1. Laptoptáska
  2. Belkin F8N244eaBR 15.6" fekete-piros notebook táska

Belkin F8N244eaBR 15.6" fekete-piros notebook táska

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
15,6'
Szövet
Fekete-Piros
női laptoptáska
560g
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
19.590 Ft
(15.425 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
db
A Belkin  táska egy könnyű táska kényelmét kombinálja a funkciók sokszínűségével és egy nagyobb modell tárolóhelyével.
A táska a biztonságos szállításhoz egy puha notebook rekesszel van ellátva.
A speciálisan az Ön részére kialakított táskában mindennek megvan a helye: MP3 lejátszó, névjegykártyák, mobiltelefon, tollak és további kiegészítők számára.
A tápegységet és a kábelt külön zsebben lehet elrejteni.
A speciális, vékony vállpánt nagyon könnyú és kényelmesen fekszik a vállra.
Gyártó: Belkin
Laptoptáska típus női laptoptáska
Kijelző mérete 15,6'
Anyaga Szövet
Szín Fekete-Piros
Súly 560g
Garancia Élettartam garancia
Méret: 380 x 45 x 275 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 19.590 Ft (Nettó 15.425 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba