1. Notebook
  2. APPLE Retina MacBook Pro 13,3" Touch Bar MPXV2MG/A

APPLE Retina MacBook Pro 13,3" Touch Bar MPXV2MG/A

0 értékelés
Intel Core i5 (3.1 GHz) Processzor
8 GB DDR4 2133 MHz
256 GB SSD
13,3' Retina fényes 2560x1440
Intel Iris Plus 650
1,4 kg
Nincs készleten

Utolsó ismert ár: 636 820 Ft

Turbózd fel!
Adj hozzá hardvert
vagy szoftvert
Biztosítsd!
Biztosítás, +garancia
üzembehelyezés
Microsoft Office Irodai programcsomag :
Vírusvédelem :
 

30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
ingyenes háztól-házig garanciával
<header class="row" id="hero">

A mesés kijelző csak a kezdet

Fantasztikus Retina kijelző. Új, erősségérzékelős érintőpad. 100% flash technológia. Nagy teljesítményű két- és négymagos Intel processzorok. Mindez együtt sokkal hatékonyabbá teszi a laptop működését. A segítségükkel pedig te magad is sokkal eredményesebb lehetsz.

</header>

Retina kijelző. Multimillió pontos mutatvány.

 

Ha ilyen sok képpontot sűrítünk egyetlen kijelzőre – több mint négymilliót a 13, és több mint ötmilliót a 15 hüvelykes modellen –, garantált, hogy a hatás nem marad el. Olyan hatalmas a képpontsűrűség, hogy az emberi agy nem tudja megkülönböztetni egymástól az egyes pixeleket, a képek pedig lélegzetelállítóan élethűek lesznek. A 13 hüvelykes MacBook Pro látványos, 2560 x 1600 képpontos felbontása és a 15 hüvelykes MacBook Pro hasonlóan impozáns 2880 x 1800 képpontja többet mutat a nagy felbontású képekből, nagyobb részletességgel. Az e‑mailek, weblapok és dokumentumok szövege pedig olyan éles, hogy az olvasás élménye a nyomtatott oldalakéval vetekszik.

A Retina kijelző a tükröződést csökkentve tartja fenn a bámulatos színmegjelenítést és minőséget. A magas kontrasztarány révén a feketék feketébbek, a fehérek pedig fehérebbek, és a többi szín is egytől egyig gazdag, életteli. Az IPS technológia széles, 178 fokos betekintési szöget biztosít a kijelzőnek, azaz gyakorlatilag minden helyzetből látod a különbséget. Imádni fogod a látványt.

A 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro kijelzőjén közel kétmillióval több képpont van, mint egy HD-televízión, a 15 hüvelykes modell pedig hárommillió képponttal tud többet.

 

Force Touch érintőpad. Nyomás alatt még jobban teljesít.

Az OS X Multi-Touch funkciójával ösztönös mozdulatokkal – például legyintéssel, csippentéssel – válthatsz az alkalmazások között, navigálhatsz a tartalmakban, és hozhatod ki a legtöbbet az asztali felületből.

Az új Force Touch érintőpad nemcsak a Multi-Touch lehetőségeinek teljes skáláját kínálja, hanem erősségérzékelőivel az ujjaiddal kifejtett nyomás mértékét is pontosan észleli. Így jóval közelebb kerülsz a tartalomhoz, hiszen a mozdulataiddal még több funkció érhető el. Az érintőpad a MacBook Pro történetében először tapintási visszajelzést is ad – azaz nemcsak látod, hogy mi történik a képernyőn, hanem érzed is.

Korszerű Intel mobilprocesszorok. Kétmagos. Négymagos. A két erőművész.

Az ötödik generációs, kétmagos Intel Core i5 vagy Intel Core i7 processzor a 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro legnagyobb teljesítményigényű alkalmazásait is megszelídíti. Vagyis ahová a fényképeződet elviszed, oda a teljes digitális fotólaborod is veled tarthat. A Hyper-Threading technológia szintén az összes modellben megtalálható. Azzal növeli a teljesítményt, hogy az egyes processzormagokon párhuzamosan több feladat végrehajtását teszi lehetővé. Ezek a processzorok akár 3,1 GHz-es sebességükkel és akár 4 MB-os L3 gyorsítótárukkal szinte bármire képesek. Sebességük Turbo Boost technológiával 3,4 GHz-ig is gyorsítható.

A 15 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro még lenyűgözőbb teljesítményre képes. A negyedik generációs, négymagos Intel Core i7 processzorok akár 2,8 GHz-es sebességének és az akár 6 MB-os megosztott L3 gyorsítótárnak, valamint a 4,0 GHz-et is elérő Turbo Boost gyorsításnak köszönhetően még a legbonyolultabb feladatokat is pillanatok alatt megoldhatod az olyan professzionális alkalmazásokban, mint például a Final Cut Pro X. Emellett mindegyik modellben alapfelszereltség a 16 GB szupergyors memória, a 15 hüvelykes MacBook Pro így a legmerészebb ötleteidet is segít megvalósítani, bármerre jársz.

 Meggyőző grafika. Hibátlan alakítást nyújt.

A 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro Intel Iris Graphics 6100 grafikus processzora a mindennapi feladatokhoz és a nagy grafikai igényű alkalmazások futtatásához is kiváló megoldás. Könnyedén végiggörgetheted a nagyméretű fotóalbumokat. Lenyűgöző részletgazdagságban élvezheted a játékokat. Akár két külső kijelzőt is csatlakoztathatsz. A 13 hüvelykes MacBook Pro szerény méreteihez képest óriási teljesítménnyel bír.

A 15 hüvelykes MacBook Pro fenomenális kijelzőjének a grafika is méltó társa. A modell negyedik generációs Intel Core i7 processzora Iris Pro Graphics grafikus processzort is tartalmaz. A 128 MB beágyazott memória ultragyors gyorsítótárként teszi hatékonyabbá a nagy grafikai igényű feladatokat. Ha ennél is több grafikus teljesítményre van szükséged, válassz olyan 15 hüvelykes konfigurációt, amely AMD Radeon R9 M370X grafikus kártyával kombinálja az Iris Pro Graphics erejét. A 2 GB GDDR5 memória jóvoltából még jobb lesz a számítógép teljesítménye a nagy felbontású játékokban, a Final Cut Pro X-ben végzett videoszerkesztés során, illetve a professzionális grafikai alkalmazásokban a képek renderelésekor.

Tartósabb aksiidő. Akár 10 órán át.

A 13 hüvelykes MacBook Pro akár 10 órán át működik egy feltöltéssel, a 15 hüvelykes modell pedig akár 9 órát is bír.1 Ezzel mindkét modell egy órával túltesz a korábbi generáción. Ráadásul 12, illetve 9 órán át nézhetsz rajtuk iTunesból választott filmeket. Ez az üzemidő minden laptopnak becsületére válik. Egy nagy teljesítményű, páratlan felbontású kijelzővel felszerelt laptop esetében pedig – amely a legkorszerűbb processzorokat és grafikát vonultatja fel hihetetlenül vékony dizájn mellett – egyszerűen bámulatos. A beépített akkumulátor akár ezerszer újratölthető és lemeríthető.

Villámgyors flash tároló. Nem véletlenül hívják flashnek.
 

A PCle-alapú flash tároló szupergyors írási és olvasási teljesítménye minden téren érezhető lesz. A rendszer és az alkalmazások gyorsan indulnak, és az asztali navigáció is bámulatos folyamatossággal működik. A 13 hüvelykes modell akár 1,6 GB/s sebességű flash tárolója kétszer olyan gyors, mint az előző generációé, így nagyobb fotókönyvtárakat is pillanatok alatt importálhatsz.2 A 15 hüvelykes modell flash tárolója 2,5-ször gyorsabb3 – átviteli sebessége elérheti a 2,0 GB/s-ot. A négymagos processzorral és a nagy teljesítményű grafikával kiegészülve biztosítja a sebességet akár a Final Cut Pro X nagy erőforrás-igényű szerkesztési feladataihoz is. És mivel ezek a MacBook Pro modellek akár 1 TB-os flash tárolóval is konfigurálhatók, az összes fontos fájlodat magaddal viheted.4 A flash tárolókban ráadásul nincs mozgó alkatrész, így kiemelkedően tartósak és csendesek.


 802.11ac Wi-Fi. A gyorsaság definíciója.

A MacBook Pro a legjobb hordozható kreatív stúdió. Nagy hangsúllyal a hordozhatóságon. A 802.11ac Wi‑Fi és a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológia segítségével mindig kapcsolatban maradhatsz: a hálózat, a vezeték nélküli tartozékaid, a világ továbbra is vár. Az AirPlay technológia és egy Apple TV használatával pedig vezeték nélküli kapcsolaton keresztül játszhatod le a MacBook Pro laptopon tárolt videót és zenét, vagy mutathatod meg fényképeidet egy széles képernyős tévén. Ha pedig 802.11ac technológiát támogató Wi‑Fi bázisállomáshoz, például AirPort Extreme-hez vagy AirPort Time Capsule merevlemezhez csatlakoztatod MacBook Pro gépedet, akár meg is háromszorozhatod a vezeték nélküli teljesítményt.5

 Thunderbolt 2. A legfejlettebb I/O-technológia.

 

A gyors, sokoldalú Thunderbolt 2 akár 20 Gb/s sávszélességet biztosít minden külső eszköz számára, azaz a géped tökéletesen készen áll arra, hogy a nagy teljesítményű perifériák és kijelzők következő generációjával egészíthesd ki. A géphez szédületes kapacitású tárolókat kapcsolhatsz, és PCI-bővítőkerettel is kiegészítheted. És mivel a Thunderbolt 2 csatlakozók mindegyikére akár hat berendezést is sorba köthetsz, a Thunderbolt portokon keresztül akár 12 külső eszközt is használhatsz vele egyszerre.

Akár a 13, akár a 15 hüvelykes modell mellett döntesz, két Thunderbolt 2 portot, két USB 3 portot, egy HDMI portot, egy SDXC-kártyahelyet és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót is találsz rajta. Ezeken keresztül pár perc alatt teljes professzionális stúdiót építhetsz a MacBook Pro köré.

 Kép és hang.

A képen a 15 hüvelykes modell látható

Sztereó hangszórók

Ilyet még nem hallottál, ha eddig nem próbáltad ki a MacBook Pro beépített hangszóróit. A hangzásuk egyszerűen fenomenális, pláne egy ilyen könnyű, vékony laptophoz képest. A széles dinamikatartományú, optimális egyensúlyú, friss, kifejező minőségű hangszórók hihetetlenül jól szólnak. Nem csoda, hiszen fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy a hangjuk minden decibelében a legmagasabb minőség szólaljon meg.

Kettős mikrofon

A kettős, beépített mikrofonnak nagy a jelentősége, ha azt szeretnéd, hogy jól értsenek. Így például a FaceTime-hívások közben a mikrofonok csökkentik a laptop mögül érkező háttérzaj erősségét. Ha pedig a Diktálás funkciót használod, adaptív hangnyalábot hoznak létre, amely intelligensen alkalmazkodva keresi meg a hangodat, a környező zajokat kiküszöbölve.

FaceTime HD-kamera

Fejezd ki magad világosabban. A MacBook Pro széles Retina kijelzője felett, középen korszerű FaceTime HD-kamera rejtőzik. Képérzékelője élethűen adja vissza a színeket, a képi zaj mértéke pedig még félhomályban is jóval alacsonyabb. Kifinomult képfeldolgozó processzora élesebb képekről és a bemozdulások okozta elmosódások csökkentéséről is gondoskodik. Az arcészlelő funkció automatikusan beállítja az expozíciót és a fehéregyensúlyt az arcodnak és a bőröd tónusának megfelelően, így a háttérbeli fényviszonyoktól függetlenül mindig a legjobb formádat hozhatod.

 Háttér-világítású billentyűzet.

 
 

A vékony, könnyű MacBook Pro laptopot úgy terveztük, hogy bárhová magaddal vihesd. A legsötétebb zugokról sem feledkeztünk meg. A beépített érzékelő észleli a fényviszonyokban beállt változást, és automatikusan hozzáigazítja a billentyűzet és a kijelző fényerejét. Így soha nem maradsz sötétben.

 iCloud. Minden, ami kell. Ahol csak kell.

Az iCloud szolgáltatás tárolja a zenéidet, fényképeidet, naptáraidat, kapcsolati adataidat, dokumentumaidat és más fájljaidat az összes készülékedről. Így ha fényképezel az iPhone-nal, vagy módosítod a napi beosztásodat az iPaden, az iCloud gondoskodik róla, hogy az új tartalom a Mac számítógépeden is megjelenjen. És ugyanez fordítva is igaz – ha a Macen állítasz össze egy tennivalólistát, azt az iPhone-on is szerkesztheted.6

Hasznos alkalmazásokkal. Kezdődhet a munka. És a szórakozás.

A MacBook Pro már alapszoftvereivel is teljes értékű munkaállomás a dokumentumokhoz, számadatok villámgyors feldolgozásához, prezentációk megosztásához, fotó- és filmszerkesztéshez, illetve zeneszerzéshez. Ennek a sokoldalúságnak az alapját hat előtelepített irodai és kreatív alkalmazás – a Pages, a Numbers, a Keynote, a Fotók, az iMovie és a GarageBand – adja.7 Nem beszélve az összes többi bámulatos alkalmazásról: a Safariról, a Mailről vagy az iBooksról, amelyek tökéletesek a kötelező feladataid elvégzéséhez és a hobbijaidban való elmélyüléshez. Ezeken túl természetesen további appok ezrei várnak rád a Mac App Store kínálatában.
 

  1. A tesztelést az Apple 2015 áprilisában végezte a 15 hüvelykes MacBook Pro 2,2 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral, 256 GB-os flash tárolóval és 16 GB memóriával szerelt prototípusain. A tesztelést az Apple 2015 februárjában végezte a 13 hüvelykes MacBook Pro 2,9 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral szerelt prototípusain. A vezeték nélküli internethasználat tesztje az akkumulátor üzemidejét 25 népszerű webhely vezeték nélküli böngészésével, a kijelző 75%-os (a minimális értéktől 12 kattintásra beállított) fényereje mellett méri. A HD-filmlejátszás tesztje az akkumulátor üzemidejét 1080p felbontású HD-tartalom lejátszásával, a kijelző 75%-os (a minimális értéktől 12 kattintásra beállított) fényereje mellett méri. Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függően változik. További információ: www.apple.com/hu/batteries.
  2. A tesztelést az Apple 2015 februárjában végezte a 13 hüvelykes MacBook Pro 2,9 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral szerelt prototípusain. A tesztmodellek 512 GB-os flash tárolóval és 8 GB memóriával voltak felszerelve. A 2,8 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral, 512 GB-os flash tárolóval és 8 GB memóriával szerelt 13 hüvelykes MacBook Pro rendszerek sorozatgyártott modellek voltak. A tesztelés az Iometer eszköz 2006.07.27-es verziójával, 30 másodperces felkészülési szakasszal, 5 perc üzemidővel, 512 KB méretű kérésekkel, 32 nyitott IO-kérés használatával, 150 GB-os tesztfájlon történt. A MacBook Pro folyamatosan nyomon követi a rendszer hőmérsékletét és teljesítményét, és az optimális rendszerműködés érdekében ehhez igazíthatja a teljesítményt.
  3. A tesztelést az Apple 2015 áprilisában végezte a 15 hüvelykes MacBook Pro 2,5 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral, 512 GB-os flash tárolóval és 16 GB memóriával szerelt prototípusain. A 2,5 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral, 512 GB-os flash tárolóval és 16 GB memóriával szerelt 15 hüvelykes MacBook Pro rendszerek sorozatgyártott modellek voltak. A tesztelés az Iometer eszköz 2006.07.27-es verziójával, 30 másodperces felkészülési szakasszal, 5 perc üzemidővel, 512 KB méretű kérésekkel, 32 nyitott IO-kérés használatával, 150 GB-os tesztfájlon történt. A MacBook Pro folyamatosan nyomon követi a rendszer hőmérsékletét és teljesítményét, és az optimális rendszerműködés érdekében ehhez igazíthatja a teljesítményt.
  4. 1 TB = 1 billió bájt, a formázás utáni tényleges tárhely ennél kevesebb.
  5. A valós sebesség a hatótávolságtól, a kapcsolat sebességétől, a helyi körülményektől, a hálózat méretétől és egyéb tényezőktől függ.
  6. Az iCloud használatához iCloud-kompatibilis készülék szükséges. Egyes funkciók használatához iOS 8 és OS X Yosemite operációs rendszer szükséges. Egyes funkciók használatához Wi-Fi kapcsolatra van szükség. Egyes funkciók nem minden országban érhetők el. Egyes szolgáltatások elérhetősége tíz eszközre van korlátozva.
  7. A Pages, a Numbers és a Keynote alkalmazás ingyenesen letölthető a Mac App Store áruházból az arra jogosult, 2013. október 1-jén vagy később vásárolt Mac számítógépekre. Használatukhoz OS X Yosemite rendszer szükséges. Az alkalmazások letöltéséhez Apple ID-re van szükség.
  • Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban vehetők igénybe.
Gyártó:
Processzor Intel Core i5 (3.1 GHz)
Memória 8 GB DDR4 2133 MHz
Kijelző 13,3' Retina fényes 2560x1440
Háttértár 256 GB SSD
Optikai meghajtó opcionális külső író (nem tartozék)
Video Intel Iris Plus 650
Hangrendszer 2.0 Hangszóró
Multimédia FaceTime HD webkamera
Billentyűzet magyar kiosztású, LED világítással
Operációs rendszer MacOS High Sierra
Interfész Bluetooth, HDMI, Thunderbolt port, USB 3.0 (2 db), Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/ac (WiFi)
Vastagság Ultravékony
Szín Asztroszürke
Ház anyaga Fém
Textúra Letisztult
Színes notebook Nem
Felhasználás általános célra (internet, levelezés, chat, film, irodai munka), üzleti célra (kiemelt biztonság, strapabíróság)
Ultrakönnyű notebook Igen
Súly 1,4 kg
Garancia 1 év
Csatlakozások MagSafe 2 hálózati port, Thunderbolt 2 port

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Nincs készleten

Utolsó ismert ár: 636 820 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba