Kezdd velünk a sulit!

  1. Kiegészítő
  2. Overmax Camroad 2.5 Autós kamera (OVCAMROAD25)

Overmax Camroad 2.5 Autós kamera (OVCAMROAD25)

0 értékelés
Videófelbontás: 1920 x 1080 pixel
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

A termék ára:
9.590 Ft
(7.551 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
Unja már a vakmerő vezetőket, akik büntetlenül veszélyeztetik a többi közlekedőt? A megoldás a Camroad 2.5. Ez egy Full HD autós kamera széles látószögű objektívvel, 1,5"-es LCD képernyővel, végtelenített felvétellel, és G-szenzorral.

- Könnyedén rögzíthető a szélvédőre
- Széles, 120°-os látószög

LEGYEN BIZTONSÁGBAN AZ ÚTON

A kamera minden eseményt rögzít út közben, és lehetővé teszi a baleset okozójának azonosítását, és felfedi az események tényleges lefolyását. A fejlett éjjeli rögzítőrendszernek köszönhetően a Camroad 2.5 tiszta és precíz képeket rögzít még alacsony megvilágítású helyeken is. A LED-ek, a lencserendszer, és a különleges érzékelő biztosítja, hogy a rögzített videó felfedi az események tényleges lefolyását még olyan kedvezőtlen feltételek esetén is, mint éjszaka, vagy rossz időjárás esetén.

AUTOSTART

Az autostart funkcióval önnek nem kell kézzel ki- vagy bekapcsolnia a kamerát minden alkalommal, amikor be- vagy kiszáll az autóba/-ból. Csak kapcsolja be a gyújtást a felvétel indításához.

VÉGTELENÍTETT FELVÉTEL

Többé nem kell aggódnia a memóriakártya tárhelye, és annak felszabadítása miatt. A legrégebbi videofájlok felülíródnak az újabbakkal.

G-SZENZOR

Az eszköz érzékeli a baleseteket és ütéseket, és automatikusan megvédi a rögzítés alatti fájlt, hogy megelőzze annak törlését, vagy felülírását.

LÁTÓSZÖG

A széles, 120 fokos látószög kiváló láthatóságot nyújt a jármű körül, amelynek köszönhetően a kamera minden eseményt rögzíthet az út széléről.
Gyártó: Overmax
Videófelbontás 1920 x 1080 pixel (Full HD)
Szín Fekete
Garancia 1 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 9.590 Ft (Nettó 7.551 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba