Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Nyomtató
  2. Canon PIXMA MX495 Multifunkciós nyomtató (0013C009)

Canon PIXMA MX495 Multifunkciós nyomtató (0013C009)

Akció -2%

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

1 értékelés
Nyomtatási sebesség (fekete) 8,8
Fekete-fehér: kb. 3 mp (33,6
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 21, kedd Ingyenes

-2% akció előtti ár:
20 290 Ft
A termék ára:
19.900 Ft
(15.669 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
Megtakarítás:
390 Ft

Akció a készlet erejéig tart!

db
Canon PIXMA MX495

Kedvező árú, vezeték nélküli multifunkciós készülék felhőalapú csatlakozási lehetőséggel, fax funkcióval és automatikus dokumentumadagolóval otthoni használatra

Csatlakozzon a felhőhöz ezzel a kedvező árú Wi-Fi® kapcsolatos multifunkciós készülékkel! Otthoni használatra ideális: könnyedén nyomtathat, másolhat, szkennelhet és faxolhat, valamint megoszthat funkciókat több eszköz között, beleértve az okostelefonokat és a táblagépeket is.


Előnyök
  • Kedvező árú és helytakarékos, színes, Wi-Fi®-kapcsolatos multifunkciós készülék
  • Nyomtatás könnyedén okostelefonokról és táblagépekről, beolvasás okostelefonokra és táblagépekre
  • Csatlakozzon felhőalapú szolgáltatásokhoz a PIXMA Cloud link használatával
  • Nyomtasson többet kevesebbért az opcionális XL méretű festékkazettákkal!
  • Gyors, többoldalas szkennelés, nyomtatás és fax 20 lapos automatikus dokumentumadagolóval
Termékjellemzők

Sokoldalú funkciómegosztás otthon
Élvezze a költséghatékony, mindennapi funkcionalitást otthonában a PIXMA MX495 készülékkel, amely lehetővé teszi a nyomtatás, másolás, beolvasás és fax funkciók egyszerű, vezeték nélküli megosztását több eszköz között, elegáns, rendkívül kicsi, helytakarékos kivitelezésével pedig könnyedén beilleszthető bármilyen környezetbe.

Kiváló minőségű nyomtatás gyorsan
Tapasztalja meg a gyors, kiváló minőségű nyomtatást 8,8 kép/perc (mono) és 4,4 kép/perc (színes) sebességgel, akár 4800 dpi felbontással és óriási részletgazdagsággal.

Zökkenőmentes csatlakozás okostelefonhoz és táblagéphez
Zökkenőmentes nyomtatás okostelefonról és táblagépről, valamint beolvasás azokra teljes Apple iOS és Android eszköztámogatással, többek között Apple AirPrint™ támogatással, ami további szükséges alkalmazások letöltése nélkül teszi lehetővé az egyszerű vezeték nélküli nyomtatást iPhone®, iPad® vagy iPod Touch® készülékekről.

Szerezze be az ingyenes és egyszerű alkalmazást
Töltse le a Canon PIXMA/MAXIFY Printing Solutions alkalmazást az okostelefonokról és táblagépekről történő gyors és egyszerű, vezeték nélküli nyomtatásért. Akár nyomtathat is okostelefonról és táblagépről, illetve szkennelhet azokra Wi-Fi® hálózaton keresztül – számítógépre való csatlakozás vagy illesztőprogram telepítése nélkül.

Mobil nyomtatás
A Hozzáférési pont módnak köszönhetően anélkül nyomtathat közvetlenül mobileszközökről, hogy biztonságos Wi-Fi® hálózathoz kellene csatlakoznia, illetve gyakorlatilag bárhonnan nyomtathat a Google Cloud™ támogatás révén.

Csatlakozzon felhőalapú szolgáltatásokhoz a PIXMA Cloud link használatával
Érje el közvetlenül a felhő tárhelyet a PIXMA Cloud Link segítségével, amely lehetővé teszi, hogy másodperceken belül nyomtasson ki fényképeket a Facebookról, Twitterről és online albumokból; nyomtasson olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokból, mint a GoogleDrive™, a OneDrive és a Dropbox, és olvasson be azokra; valamint csatoljon és küldjön szkennelt fájlokat/képeket közvetlenül e-mailen keresztül – mindezt számítógép használata nélkül!

Nyomtasson többet kevesebbért az opcionális XL méretű festékkazettákkal!
Lazítson és spóroljon az opcionális XL méretű tintakazettákkal, amelyekkel számottevően több nyomat készíthető, és használatuk esetén ritkábban kell tintakazettát cserélni, így ideális időmegtakarítás azok számára, akik gyakran nyomtatnak – ráadásul oldalanként akár 30% megtakarítást is jelentenek a szabványos kazettákhoz képest.
 
Fő funkciók
 


Gyártó: CANON
Nyomtató Funkciói Fax, Nyomtat, Szkenner, Másol
Nyomtatási sebesség Nyomtatási sebesség (fekete) 8,8 kép/perc Nyomtatási sebesség (színes) 4,4 fotó/perc
Csatlakozások Wifi, USB
Nyomtató felhasználása üzleti, otthoni, tintasugaras, multifunkciós
Rendszerkövetelmények Windows: 3 GB lemezterület, Internet Explorer 8 Mac: internetcsatlakozás, 1,5 GB lemezterület, Safari 5 Monitor: 1024×768 XGA
Nyomtatási Technológia Tintasugaras
Másolási sebesség sFCOT: kb. 28 másodperc sESAT: kb. 3,6 kép/perc sESAT ADF: kb. 2,7 kép/perc
Maximális másolási Példány Legfeljebb 99 másolat
Másolási Funkciók Dokumentummásolás, fényképmásolás, oldalhoz illesztett másolás, szegély nélküli másolás
Lapolvasó típusa Síkágyas
Beolvasási Fájl forma PDF, BMP, JPG, GIF, Tiff, PNG
Beolvasás felbontás Legfeljebb 600×1200 dpi
Fax átviteli sebesség Fekete-fehér: kb. 3 mp (33,6 kb/s);Színes: kb. 1 perc (33,6 kb/s)
Fax Memória Akár 50 oldal
Fax felbontás Fekete-fehér: max. 300×300 dpi Színes: 200×200 dpi
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, OSX, Windows Vista, Windows® XP
Speciális nyomtatási fajták Szegély nélküli nyomtatás
Papírméretek A4 (210 × 297mm), A5 (148 × 210mm), B5 (176 × 250mm), fotópapír (10 x 15cm), fotópapír (13 x 18cm)
Nyomtató patronok/tonerek száma 2
Kompatibilis Tintapatron/Toner CL-546, PG-545
Képernyő 2 szövegsoros
Szín Fekete
Garancia 1 év
Súly 5.9kg
Méret: 435×295×189 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 21, kedd Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
- 2% akció előtti ár: 20 290 Ft A termék ára: 19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba