Miért minket válassz?


MINDENT INGYEN SZÁLLÍTUNK!
Megszabadítunk a vásárlás fárasztó tortúrájától, azzal, hogy ingyenesen szállítjuk otthonodba a kiszemeltedet! Igen jól látod! Eltöröltük a szállítási költséget, illetve a Pick-Pack ponton való átvételi díjakat Magyarország teljes területén. Legyél bárhol, rendelj bármekkora összegben, mi garantáltan díjmentesen eljuttatjuk Hozzád a kiválasztott terméket, rejtett költségek nélkül!
 
SZERVIZELJ! 1500 FORINTOS KUPON
Lassú a notebookod, nem indulnak el a programok, esetleg gyakran felforrósodik? Villámgyorssá varázsolnád? Új notebookodat használatra készen, biztonsági szoftverrel kapnád kézhez? Vagy szereted őt, ezért időközönként kicsínosítatnád? Ebben most segítünk, minden vásárlás mellé 1500 Ft értékű szervizkupont adunk ajándékba.
Tudod mi a legjobb? Nem névre szóló, vagyis akár el is ajándékozhatod ;-)
 
MÉGSEM TETSZIK?
Ismerős? Kinézted a webáruházban a terméket, beleszerettél, majd amikor bemész átvenni személyesen, rájössz, hogy ez nem is olyan piros, mint elképzeled, vagy mégsem győzött meg a formája, egyszerűen nem szerettél bele. Semmi baj, mi is ismerjük az érzést! Mondd meg nyugodtan, és hagyd itt, vagy válassz helyette valami testhezállóbbat!
 
30 NAP VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA
Valami mégsem olyan, mint szeretted volna? Jobbat találtál? 14 nap helyett nálunk 30 naptári napod van meggondolni magad, és visszahozni a terméket!
Amire érdemes figyelni:
Csak olyan sérülésmentes terméket cserélünk vagy vásárolunk vissza, amely eredeti és tiszta állapotban van, a termék összes tartozékával, dokumentációjával és az eredeti csomagolásával érkezik vissza hozzánk. Amennyiben a fenti feltételek a visszaküldés során nem teljesülnek, akkor a Notebookspecialista.hu webáruház a vásárlóval való kapcsolatfelvétel után jogosult a terméket alacsonyabb áron beszámítani illetve visszavásárolni, esetlegesen a cserétől illetve a visszavásárlástól elállni.
 
Az akció érvényessége: 2016. november 18-tól visszavonásig
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba