Refurbished akció

  1. Kiegészítő
  2. Logitech C525 Webkamera (960-000723)

Logitech C525 Webkamera (960-000723)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
USB
Videófelbontás: 1280x720 pixel
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
16.990 Ft
(13.378 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
Logitech C525 webkamera

A
720p HD-felbontású videohívásnak és -felvételnek, valamint a Facebook szolgáltatásba egyetlen kattintással elvégezhető HD-felbontású feltöltésnek köszönhetően most bárhol, bármikor megoszthatja nagy felbontású világát.

HD-felbontású videohívások
720p HD-felbontású videohívásokat bonyolíthat a legtöbb ismert csevegőprogrammal.

Kiváló minőségű automatikus fókuszálás
A beépített automatikus fókuszálás következtében felvételei még közelről (a kamera lencséjétől 7 cm-re) is borotvaélesek.


Logitech More HD
A More HD technológiának köszönhetően a webkamera nem tömöríti a videókat a hívások során, így a kép megőrzi HD-tisztaságát, és vele még egy régi számítógép is sokkal hatékonyabban használható.

Feltöltés a Facebook szolgáltatásba egyetlen kattintással
Egyszerűen rögzíthet HD-felbontású videókat (720p), és egyetlen kattintással feltöltheti azokat a Facebook®, a Twitter™ és a YouTube® szolgáltatásba.

Összecsukható és forgatható kialakítás
Egyszerűen becsúsztathatja a táskájába és magával viheti. A 360 fokban forgatható talppal ráadásul egyszerűbbé válik a hívás, illetve a felvétel készítése bármely szögből.


Tartalmazza a Logitech Vid™ HD programot
Most ingyenes, gyors és könnyű a videotelefonálás Önnek és beszélgetőpartnereinek is. A szoftvert a webkamera telepítőjébe építettük, így azonnal kezdeményezheti az első hívást.

8 megapixeles pillanatfelvételek
Nagy felbontású, akár 8 megapixeles pillanatfelvételeket is készíthet (szoftveres javítással).

Beépített mikrofon RightSound™ technológiával
A zavaró háttérzajok kiszűrésével tisztán hallgató beszélgetéseket folytathat.

Bejelentkezés arcfelismeréssel
Jelentkezzen be a számítógépre és kedvenc webhelyeire a csomagban található
arcfelismerő szoftverrel. Ezzel időt takaríthat meg és lenyűgözheti barátait.*

RightLight™ 2 technológia
A kamera videohíváskor még gyenge fényhez vagy ellenfényhez is intelligensen alkalmazkodik, és kiváló képminőséget biztosít.

Logitech Video Effects™
Videohívásait a Video Effects szoftver segítségével mókás effektusokkal tarkíthatja. A neonszínű mintázatokkal és a halszemeffektussal könnyedén teheti még élvezetesebbé videohívásait, a maszkkészítő szolgáltatással pedig saját maszkját is elkészítheti.

Kompatibilitás a csevegőprogramokkal
Használható a Skype™, a Windows Live™ Messenger, a Yahoo!® Messenger, az AOL® Instant Messenger (AIM®) és számos egyéb népszerű csevegőprogrammal.

Ingyenes videoszerkesztő szoftver
A Logitech a MAGIX céggel együttműködve kínálja a MAGIX™ Photo Manager 9 és a MAGIX™ Video Easy szolgáltatást az új Logitech webkamerához. Ingyen.**

Egyenletesebb. Élesebb. Teltebb. Tisztább.
Logitech Fluid Crystal™ technológia. Ennek köszönhető a Logitech webkamerák jobb teljesítménye. Egyenletesebb mozdulatok, élesebb képek, teltebb színek és tisztább hangzás valóságos környezetben.


* 60 napos próbaverziót kínálunk. A próbaverzió használatára további feltételek és kikötések vonatkoznak.
** A MAGIX ingyenes, de használatához e-mailben történő regisztráció szükséges.Gyártó: LOGITECH
Csatlakozások USB
Videófelbontás 1280x720 pixel
Tartozékok Beépített mikrofon
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 255g
Méret: 20,8 x 7,6 x 15,2 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 16.990 Ft (Nettó 13.378 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba