Huawei ajándékcsomaggal

 1. Nyomtató
 2. Canon PIXMA PRO-100S Fotónyomtató (9984B009;9984B009AA)

Canon PIXMA PRO-100S Fotónyomtató (9984B009;9984B009AA)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
A3+: kb. 1 perc 30 másodperc
Hátsó tálca: A3+, A3, A4, A5, B4,
Fekete
Fotónyomtató
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
165.225 Ft
(130.098 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával

PIXMA PRO-100S

Ez a professzionális A3+ nyomtató 8 tintás festékalapú rendszerrel rendelkezik, és ezzel galériaminőségű képek nyomtatására képes, amelyeket büszkén kiállíthat vagy értékesíthet, továbbá Wi-Fi és teljes felhőalapú csatlakozási lehetőség segíti a meglévő munkafolyamatokkal való egyszerű integrációt.

/Images/PIXMA PRO-100S Extra_tcm128-1223074.jpg

Előnyök

 • 8 színből álló festékrendszer a professzionális minőségű nyomtatásért
 • Közvetlen nyomtatás a felhőalapú fénykép- és tárhelyszolgáltatásokból
 • Vezeték nélküli nyomtatás számítógépről, táblagépről és okostelefonról
 • Egyszerűen integrálható a professzionális szerkesztőszoftverekkel
 • Canon és egyéb speciális papírok széles skálája támogatott
 

Lenyűgöző, tartós színes és fekete-fehér nyomtatás


Fejezze ki magát gazdag, fényes és élénk színű fényképek és lenyűgöző fekete-fehér képek nyomtatásával, a 8 színes és 3 monokróm tintából álló rendszer segítségével, amelyek a Chromalife 100+-t használják a fokozott színvisszaadás és a jobb teljesítmény érdekében.

Nagyszerű megjelenésű fotók gyors nyomtatása


Tapasztalja meg a galériaminőségű nyomtatást, gyakorlatilag várakozási idő nélkül. A PIXMA PRO-100S nyomtatót gyorsaságra tervezték: egy szegély nélküli 4×6” képet mindössze 34 másodperc alatt, egy A3+ szegéllyel ellátott fotót pedig kb. 90 másodperc alatt nyomtat ki.

Zökkenőmentes munkafolyamat


Használja a Pro Gallery Print alkalmazást az iPad® készülékhez, hogy zökkenőmentesen használhassa az olyan professzionális felhőalapú fényképszolgáltatásokat, mint a Zenfolio és a Smugmug.

Nyomtatás népszerű felhőalapú szolgáltatásokból


A PIXMA Cloud Link használatával nyomtasson fényképeket közvetlenül a kívánt felhőalapú tárhelyszolgáltatásokból, mint a Facebook, a Dropbox, a Google Drive™ és a OneDrive.

Vezeték nélküli nyomtatás táblagépről és okostelefonról


Nyomtasson közvetlenül és egyszerűen táblagépről vagy okostelefonról, a Canon PRINT alkalmazással. A PIXMA PRO-100S munkafolyamatba való integrálását Ethernet-csatlakozás könnyíti meg.

Egyszerűen integrálható a professzionális szerkesztőszoftverekkel


Ne vesződjön a megfelelő nyomtatási beállítások keresésével, használja a Canon Print Studio Pro beépülő modult, amely kompatibilis az Adobe Photoshop® és Lightroom szoftverekkel – így egyenesen a professzionális szerkesztőszoftverekből nyomtathat.

Sokoldalú hordozótámogatás


A Canon professzionális minőségű nyomtatópapírjainak széles választékával, valamint a Hahnemühle, a Canson és más szakértő gyártók papírjaival is kompatibilis.

Egyszerű CD-nyomtatás


A professzionális kinézetért nyomtasson közvetlenül az erre alkalmas CD-felületekre a Direct Disc Print használatával.
 
 • Az iPhone®, iPad® és iPod Touch® az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye.
 • A Google Drive™ a Google Inc. védjegye.
 • Az Adobe és a Photoshop az Adobe Systems Incorporated Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye.
 • Minden más védjegy a megfelelő tulajdonos birtokában van.
 

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a(z) Canon PIXMA PRO-100S készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Quality long lasting photos

Jó minőségű, tartós fényképek

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Canon PRINT app

Canon PRINT alkalmazás

Print plug-in for photo aplications

Beépülő modul fotóalkalmazások-
hoz

Print from and scan to the cloud

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe*

Print directly onto disc

Közvetlenül lemezre történő nyomtatás


 
Gyártó: CANON
Nyomtatási sebesség A3+: kb. 1 perc 30 másodperc (PT-101, PP-201, SG-201, LU-101)
Papírméretek Hátsó tálca: A3+, A3, A4, A5, B4, B5, Letter, Legal, boríték, 25×30 cm, 20×25cm, 13×18 cm, 10×15 cm Kézi lapadagoló: A3+, A3, A4, Letter, 36×43 cm, 25×30cm, 20×25 cm
Nyomtató felhasználása Fotónyomtató
Szín Fekete
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, OSX, Linux, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozó egyéb típusa PIXMA Clould Link (NYOMTATÁS) PRO Gallery Print alkalmazás Canon PRINT alkalmazás¹ Android Print beépülő modul Apple AirPrint PictBridge (USB)
Csatlakozások Ethernet, USB, WiFi (IEEE 802.11 b/g/n)
Kompatibilis Tintapatron/Toner 8 külön tintapatron: CLI-42BK (fekete) CLI-42GY (szürke) CLI-42LGY (világosszürke) CLI-42C (cián) CLI-42M (magenta) CLI-42Y (sárga) CLI-42PC (fotócián) CLI-42PM (fotómagenta)
Nyomtató patronok/tonerek száma 8 külön tintapatron
Papírtámogatás Normál papír, Fine Art Paper „Museum Etching” (FA-ME1), Photo Paper Pro Platinum (PT-101), Photo Paper Plus Glossy II (PP-201), Photo Paper Pro Luster (LU-101), Premium Matte (PM-101), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201), matt fotópapír (MP-101), fotómatricák (PS-101), egyéb művészi/fényes papírok és vászon
Nyomtatási Felbontás Max. 4800×2400 dpi
Súly 19,1kg
Méret: 689×385×215 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 165.225 Ft (Nettó 130.098 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba