Szállítás

Átvételi módok

Célunk, hogy minél kényelmesebb, a számodra lehető legjobb lehetőségeket kínáljuk a nálunk megvásárolt termékek átvételére, ezért számos átvételi módot kínálunk:

  • személyes átvétel a 1044 Budapest, Ezred utca 2. B2/13 1. emelet alatt található átvételi pontunkon. 
  • ütemezhető/időzíthető házhozszállítás
  • Pick Pack Ponton történő átvétel

Áruátvétel házhoz szállítással

A megrendelt áru kiszállítását - amennyiben az raktáron van - a megrendeléstől számított 2 - maximum 3 munkanapon belül garantáljuk. A házhoz szállítás 50000 Ft felett díjmentes. 
A szállítás teljes körű biztosítást foglal magában. Ez azt jelenti, hogy ha a csomaggal bármi történik (törés, lopás, eltűnés) Téged semmilyen kár nem ér, ha átvételkor jelzed a hibát a futárnak és arról jegyzőkönyvet vesztek fel. (Sajnos a jegyzőkönyv felvételének elmaradása esetén nem fizet a biztosító és utólag már nehezen bizonyítható, hogy a kár a szállítás során keletkezett). Ráadásul az ügyintézéssel sem kell bajlódnod, mindent elintézünk, és küldjük az új gépet.
 

Értesítés a házhozszállításról

A kiszállítást megelőző napon 18 óráig a GLS fuvarkezelő rendszeréből küldünk Neked egy emailt, amiben a szállítással kapcsolatos információkat találod.

Áruszállító partnerünk a GLS futárszolgálat.

Házhozszállítás ütemezése

Lehetőséged van a házhozszállítást ütemezni. Ez azt jelenti, hogy az online redelésed során megadhatod, hogy melyik nap szeretnéd kérni a kiszállítást:

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, hívj minket a 0620-770-7004 telefonszámon! Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésedre!


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba