1. Nyomtató
  2. HP 19A fekete dobegység (CF219A)

HP 19A fekete dobegység (CF219A)

0 értékelés
Fekete
Garancia: 1 év
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
31.690 Ft
(24.953 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db

Áttekintés

A JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek használatával elkerülheti a költséges újranyomtatásokat, és az elvárásainak megfelelő professzionális dokumentumokat nyomtathat. Az innovatív, csalás elleni technológiával biztosíthatja a problémamentes működést és a HP-minőséget.

Jellemzők

Biztos lehet benne, hogy a kifizetett nyomtatási oldalszámot kapja. A JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek segítségével egyszerűen nyomon követheti a még kinyomtatható oldalak számát, valamint maximálisan kihasználhatja a tonerkapacitást, így az elvárt minőséget kapja.1

A HP LaserJet Pro által biztosított sebességgel és minőségben nyomtathat. A JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek problémamentesen használhatók HP nyomtatójával vagy MFP készülékével. Egyenletes, professzionális minőséget érhet el, és elkerülheti az újranyomtatást.

Az exkluzív, csalás elleni technológia segítségével megvédheti vállalkozását a hamisított festékkazettáktól. Az innovatív technológiának köszönhetően kézben tarthatja a költségeket, továbbá fenntarthatja a HP LaserJet Pro nyomtatók és MFP készülékek magas minőségi színvonalát.

Egyenletes, lenyűgöző minőségre számíthat a JetIntelligence technológiás eredeti HP képalkotó hengerek használatával, amelyekkel gondoskodhat befektetése védelméről, és a legtöbbet hozhatja ki nyomtatójából vagy MFP készülékéből.

Műszaki adatok

Nyomtatási kellékek színe
Fekete
Nyomtatási technológia
Lézer
Oldalkapacitás (fekete-fehér)
12 000 oldal

Kompatibilis készülékek:


 
Márka Széria Modell
HP LaserJet Pro M102a nyomtató
HP LaserJet Pro M102w nyomtató
HP LaserJet Pro M130a Mfp
HP LaserJet Pro M130fn Mfp
HP LaserJet Pro M130fw Mfp
HP LaserJet Pro M130nw Mfp

 
Gyártó:
Szín Fekete
Garancia 1 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 31.690 Ft (Nettó 24.953 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba