Szállítás

Átvételi módok

Célunk, hogy minél kényelmesebb, a számodra lehető legjobb lehetőségeket kínáljuk a nálunk megvsárolt termékek átvételére, ezért számos átvételi módot kínálunk:

  • személyes átvétel a Bojtár utca 17. szám alatt található átvételi pontunkon. 
  • ütemezhető/időzíthető házhozszállítás: 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, 9 999 Ft alatt 990 Ft
  • Pick Pack Ponton történő átvétel: : 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, 9 999 Ft alatt 990 Ft

Áruátvétel házhoz szállítással

A megrendelt áru kiszállítását - amennyiben az raktáron van - a megrendeléstől számított 2 - maximum 3 munkanapon belül garantáljuk. A házhoz szállítás 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, 9 999 Ft alatt 990 Ft
A szállítás teljes körű biztosítást foglal magában. Ez azt jelenti, hogy ha a csomaggal bármi történik (törés, lopás, eltűnés) Téged semmilyen kár nem ér, ha átvételkor jelzed a hibát a futárnak és arról jegyzőkönyvet vesztek fel. (Sajnos a jegyzőkönyv felvételének elmaradása esetén nem fizet a biztosító és utólag már nehezen bizonyítható, hogy a kár a szállítás során keletkezett). Ráadásul az ügyintézéssel sem kell bajlódnod, mindent elintézünk, és küldjük az új gépet.
 

Értesítés a házhozszállításról

A kiszállítást megelőző napon 18 óráig a GLS fuvarkezelő rendszeréből küldünk Neked egy emailt, amiben a szállítással kapcsolatos információkat találod.

Áruszállító partnerünk a GLS futárszolgálat.

Házhozszállítás ütemezése

Raktáron lévő árut 14 óra előtt érkező megrendelés esetén a megrendelés napján feladjuk, nem raktári árukat a hozzánk történő beérkezés napján adjuk át a GLS-nek. A kiszállítás a feladást követő munkanapon történik 8-18 óra között.

Ha olyan terméket rendelsz ami nincs raktáron státuszban van, jellemzően a következő munkanapon megkeresünk emailben vagy telefonon, hogy tájékoztassunk, mikorra számíthatsz a megrendelt árura. Ezt érdemes lehet Neked rendelés előtt egyeztetned, ha nem biztos, hogy meg tudod várni a 2-3 hetes szállítást.

Lehetőséged van a házhozszállítást ütemezni. Ez azt jelenti, hogy az online redelésed során megadhatod, hogy melyik nap szeretnéd kérni a kiszállítást:

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, hívj minket a +361/445-1500 telefonszámon! Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésedre!


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba