1. Nyomtató
  2. HP 934XL nagy kapacitású fekete tintapatron (C2P23AE)

HP 934XL nagy kapacitású fekete tintapatron (C2P23AE)

0 értékelés
Fekete
Garancia:
0.08kg
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
13.090 Ft
(10.307 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
db

Áttekintés

Az eredeti HP tintapatronokat úgy alakították ki, hogy egyenletes, professzionális minőségű dokumentumokat állítsanak elő, gyakori nyomtatás esetén jobb áron.1 A kifejezetten a HP nyomtatóhoz tervezett patronok tartós2 nyomatokat biztosítanak.

Jellemzők

Hívja fel a figyelmet vállalkozására a mindig megbízható eredményeket nyújtó eredeti HP tintapatronok segítségével. A kifejezetten a nyomtatója számára tervezett patronok megelőzik az eltömődést és a rozsdásodást, így professzionális minőségű eredményt nyújtanak a kárba veszett nyomatok számának minimálisra csökkentése mellett.
Az eredeti HP pigmenttinta-patronokkal nyomtatott kristálytiszta fekete szöveg és tűéles grafikák egy pillanat alatt megszáradnak, és ellenállnak a víznek. Az irodai felhasználásra tervezett ColorLok® papírokkal évtizedekig2 tartó, látványos, professzionális minőséget érhet el.
Az eredeti HP nagy kapacitású különálló tintapatronok1 a színes lézernyomtatóknál alacsonyabb oldalankénti költségekkel járnak, így gyakori nyomtatás esetén jobb árat biztosítanak.3
Az eredeti HP tintapatronokat könnyedén és gyorsan újratöltheti. Válasszon olyan patront, amely kielégíti igényeit. A HP SureSupply Express szolgáltatás segítségével gyorsan rendelhet patronokat.4 Újrahasznosítás ingyen és könnyedén – a HP Planet Partners program keretében.5

Műszaki adatok

 

A nyomtatókazetták színe
Fekete
Festékcsepp
11,77 pl
Kompatibilis tintatípusok
  • Pigment alapú
Oldalkapacitás (fekete-fehér)
~1000 oldal
Lapteljesítmény – lábjegyzet
HP Officejet Pro 6830 nyomtatóval tesztelve. Becsült átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana alapján, folyamatos nyomtatás mellett. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Üzemeltetési követelmények

Működésihőmérséklet-tartomány
15–35°C
Tárolási hőmérséklet tartomány
0 – 45°C
Tárolási páratartalom
5–80% relatív páratartalom

Méret és súly

Csomag mérete (sz x h x m)
106 x 44 x 115 mm
Csomag súlya
0,08 kg
1 A HP 934XL nagy kapacitású fekete és a HP 935XL nagy kapacitású színes eredeti tintapatronok alapján. További információ: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. A nagy kapacitású patronokat a termék nem tartalmazza; azok külön vásárolhatók meg. Az érték a normál kapacitású HP 934/935 tintapatronok becsült kiskereskedelmi árával és oldalkapacitásával történő összevetésen alapul. A tényleges árak helyenként eltérhetnek.
2 A savmentes papírokra és az eredeti HP tintákra vonatkozó papíripari előrejelzések alapján fakulásmentes; a színezék stabilitási adatai szobahőmérsékleten értendők, hasonló rendszerek ISO 11798 és ISO 18909 szabvány szerinti tesztelése alapján. A ColorLok® emblémával ellátott papírral végzett HP belső teszt alapján vízálló.
3 Az oldalankénti költségre vonatkozó adatok alapjául nettó 200 eurós ár alatti színes lézernyomtatók és nettó 300 eurós ár alatti többfunkciós készülékek szolgálnak, az IDC 2013 Q4 negyedévére vonatkozó jelentése alapján. További részletek: www.hp.com/eu/officejetpro.
4 A program részletei és elérhetősége országonként változhat. További információ: http://www.hp.com/learn/suresupply. A Windows® 2000 operációs rendszerrel nem kompatibilis.
5 A program elérhetősége változó. Az eredeti HP patronok visszavétele és újrahasznosítása a HP Planet Partners program keretében Ázsiában, Európában, valamint Észak- és Dél-Amerikában, jelenleg több mint 50 országban, területen és régióban érhető el. További információ: http://www/hp.com/recycle.
 
 
 
 
 
Gyártó:
Szín Fekete
Súly 0.08kg
Méret: 106 x 44 x 115 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 13.090 Ft (Nettó 10.307 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba