1. Nyomtató
  2. HP 935XL nagy kapacitású ciánkék tintapatron(C2P24AE)

HP 935XL nagy kapacitású ciánkék tintapatron(C2P24AE)

0 értékelés
ciánkék
Garancia:
0.04kg
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
8.090 Ft
(6.370 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
db

Áttekintés

Az eredeti nagy kapacitású HP tintapatronokat úgy alakították ki, hogy egyenletes, professzionális minőségű színes dokumentumokat állítsanak elő a lézernyomtatóknál alacsonyabb oldalankénti költséggel.1 A kifejezetten a HP nyomtatóhoz tervezett patronok tartós2 nyomatokat biztosítanak.

Jellemzők

Hívja fel a figyelmet vállalkozására a mindig megbízható eredményeket nyújtó eredeti HP tintapatronok segítségével. A kifejezetten a nyomtatójához tervezett patronok professzionális minőségű eredményt nyújtanak a kárba veszett nyomatok számának minimálisra csökkentése mellett.
A legszebb üzleti reményekkel indulhat, ha olyan tintapatronokat használ, amelyek segítségével vállalkozása kiemelkedhet a versenytársak közül. Élénk, színes dokumentumokat készíthet, amelyek gyorsan száradnak, vízállóak és évtizedekig tartanak, ha eredeti HP pigmenttinta-patront használ.2
Az eredeti HP nagy kapacitású különálló tintapatronok3 a színes lézernyomtatóknál alacsonyabb oldalankénti költségekkel járnak, így gyakori nyomtatás esetén jobb árat biztosítanak.1
Az eredeti HP tintapatronokat könnyedén és gyorsan újratöltheti. Válasszon olyan patront, amely kielégíti igényeit. A HP SureSupply Express szolgáltatás segítségével gyorsan rendelhet patronokat.4 Újrahasznosítás ingyen és könnyedén – a HP Planet Partners program keretében.5 
1 Az oldalankénti költségre vonatkozó adatok alapjául nettó 200 eurós ár alatti színes lézernyomtatók és nettó 300 eurós ár alatti többfunkciós készülékek szolgálnak, az IDC 2013 Q4 negyedévére vonatkozó jelentése alapján. További részletek: www.hp.com/eu/officejetpro.
2 A savmentes papírokra és az eredeti HP tintákra vonatkozó papíripari előrejelzések alapján fakulásmentes; a színezék stabilitási adatai szobahőmérsékleten értendők, hasonló rendszerek ISO 11798 és ISO 18909 szabvány szerinti tesztelése alapján. A ColorLok® emblémával ellátott papírral végzett HP belső teszt alapján vízálló.
3 A HP 934XL nagy kapacitású fekete és a HP 935XL nagy kapacitású színes eredeti tintapatronok alapján. További információ: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. A nagy kapacitású patronokat a termék nem tartalmazza; azok külön vásárolhatók meg. Az érték a normál kapacitású HP 934/935 tintapatronok becsült kiskereskedelmi árával és oldalkapacitásával történő összevetésen alapul. A tényleges árak helyenként eltérhetnek.
4 A program részletei és elérhetősége országonként változhat. További információ: http://www.hp.com/learn/suresupply. Nem kompatibilis a Windows 2000 operációs rendszerrel.
5 A program elérhetősége változó. Az eredeti HP patronok visszavétele és újrahasznosítása a HP Planet Partners program keretében Ázsiában, Európában, valamint Észak- és Dél-Amerikában, jelenleg több mint 50 országban, területen és régióban érhető el. További információ: http://www/hp.com/recycle.
 
Gyártó:
Szín ciánkék
Súly 0.04kg
Méret: 106 x 23 x 113,5 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 8.090 Ft (Nettó 6.370 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba