1. Nyomtató
  2. HP 913A ciánkék tintapatron (F6T77AE)

HP 913A ciánkék tintapatron (F6T77AE)

0 értékelés
ciánkék
Garancia: 1 év
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
50.990 Ft
(40.150 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia

Áttekintés

Professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat gazdaságosan, mindig az elvárásainak megfelelően. Az eredeti HP PageWide patronok a vállalkozások számára elengedhetetlen megbízható nyomtatási teljesítményt, minőséget és költséghatékonyságot biztosítanak.

Jellemzők

Az eredeti HP PageWide patronok gazdaságos, kiváló minőségű színes nyomtatást biztosítanak a vállalkozások számára – minden nap. A HP PageWide Pro 400 és PageWide Managed sorozat eszközeihez készült nagy kapacitású patronokkal még tovább csökkentheti kiadásait.

HP-nyomtatója nagy sebességű működésének teljes kihasználása mellett készíthet professzionális színes dokumentumokat. Csak az eredeti HP PageWide patronokat tervezték úgy, hogy tökéletesen illeszkedjenek a HP-nyomtató nagy sebességű működéséhez, és professzionális minőségű nyomatokat állítsanak elő.

Professzionális minőségű nyomatokat készíthet az elvárt teljesítmény mellett. Csak az eredeti HP PageWide patronokat tervezték kifejezetten HP-nyomtatójához vagy MFP készülékéhez – így mindig gyors, egyenletes minőségű nyomtatásra számíthat.

A patronok egy pillanat alatt cserélhetők, így fennakadások nélkül végezheti el a nagy volumenű nyomtatási feladatokat is. Az eredeti HP PageWide patronokkal egyszerűen nyomtathat, és minden nap maximális teljesítménnyel dolgozhat.

 

Műszaki adatok

Nyomtatási kellékek színe
Ciánkék
Festékcsepp
8,02 pl
Festéktípusok
  • Pigment alapú
Oldalkapacitás (színes)
~ 3000 oldal


Kompatibilis készülékek:


HP PageWide 352dw nyomtató
HP PageWide 377dw többfunkciós nyomtató
HP PageWide Pro 452dw nyomtató
HP PageWide Pro 452dwt nyomtató és tálca
HP PageWide Pro 477dw többfunkciós nyomtató
HP PageWide Pro 477dwt többfunkciós nyomtató és tálca

 
Gyártó:
Szín ciánkék
Garancia 1 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 50.990 Ft (Nettó 40.150 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba