Ajándékkártya a Notebookspecialistánál!

 
  Megérkezett a Notebookspecialista Ajándékkártya!
Szeretnél szeretteidnek valami igazán hasznos ajándékot adni, de nem tudod hogy mi a kedvenc színe, van-e már headsete, vagy milyen notebook tetszik neki? Had segítsünk neked! A Notebookspecialista Ajándékkártyát épp ilyen alkalmakra alkottuk meg!
Milyen összeget tölthetek a kártyára?
Az ajándékkártyára az általad meghatározott összeg kerül rá, üzletünkben, az összeg kifizetésével egy időben. Így nem kell aggódnod azon, hogy mekkora limit van a kártyán. Most nincs limit!
 
  Hol juthatok hozzá?
A Notebookspecialista Ajándékkártyát személyesen az üzletünkben várásolhatod meg.
A címünk: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
Hogyan tudom felhasználni?
Az ajándékkártya összegét a kártya birtokosa csak egy összegben tudja levásárolni! Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke meghaladja a kártyán rendelkezésre álló összeget, úgy lehetőség van a különbözet kiegyenlítésére más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya) segítségével. Ha a vásárlás összege nem éri el a kártya értékét, úgy a különbözetet nem áll módunkban kifizetni!
 
Mire nem tudom felhasználni?
A Notebookspecialista Ajándékkártyát nem tudod felhasználni online fizetés esetén, illetve ha Notebookspecialista Ajándékkártyát szeretnél vásárolni!

Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információk a Notebookspecialista üzletében és az ügyfélszolgálatunkon érhető el. A kártyára töltött összeg felhasználására azonnal sor kerülhet!
Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A Notebookspecialista.hu Kft. a befizetést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja. 
Az ajándékkártya a vásárlás dátumától 2 hónapig érvényes, a rajta lévő összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. 
Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, visszavásárlására nincs mód.


A Notebookspecialista.hu Kft. nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, nem tudjuk pótolni.
Kérjük, a kártyát tárold biztonságos helyen! Az ajándékkártyád ne dobd ki addig, míg a vásárolt terméket kézhez nem veszed, hiszen az ajándékkártya szükséges esetleges reklamációk vagy visszáruzás során szükséges lehet.


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba