Refurbished akció

  1. Kiegészítő
  2. Overmax Camroad 4.7 Autós kamera (OVCAMROAD47)

Overmax Camroad 4.7 Autós kamera (OVCAMROAD47)

0 értékelés
Videófelbontás: 1920 x 1080 pixel
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

A termék ára:
14.290 Ft
(11.252 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
Biztonságban szeretné érezni magát az úton? A Camroad 4.7 lehetővé tesz, hogy rögzítse az útját, és baleset esetén bizonyítékot szolgáltasson. A kamerát turisztikai célra is használhatja - örökítsen meg festői helyeket, majd mutassa meg a legszebb videókat a barátainak.

- A mozgásérzékelés lehetővé teszi a kamerának, hogy csak a legfontosabb pillanatokat rögzítse
- A nagy, 170°-os látószög megdöbbentően széles képeket nyújt

ERŐS BIZONYÍTÉK ÜTKÖZÉSEK ÉS KOCCANÁSOK ESETÉN

A Camroad 4.7 egy kompakt méretű kamera, ami könnyen rögzíthető a szélvédőre, és nagyon jó, 1080p felbontásban, 30 képkocka/mp sebességgel rögzíti az útjait. Az ilyen tiszta képek a 4-szeres digitális zoommal kombinálva biztosítják, hogy az útja egyetlen apró részletéről se maradjon le. Az eszköz WDR éjjeli funkcióval is fel van szerelve, ami biztosítja a magas minőségű felvételeket még gyenge megvilágítási feltételek esetén is.
Gyártó: Overmax
Videófelbontás 1920 x 1080 pixel (Full HD)
Szín Fekete-Ezüst
Garancia 1 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 14.290 Ft (Nettó 11.252 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba