Évindító akciók

  1. Nyomtató
  2. HP 940XL magenta tintapatron (C4908AE)

HP 940XL magenta tintapatron (C4908AE)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Magenta
Garancia: 1 év
16 g
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

A termék ára:
7.290 Ft
(5.740 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db

Áttekintés

A HP 940XL nagy kapacitású tintapatronok a HP tintákkal lézeres minőségű szöveget biztosítanak. Professzionális megjelenésű, sima papírra nyomtatott dokumentumok az irodai használatra készült pigmentalapú tintákkal.

Jellemzők

Kiváló, lézerminőségű üzleti dokumentumok. Éles, telt szöveg a ColorLok logóval ellátott papírokkal és pigmentalapú festékekkel. Megfizethető, különálló festékek – minden patron egyénileg, szükség szerint cserélhető.

Professzionális megjelenésű, víznek és fakulásnak ellenálló dokumentumokat nyomtathat sima papírra az irodai használatra készült pigmenttintákkal. Az archivált nyomatok évtizedekig megtartják a színminőséget. Az eredeti HP tinták a ColorLok emblémával ellátott papírokon gyorsabban megszáradnak.

A gyakori nyomtatáshoz készült nagy kapacitású tintapatronokkal kétszer gyorsabban megy a fekete-fehér nyomatok készítése. A nagy kapacitású eredeti HP tintapatronok több nyomtatott oldalra elegendők, és ritkábban kell őket cserélni, mint a hagyományos eredeti HP tintapatronokat.

Műszaki adatok

A nyomtatókazetták színe
Magenta
Festékcsepp
7 pl
Kompatibilis tintatípusok
  • Pigment alapú
Oldalkapacitás (színes)
~1400 oldal


Kompatibilis készülékek:
 
Márka Széria Modell
HP Officejet Pro 8000
HP Officejet Pro 8500
HP Officejet Pro 8500A
HP Officejet Pro 8500A Plus
Gyártó:
Szín Magenta
Garancia 1 év
Súly 16 g

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 7.290 Ft (Nettó 5.740 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba