Kezdd velünk a sulit!

  1. Kiegészítő
  2. Overmax Camroad 6.2 Autós kamera (OVCAMROAD62)

Overmax Camroad 6.2 Autós kamera (OVCAMROAD62)

0 értékelés
Videófelbontás: 1920 x 1080 pixel
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
30.190 Ft
(23.772 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
A Camroad 6.2 lehetővé teszi, hogy minden részletet rögzítsen az úton. Az eszköz két kamkorderrel van felszerelve annak érdekében, hogy az autó előtti és mögötti eseményeket egyaránt rögzítse. Az elülső kamera Full HD videókat rögzít 30 képkocka/mp sebességgel, ami rendkívül éles és tiszta képeket eredményez. A 4 hüvelykes IPS kijelző lehetővé teszi a rögzített file azonnali visszajátszását. A csomag tartalmaz még egy szivargyújtó elosztót is.

A BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT!

- Figyelmeztet a sávelhagyásra
- Végtelenített felvétel - a legrégebbi fájlok automatikusan felülíródnak az újakkal
- SONY IMX323 érzékelő biztosítja a gondtalan működést
- A 6 rétegű elülső kamera objektív biztosítja a rögzített kép magas minsőségét

KÉT KAMERA

A két kamkordernek köszönhetően az eszköz az autó előtti és mögötti képeket is rögzíti

FÉMHÁZ

A fémháznak köszönhetően az eszköz rendkívül tartós, és hosszú ideig fog szolgálni

SD KÁRTYAOLVASÓ

A Camroad 6.2 microSD kártyaolvasóval van felszerelve, ami akár 64GB-os kártyákat is támogat, ami minden fontos fájl rögzítését lehetővé teszi

PARKOLÁSÉRZÉKELŐ

A beépített érzékelő automatikusa elindítja a felvételt, amint bármilyen mozgást érzékel
Gyártó: Overmax
Videófelbontás 1920 x 1080 pixel (Full HD)
Szín Fekete-Ezüst
Garancia 1 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 30.190 Ft (Nettó 23.772 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba