ajaxloder - Találat szűrése
Asus
Összes törlése
Ár: 0 - 200000 Ft -
Ft
Ok


Okostelefon okos kereső Gyártó Kijelző Panel Felbontás Hardver Processzor Memória Háttértár Előlapi kamera Hátlapi kamera Operációs rendszer Ház Szín Anyaga Méretek Vastagság Tömeg Garancia
További szűrők megjelenítése »
Szűrők elrejtése »
4 rekord   1
Találatok egy oldalon:

Asus okostelefonok

Élethez alkalmazkodó, innovatív, letisztult

Az Asus márka okostelefonjai mind a hétköznapi használatra lettek tervezve. Egy Asus telefon segít megkönnyíteni egy nehéz munkanapot, de a szórakoztatásban is éppen olyan partner lehet.

Tűéles és villámgyors

Az Asus ZenFone egy olyan okostelefon család, mely kifejezetten a minket körülvevő modern, rohanó világhoz alkalmazkodik. Gyors tölthetősége azt a célt szolgálja, hogy tulajdonosa mindig minden körülmények között elérhető legyen. A HD IPS kijelzőnek köszönhetően pedig ragyogóan éles lesz a kép.

Egy hasznos, okos újítás

Az Asus PadFone sorozata egy igen érdekes, innovatív újítás. Lényege, hogy ezáltal az okostelefon beleilleszthető a tablet hátulján kialakított keretbe, így azonnal csatlakoztatható is hozzá, az adatok egyből megoszthatók.

Praktikusan szórakoztató

Praktikus, és kényelmes megoldást jelenthet az Asus FonePad azok számára akik szeretik egyszerre kézben tartani az ügyeiket. Mivel lényegében az Asus FonePad egy olyan tablet, ami okostelefon is egyben, vagy ha úgy tetszik egy olyan Asus telefon, ami tablet is. Mérete is tekintélyes, 7 hüvelykes a kijelzője, ami megnöveli a szórakozási lehetőségek kihasználását.
Bővebben
Szűrő alkalmazása ...
4 rekord   1
Találatok egy oldalon:
Kérd ingyenes termékfigyelőnket!
Naponta elküldjük az ennek a keresésnek megfelelő, új termékeket!

Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba