OMEN X by HP

OMEN X by HP
Ne csak közreműködj!
Uralkodj!


A kifejezetten játékra tervezett, forradalmian új toronynak nincs párja. A rendkívüli teljesítménnyel és az innovatív hűtési technológiával a legújabb AAA kategóriás játékokat is könnyedén futtatja, akár a legmagasabb beállítások mellett is. Egyszerűen bővíthető egyedi háza révén ez a számítógép képes fejlődni és kielégíteni jövőbeli teljesítményigényeidet.
 
Erő és teljesítmény prémium szórakozáshoz, játékokhoz és többfeladatos munkavégzéshez.
Szabd testre és uralkodj!

A legjobb új és következő generációs technológiákat felvonultató házzal a hardver sohasem lehet akadály. A könnyű hozzáférés érdekében döntött kialakítású horganyzottacél-ház minden eddiginél egyszerűbb bővíthetőségre lett kialakítva ipari szabványú összetevőkkel és tágas, kamrákra osztott belső térrel.
 
Kiváló teljesítmény hűvös nyugalommal

Az elképesztő teljesítmény hatékony hűtést igényel. Az innovatív kialakítású folyadékhűtés és a léghűtés együttes erejének köszönhetően a készülék mindig alacsony hőmérsékleten üzemel.
  Lenyűgöző teljesítmény

Az Intel® Core™ i7-6700K processzor, a NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8 GB GDDR5X-es videokártya és a 16 GB DDR4-2133 SDRAM gondoskodik róla, hogy kompromisszumok nélkül használhasd kedvenc játékaidat, programjaidat.
OMEN X by HP asztali számítógép 900-070nn (Z0L43EA)
Bruttó ár: 949 990 Ft

Kíváncsi vagy milyen lehet? Üzletünkben megnézheted!

info@notebookspecialista.hu
+36 1 445 1500

Keresd nálunk a SteelSeries technológiájú OMEN kiegészítőket is! 


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba