Karácsonyi akciók

  1. Notebook
  2. HP EliteBook 850 G1 H5G42EA Notebook

HP EliteBook 850 G1 H5G42EA Notebook

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Intel® Core™ i7-4600U Processzor
8 GB DDR3 1600 MHz
500 GB 7200 RPM HDD
15,6' Full HD LED matt TFT
AMD Radeon™ HD 8750M 1GB DDR3
1.88 kg
Nincs készleten

Turbózd fel!
Adj hozzá hardvert
vagy szoftvert
Biztosítsd!
Biztosítás, +garancia
üzembehelyezés
Memória :
Háttértár :
Hosszú garancia :
Microsoft Office Irodai programcsomag :
Vírusvédelem :
 

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
 
 
 

HP EliteBook 850 G1 noteszgép
Mostantól a vállalat alkalmazottai egy tapasztalt útitárssal indulhatnak útnak. A HP EliteBook 850 G1 iparágvezető Ultrabook™1 készülék az irodában és az irodán kívül is rendkívül hatékony. A már bizonyított vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.

Jellemzők

a A Windows 8 Pro vagy más operációs rendszerek elérhetők

Kifinomult és tartós.
a Itt az ideje, hogy áttérjen a lenyű‘gözően vékony, pehelykönnyű‘ kialakítású és selymes borítású HP EliteBook 850 G1 Ultrabook™1 készülékre.
a Munkája során a legújabb generációs Intel? architektúrát1 használhatja, és az Intel Smart Response gyorsítótárazási technológiának2 köszönhetően élvezheti a rendkívül magas teljesítményt. A tárolási lehetőségeket egy további mini kártya formátumú SSD meghajtóval bővítheti.
a A külön megvásárolható, könnyen hozzáférhető oldalsó csatlakozóval és a több kijelző támogatása érdekében kettős DisplayPort csatlakozókkal ellátott UltraSlim dokkolóegység3 segítségével vállalati szintű‘, az asztali számítógépekkel megegyező élményben lehet része.4

Minden a kapcsolatokról szól.
a  A vezeték nélküli kapcsolatok teljes körű‘ irányítása a HP Connection Manager segítségével5 egyetlen felhasználói felületen érhető el, és támogatja a legtöbb hálózatot, beleértve az opcionális, új 4G WWAN hálózatot.6
a A HP vezeték nélküli hozzáférési pont funkció használatával egyszerű‘en megoszthatja internetkapcsolatát akár öt eszközzel is, így segítheti munkatársait, hogy gyorsan csatlakozzanak a hálózathoz a termelékenység növelése érdekében.7
a Emelje új szintre termelékenységét a HP EliteBook 850 G1 készülékeken elérhető innovatív szoftverek, például a HP ePrint8 és a HP PageLift9 segítségével.
a  Most könnyedén áthidalhatja a távolságokat az optimális kommunikációhoz kifejlesztett HP EliteBook 800 sorozattal, amely a Microsoft Lync technológiára épül,10 kimagasló audio-/videofunkciókkal és opcionális full-HD kijelzővel.

Stabil biztonság.
a A HP Sure Start segítségével folyamatossá teheti a termelékenységet, és csökkentheti a BIOS-támadás vagy sérülés miatt szükséges informatikai ügyfélszolgálati hívások számát. A kizárólag a HP vállalattól elérhető HP Sure Start segítségével csökkenthető a felhasználói és az informatikai leállások időtartama.11
a A bizalmas adatokat biztos helyen tárolhatja. A HP Trust Circles használata esetén csak a kijelölt partnerek férnek hozzá a kritikus fontosságú fájlokhoz, ami biztosítja az adatok védelmét.12
a Folyamatos mű‘ködés. A HP BIOS-védelem továbbfejlesztett védelmet biztosít a BIOS ellen irányuló vírustámadások és más biztonsági fenyegetések ellen, továbbá a használatával megelőzhető az adatvesztés és csökkenthető az állásidő.13
a A HP könnyen kezelhető Client Security portfoliója segítségével védelmet biztosíthat adatai, eszközei és fiókjai számára.14 A portfolió a következőket kínálja: HP Drive Encryption,15 Just In Time hitelesítési funkcióval ellátott HP Device Access Manager és HP Secure Erase.16
a Élvezheti a stabil és megbízható képek, a felügyelt életciklus-átmenetek és a megbízható, Global Series nyújtotta támogatás előnyeit.17

Útra kész.
a Nem kell többé tartania a véletlen ütődésektől és a készülékre fröccsent folyadéktól. A HP EliteBook készülékek komoly teszteken esnek át, így Önnek nem kell aggódnia a teljesítményük miatt. A HP Total Test Process során a számítógépek 115 000 órás teljesítménypróbákon esnek át, hogy biztosan jól teljesítsenek a megterhelő munkakörnyezetekben.
a Az utazási körülményekhez ideális, könnyű‘ és vékony HP EliteBook noteszgépek új, selymes borítást kaptak, és megfelelnek a MIL-STD 810G teszt követelményeinek.181 Nem minden konfiguráció minősül Ultrabook™ készüléknek.
2 Használatához egy kompatibilis Intel? Core processzor, engedélyezett chipkészlet, az Intel? Smart Response technológia szoftvere és non-SED merevlemez + választható mSATA SSD flash-gyorsítótármodul szükséges. Az Intel? Smart Response technológia csak bizonyos 2013-as HP rendszereken érhető el. A rendszer-konfigurációtól függően az eredmények eltérőek lehetnek.
3 Külön megvásárolható.
4 A külső kijelzők támogatása a beépített, processzoralapú grafikus vezérlőn keresztül az adott számítógépes platformtól/mérettől függ; a támogatott kijelzők tényleges száma változhat. A további kijelzők támogatásához egy választható, különálló grafikai megoldásra van szükség. További kábeleket igényel. A DisplayPort többcsatornás beépített grafikus vezérlő beépített szolgáltatásként várhatóan 2013 őszétől lesz elérhető.
5 A HP Connection Manager csak Windows 7 rendszeren érhető el.
6 A WWAN egy külön megvásárolható vagy kiegészítőként elérhető opcionális funkció. A WWAN kapcsolathoz vezeték nélküli adatszolgáltatási szerződés, valamint hálózati támogatás szükséges, és nem minden területen érhető el. A lefedettséggel és elérhetőséggel kapcsolatban érdeklődjön a helyi szolgáltatóknál. A kapcsolat sebessége a földrajzi elhelyezkedés, a környezet, a hálózati viszonyok és más tényezők függvényében változhat.
7 A vezeték nélküli hozzáférési pont alkalmazáshoz aktív internetkapcsolat és külön megvásárolható adatforgalmi előfizetés szükséges. A HP vezeték nélküli hozzáférési pont aktív állapotában a készüléken lévő alkalmazások továbbra is mű‘ködnek, és ugyanazon adatforgalmi előfizetést használják, mint a vezeték nélküli hozzáférési pont. A vezeték nélküli hozzáférési pont adathasználata további adatforgalmi díjakkal járhat. Az adatforgalmi előfizetés részleteiről érdeklődjön a szolgáltatójánál. Használatához Windows 8 rendszer szükséges.
8 Használatához HP ePrint-fiók regisztrálása szükséges, valamint internetkapcsolat a HP webkompatibilis nyomtatóhoz (a jogosult nyomtatók, támogatott adathordozók és képtípusok listájának, valamit a HP ePrint további részleteinek megtekintéséhez látogasson el a www.hpconnected.com webhelyre). A mobileszköznek rendelkeznie kell internetkapcsolattal és e-mail szolgáltatással. Vezeték nélküli hozzáférési pontra lehet szükség. Külön adatkapcsolati vagy használati díjak merülhetnek fel. A tényleges nyomtatási időtartam és a kapcsolati sebesség eltérő lehet. Egyes HP LaserJet nyomtatók esetében szükség lehet a firmware frissítésére.
9 Windows 8 rendszer szükséges hozzá.
10 A Microsoft Lync szoftver külön vásárolható meg. Használatához opcionális webkamera és internet-hozzáférés szükséges, amely külön vásárolható meg.
11 A HP Sure Start csak az EliteBook 800 és a ZBook munkaállomás-sorozatok termékeihez érhető el.
12 Ha tartalmazza, a HP Trust Circles Standard változata 5 bizalmi kör használatát teszi lehetővé, bizalmi körönként legfeljebb 5 partnerrel. Korlátlan számú bizalmi kör és tagpartner kezeléséhez az opcionális Trust Circles Professional szükséges. A Trust Circles Reader lehetővé teszi, hogy egy meghívott partner részt vegyen egy bizalmi körben. Használatához Windows rendszer szükséges.
13 Az automatikus helyreállításhoz HP BIOS rendszerrel rendelkező HP Tools partíció szükséges.
14 A HP Client Security szoftverhez Windows rendszer szükséges.
15 Használatához Windows rendszer szükséges. A Drive Encryption alkalmazásba való bejelentkezés előtt a rendszer biztosítja az adatok védelmét. A számítógép kikapcsolása vagy hibernálása kilépteti a Drive Encryption alkalmazásból, így megakadályozza az adatokhoz való hozzáférést.
16 A National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt módszerek esetén.
17 Az Elite támogatás jelenleg csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el.
18 A MIL-STD tesztelés függőben van, és nem igazolja a rendszer honvédelmi vagy katonai célokra való alkalmasságát. Az eredmények nem nyújtanak garanciát a jövőbeli teljesítményre ezen tesztelési feltételek mellett.
Gyártó:
Processzor Intel® Core™ i7-4600U (Dual-Core, 2.1 - 3.1 GHz)
Memória:

8 GB DDR3 1600 MHz

  • 8 GB DDR3 1600 MHz
  • 12 GB DDR3 (+ 4 GB RAM bővítés) 10.900 Ft
  • 16 GB DDR3 (+ 8 GB RAM bővítés) 21.900 Ft
Kijelző 15,6' Full HD LED matt TFT (1920 x 1080)
Háttértár:

500 GB 7200 RPM HDD

  • 500 GB 7200 RPM HDD
  • Kingston 120GB SSD (+eredeti hdd külső házban) 30.900 Ft
  • Kingston 240GB SSD (+eredeti hdd külső házban) 38.990 Ft
  • Samsung 500GB SSD (+eredeti hdd külső házban) 71.900 Ft
Optikai meghajtó opcionális külső író (nem tartozék)
Video AMD Radeon™ HD 8750M 1GB DDR3
Hangrendszer Beépített DTS® sztereó hangszórók
Multimédia Beépített HD webkamera; Médiakártya olvasó
Billentyűzet magyar, cseppálló
Operációs rendszer Windows 7 Professional / Windows 8 Pro
Interfész 10/100/1000 Mbps LAN, Bluetooth v4.0 + HS, D-Sub, DisplayPort, Dokkolócsatlakozó, USB 3.0 (4 db), Wireless LAN 802.11 b/g/n (WiFi)
Vastagság Normál
Akkumulátor 3 cellás (50 Wh) Lithium-Ion
Szín Fekete
Ház anyaga Fém
Textúra Letisztult
Biztonság TPM chip; ujjlenyomat olvasó
Színes notebook Nem
Felhasználás üzleti célra (kiemelt biztonság, strapabíróság)
Ultrakönnyű notebook Nem
Súly 1.88 kg
Garancia 3 év nemzetközi, belföldön háztól-házig
Méret: 37.55 x 25.36 x 2.14 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Nincs készleten

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba