1. Nyomtató
  2. Canon PGI-1500XL M/Y/C/BK multipack tintapatron (9182B004)

Canon PGI-1500XL M/Y/C/BK multipack tintapatron (9182B004)

0 értékelés
ciánkék;magenta;sárga;fekete
Garancia: 6 hónap
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
28.090 Ft
(22.118 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
6 hó
Garancia
db
Canon PGI-1500XL (BKCMY) eredeti tintapatron csomag

Gazdaságos kiszerelés
4db-os XL patroncsomag
DRHD PIGMENT tinta
A csomag tartalma: Canon PGI-1500XL BK, C, M, Y (Fekete, Cián, Magenta, Sárga) tintapatronok

Az alábbi készülékekhez használható:


Canon MAXIFY MB2050
Canon MAXIFY MB2350
 

A DRHD PIGMENT tintával professzionális minőségű üzleti dokumentumokat állíthat elő minden egyes nyomtatáskor. A nagy sűrűségű tinta hosszú élettartamú és tartós, éles szövegeket biztosít.
 
Takarítson meg pénzt és időt ezzel a multi csomaggal, melyben egy teljes XL tintakészlet található nyomtatójához.
A csomag tartalmazza a Canon PGI-1500XL BK, PGI-1500XL C, PGI-1500XL M, PGI-1500XL Y (cián, magenta, sárga és fekete) eredeti tintapatronokat.
Gyártó: CANON
Szín ciánkék;magenta;sárga;fekete
Garancia 6 hónap

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 28.090 Ft (Nettó 22.118 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba