1. Laptoptáska
  2. ASUS ASACCMETISCARRY "Metis" 15" Fekete Notebook Táska (90-XB3U00BA00000-)

ASUS ASACCMETISCARRY "Metis" 15" Fekete Notebook Táska (90-XB3U00BA00000-)

19 értékelés
15'
Szövet
Fekete
női laptoptáska
1085g
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 5-7 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
18.790 Ft
(14.795 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db

Tapintható szenvedély, átütő divatosság

- Egy max. 15 hüvelykes noteszgép és a személyes tárgyak egy tágas, nagyon  
  elegáns táskában
- A vonzó és könnyű, kétféle textúrájú anyagok ráerősítenek a részletekre és
  kiemelik a dizájnt
- A levehető védőtok önállóan is használható a nagyobb rugalmasság érdekében
- A könnyen kezelhető belső zsebek bőséges helyet biztosítanak a munkához  
  szükséges és személyes tárgyaknak
- Maximálisan kényelmes fogópárnák és állítható, övszerű szíjak

 

 

Eredeti luxustermék neves tervezőktől a noteszgép-hordozás újraértelmezéséhez. Finom anyagok, intelligens kialakítás az elegáns megjelenés és a kényelmes hordhatóság érdekében. Soha többé ronda táskát! Itt az igazi minőségi divat és a fantasztikus kényelem! Megjelenése a legpuccosabb butikokat idézi; olyan dögös, hogy a noteszgép még a végén megsértődik, hogy kimarad!
 


 

 

 
Gyártó:
Laptoptáska típus női laptoptáska
Kijelző mérete 15'
Anyaga Szövet
Szín Fekete
Súly 1085g
Garancia 1 év
Méret: 480*320*145 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 5-7 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 18.790 Ft (Nettó 14.795 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba