1. Laptoptáska
  2. Targus CityGear Notebook táska 15"-17.3" Fekete (TCG470EU)

Targus CityGear Notebook táska 15"-17.3" Fekete (TCG470EU)

0 értékelés
15-17,3'
Szövet
Fekete
üzleti laptoptáska
1,32 kg
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
27.890 Ft
(21.961 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
5 év
Garancia
db

A Targus City Gear Laptop Bag az ingázók ideális táskája. Sokoldalú, többfunkciós és lezser, jól átgondolt tárolóhellyel. A hátizsákba épített Dome Protection rendszer ütéscsillapító rétegei védik a készülékeit, miközben a tömegben mozog. Az ütéscsillapítók elvezetik a nyomást, és így védik a táska belsejében levő notebookot, táblagépet és más készülékeket. A cipzáras mesh zsebek tartalmát jól láthatja, a notebookok és írószerek számára fenntartott helyen levő rekeszekben pedig áttekinthetően tárolhatja a kiegészítőket.

  • Sokoldalú notebook-táska technikai eszközök szállításához; tökéletes táska ingázóknak
  • Dome Protection rendszer; ütéscsillapító rétegek a notebookot és táblagépet érő nyomás elvezetéséhez
  • Több különböző mérethez megfelelő: 12–14 colos készülékekhez használható
  • Kényelmes párnázott hordfogantyú és vállpánt
  • Cipzáras mesh zsebek és rekeszek az ügyes elrendezés érdekében
Gyártó: Targus
Laptoptáska típus üzleti laptoptáska
Kijelző mérete 15-17,3'
Anyaga Szövet
Szín Fekete
Súly 1,32 kg
Garancia 5 év
Méret: 47 x 18 x 35 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 27.890 Ft (Nettó 21.961 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba