1. Nyomtató
  2. HP Officejet 202 hordozható nyomtató (N4K99C)

HP Officejet 202 hordozható nyomtató (N4K99C)

0 értékelés
10 lap/perc fekete és 7 lap/perc
A4,A5,A6,B5,Boríték - 10×15 cm
Fekete
tintasugaras
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
106.190 Ft
(83.614 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
HP OfficeJet 202 mobil nyomtató

Ezzel a hálózati kapcsolat nélkül is működőképes, nagy teljesítményű, hordozható nyomtatási megoldással bárhol kialakíthatja irodáját. Ezzel a gyors, halk működésű nyomtatóval patrononként több oldalt nyomtathat, és hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosíthat.

 

Jellemzők

  • Egyszerű, hordozható nyomtatás bárhol, ahol szükség van rá

Egyszerűen, vezeték nélkül nyomtathat laptopjáról vagy mobileszközeiről, útválasztó használatával vagy anélkül. Perceken belül hozzáfoghat a nyomtatáshoz. A HP Auto Wireless Connect funkcióval a beállítás egyszerűvé válik. Ez a tartós, kompakt nyomtató elfér például az autójában, hátizsákjában, és bárhol kényelmes nyomtatási lehetőséget biztosít.

  • Járjon az élen a gyors és egyszerű mobil nyomtatással

A hosszú üzemidejű akkumulátoroknak köszönhetően csökkenthető a töltés miatti leállások száma. Eredeti HP-patronokkal a nyomtatókategória legnagyobb oldalkapacitását nyújtja. Legyen sikeres, bármerre is jár. Gyors nyomtatás bárhol, bármikor. A nagyméretű és könnyen használható kezelőpanelnek köszönhetően fenntarthatja a termelékenységet.

  • Nagy teljesítmény, minőség és megbízhatóság

Egész munkanapos teljesítmény. Feltöltheti otthon, az autójában, az irodájában és számos más helyen. Váltóáramú tápellátás esetén, a nyomtató kikapcsolt állapotában a HP gyorstöltő technológiája az akkumulátort 90 percen belül feltölti. A kiváló minőségű kialakítás és a csendes működés problémamentes használatot biztosít. Nyűgözze le ügyfeleit probléma- és zajmentes nyomtatással. Ezt a nyomtatót a megbízhatóságot szem előtt tartva terveztük és készítettük el, így minden alkalommal kiváló minőségben nyomtathat vele.

 
Gyártó:
Nyomtatási sebesség 10 lap/perc fekete és 7 lap/perc színes
Papírméretek A4,A5,A6,B5,Boríték - 10×15 cm
Nyomtató felhasználása tintasugaras
Szín Fekete
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Linux, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP, Apple OS X Yosemite (v10.10) OS X Mavericks (v10.9), OS X Mountain Lion (v10.8)
Csatlakozások Wifi, USB 2.0
Nyomtató nyelvek HP PCL 3 GUI
Képernyő 2' LCD kijelző
Kompatibilis Tintapatron/Toner HP 651 fekete eredeti tintapatron C2P10AE HP 651 színes eredeti tintapatron C2P11AE
Tartozék Tintapatron HP 651 induló fekete Ink Advantage patron,HP 651 induló háromszínű Ink Advantage patron
Nyomtató patronok/tonerek száma 2
Nyomtatási Felbontás Színes nyomtatási minőség (legjobb) Akár 4800 x 1200, Fekete nyomtatási minőség (legjobb) Max. 1200 x 1200 dpi
Speciális nyomtatási fajták Szegély nélküli nyomtatás
Nyomtatási Technológia Tintasugaras
Garancia 1 év
Súly 2,1 kg
Méret: 364 x 186 x 69 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 106.190 Ft (Nettó 83.614 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba