatnál a sorok visssza ugrottak egy-két sort, de ez hem az üzlet hibája. Felhívtam őket és azt az ajánlatot kaptam, hogy kiküldik a futárt, ingyen elviszik, megnézik a szervizükben, azonnal be is rendelik a következő terméket, ha ragaszkodom hozzá, és díjmentesen kiszállítják. Ilyen készséget, ilyen szeretetet még nem tapasztaltam üzletben. Köszönöm, és további sikereket, növekedést kívánok nekik!
Béla
Minden interneten ment és nagyon gyorsan. Ünnepek alatt rendeltem és az ünnep utáni első munkanapon feldolgozták és következő nap meg is kaptam.
Éva
Nagyon gördülékeny az ügyintézés. Pontosan azt kaptam amit megrendeltem. A szállitás csomagolás hibátlan a szállitoudvarias
Attila
Pontos, gyors megrendelési folyamat és fizetési lehetőség. Belvárosi átvétel.
Márk
Minden rendben volt, nagyon korrekt webáruház!
Helga
Egyszerű volt a rendelés. Gyors volt a rendelés feldolgozása és kiküldése. Személyes kontaktra az ügyfélszolgálattal nem volt szükség.
Judit
Minden gyorsan ment! Segítőkész kiszolgálás! Tökéletes telefonos szaktanácsadás!
Péter
Tökéletes minőségben, a meghirdetett határidőre érkezett meg az áru.
Zsolt
Az áruválaszték széleskörű. A termékek ár, érték aránya kedvező. A választáshoz a szakértők készségesen nyújtanak segítséget. A rendelés egyszerű . A házhoz szállítás gyors és biztonságos.
Emil
Korrekt àrak, jó minőség. Gyors ügyintézés. Pontos, gyors hàzhoz szàllítas.
Krisztina
Nagyon gyorsan megkaptam a terméket amit rendeltem nagyon jó komunikáció a bolt felől végig tudtam , hogy hol a "csomagom"... és a termék is olcsó vot és ingyenes volt a házhoz szállítás : )
Bálint
Vásárlóink 98%-a ajánlaná ismerősének a Notebookspecialistát
102 rekord   12345 ... 9


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba