1. Nyomtató
  2. HP No57 Színes Tintapatron (C6657AE)

HP No57 Színes Tintapatron (C6657AE)

0 értékelés
Magenta;Sárga;Cyan
Garancia:
86g
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
23.290 Ft
(18.339 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
db

Áttekintés

A HP 57 háromszínű tintapatron egyenletesen kiemelkedő minőségű színeket biztosít a különböző nyomtatási igényekhez. Ez a megbízható, egyszerűen telepíthető patron és a szabadalmaztatott tinta a valósághű fényképek és a lenyűgöző színhelyesség érdekében együttműködik a HP nyomtatóval.

Jellemzők

Különleges összeállítású, festékalapú ciánkék, bíborvörös és sárga tinták az élénk, mindig tiszta és éles színekhez A legújabb fejlesztésű nyomtatófej – 300 fúvókával, max. 18 kHz-es kilövellési frekvenciával – ultrakicsiny, 5 pikoliteres festékcseppekkel biztosít egyenletes képminőséget
A HP 57 háromszínű tintapatron megbízható teljesítményt és eredményeket nyújt. A nyomtatóval együtt olyan rendszert alkot, amely kiváló minőségű eredményeket és megbízható működést biztosít a sima papírok és a HP speciális papírok széles skáláján.
A HP 57 háromszínű tintapatron könnyen telepíthető és használható. A korszerű tintapatronnal és a nyomtatási technológiával a nyomtatási projektek széles skáláján egyszerűen érhetők el a megbízható eredmények.
Gyártó:
Szín Magenta;Sárga;Cyan
Súly 86g
Terhelhetőség Oldalkapacitás (színes) ~500 oldal
Méret: 141 x 37 x 113 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 23.290 Ft (Nettó 18.339 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba