1. All-in-One
  2. Lenovo ideacentre A340-22AST All-in-One asztali PC F0EQ0068HU

Lenovo ideacentre A340-22AST All-in-One asztali PC F0EQ0068HU

0 értékelés
AMD A9-9425 (2C / 2T, 3.1 / 3.7GHz, ...
8GB SO-DIMM DDR4-2666
21.5' FHD (1920x1080) WVA 250nits
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

Eredeti ár:
296 900 Ft
A termék outlet ára:
179.900 Ft
(141.654 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
Megtakarítás:
117.000 Ft

Akció a készlet erejéig tart!

db

Say goodbye to a messy desk

Connected to smartphones, backup drives, and other devices, a PC can look very messy. Not so with the A340. It has a cable collector built into the stand, enabling you to have a more organized, clutter-free desk.

Ideacentre AIO A340 (22, AMD) Rear Cable Management View
 

Room for up to 40,000 photos

With up to 1TB of hard drive storage, you can store up to 1,000 movies, 30,000 songs, or 40,000 photos. Alternatively, you can opt for a solid-state drive, where everything runs faster—from booting up to transfering files and launching apps.

Ideacentre AIO A340 (22,AMD) Angled Front View
 

Now you see me, now you don't

Your personal privacy matters. That’s why each A340 is fitted with a TrueBlock Privacy Shutter. So when you wish to close your webcam, just touch the button on the tip of your screen.

Ideacentre AIO A340 (22,AMD) Front Camera Zoom
 

Fewer borders, fewer distractions

The 21.5-inch FHD display lets you see everything in amazing detail, while narrow borders—just 9.5mm at their thinnest—take your viewing experience to the next level. With the optional touchscreen, you can click or drag files directly on the screen.

Ideacentre AIO A340 (22, AMD) Side Views
 
<div class="tabbedBrowse-features-textWrapper left" "="" style="box-sizing: border-box; width: 479.875px; padding: 5px; float: left; clear: left; order: 1;">

A PC that fits in around you

Whether you're working or unwinding, you can tilt the streamlined stand to the perfect angle. You can adjust the display with one hand, so it’s easy to avoid direct sunlight and annoying reflections.

Lenovo Ideacentre AIO A340 (22, AMD) Rear Angle View
Gyártó:
Processzor AMD A9-9425 (2C / 2T, 3.1 / 3.7GHz, 1MB L2)
Memória 8GB SO-DIMM DDR4-2666
Kijelző 21.5' FHD (1920x1080) WVA 250nits
Video Integrated AMD Radeon R5 Graphics
Hangrendszer High Definition (HD) Audio, 2x3W hangszóró
Multimédia 720p webkamera, mono mikrofon
Billentyűzet magyar
Operációs rendszer Windows 10 Home
Interfész 10/100/1000 Mbps LAN, HDMI v1.4 csatlakozó (3D támogatás), USB 2.0 (2 db), USB 3.0 (2 db)
Felhasználás általános célra (internet, levelezés, chat, film, irodai munka)
Tartozékok Billenyűzet + Egér
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 5,28kg

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

LENOVO MÁRKASZERVIZEK
Ideapad szerviz:

Garanciális javítással kapcsolatos tudnivalók:

Tájékoztatjuk, hogy garanciális Lenovo készülékedet ingyenes futárszolgáltatással eljuttathatja a szakszervizbe.
Készüléked a Lenovo budaörsi ügyfélszolgálatán is leadható javításra. Ebben az esetben a javított készülék átvétele ugyanitt lehetséges.  A futárszolgálat igénybevételéhez az alábbi adatokat kell elküldenie a lenovo@tmx.hu e-mail címre.

- Megrendelő neve
- Szállítási cím
- Telefonszám
- Termék típusa
- Gyári sorozatszám (SN)
- Vásárlás dátuma
- Hiba leírása

A javítási bejelentést követően telefonos ügyfélkapcsolatuk felveszi Veled a kapcsolatot, időpont - és helyszínegyeztetés végett.

A javítás befejeztével a MPL futárszolgálat SMS értesítést küld a kiszállítás időpontjáról a megadott telefonszámra. Kétszeri meghiúsult kézbesítés esetén a készülék a Posta által megadott ponton átvehető 10 munkanapig.

A gyári sorozatszámot (SN) notebook és tablet készülék esetén a készülékek hátoldalán lévő címkén találja, mobilkészülék esetén az akkumulátor alatt lévő címkén, vagy a készülék hátoldalán. Széria és IMEI szám információk a http://support.lenovo.com/hu/hu/find-product-name oldalán találhatók, angol nyelven.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos további tudnivalók:

- Kérjük, a készülékkel minden esetben küldd el annak töltőjét, akkumulátorát, továbbá a készülékhez tartozó számlát vagy jótállási jegyet is.
- Ezúton is felhívnánk figyelmedet, hogy a készüléken tárolt adatokra felelősséget nem tudunk vállalni, a szerviz adatmentést nem végez.

- Amennyiben a készülék garanciálisan érkezik a szakszervizbe, de a szervizben bebizonyosodik, hogy a készülék vagy hiba nem garanciális, a szakszerviz javítás nélkül, jegyzőkönyvvel küldi vissza a készüléket. A szerviz erről előzetesen e-mailes értesítőt küld. Ebben az esetben lehetőséged van árajánlatot kérni a hiba javítására.
Az árajánlat díja 2400 Ft + áfa, amelyet abban az esetben kell a futárnak a készülék átvételekor megfizetni, ha a javítást nem kéred. Amennyiben az árajánlatunkat írásban (e-mailben) elfogadod, az árajánlat díját nem, csak az ajánlat szerinti javítási díjat kell a futárnak a készülék átvételekor megfizetni.

- Kölcsönkészüléket nem áll módunkban biztosítani a javítás időtartamára.

- Tájékoztatjuk arról, hogy a futárszolgálat csomagolóanyagot nem biztosít, így a készülék biztonságos csomagolásáról Neked kell gondoskodnod. 
Javasoljuk, hogy a készüléket és tartozékait annak eredeti csomagolásában küldd be hozzánk.

Thinkpad szerviz:
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

A szervizek listáját és elérhetőségét a Lenovo hivatalos szerviz listáján találod meg.

Lenovo okostelefon:
TeleMax Ügyfélszolgálat
2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/b. Nyitvatartás H-P: 8:00-17:30, Sz: 09:00-13:00
<!--[endif]-->
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék outlet ára: 179.900 Ft (141.654 Ft + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba