1. Kiegészítő
 2. Logitech BCC950 Konferencia webkamera (960-000867)

Logitech BCC950 Konferencia webkamera (960-000867)

0 értékelés
USB 2.0
Videófelbontás: 1920 x 1080 FULL HD
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
118.290 Ft
(93.142 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia

Bámulatos, egyszerű és megfizethető kis létszámú csoportoknak videokonferencia kamera

 • All-in-One Design

Egyesíti a 1080p teljes HD-felbontású, lenyűgöző minőségű 30fps felbontású videót, a kiváló minőségű full-duplex kihangosítási technológiával, a professzionális videokonferencia megvalósítása érdekében.

 • Könnyű csatlakozás

Gyorsabb, egyenletesebb és jobb minőségű képsort élvezhet a H.264 kódolásnak köszönhetően.

Az UVC H.264 beépített technológia biztosítja a gyors plug-and-play funkciót, nincs szükség külön szoftver telepítésére.

 • Távirányítható találkozó

Az egyszerűen kezelhető távirányítóval, kényelmesen irányíthatja a találkozót. Hívás fogadás - megszakítás, hangerő beállítás - némítás, zoom

 • Carl Zeiss® objektív

A területén úttörőnek számító gyártó segítségével tervezett objektívek borotvaéles képek felvételére képesek. Lehetővé teszi a táblázatok, dokumentumok, diagramok részletes bemutatását

 • Crystal-Clear hang

A beépített, kihangosító és zajszűrő mikrofon lehetővé teszi, hogy a találkozó minden tagjának tisztán hallható legyen a hangja, a mikrofontól 8 méteren belül.

 • Láthatóság

A 78 fokos látómező és 180 fokban forgatható videófej, és az állítható fókusz biztosítja hogy a kis létszámú csoport minden egyes tagja látható legyen.

 • Integrált duplex többirányú kihangosító 8 méteres hatótávolsággal
 • On-board H.264 kódolás
 • USB Video Class (UVC) támogatás
 • Full HD 1080p30fps videohívás
 • Kamera és kihangosító ellenőrzés
 • távírányítás 10 méteres távolságból - hangerő beállítás / némítás, Hívásfogadás / Hívás befejezése
 • Carl Zeiss optika, 9 pontos autofókusz
 • 78 fokos látómező
 • 180 fokos pan, 55 fokban dönthető
 • 3,5 mm-es analóg jack fejhallgató
 • USB 2.0-kompatibilis
 • 8 méteres USB-kábel
 • 8 láb univerzális hálózati adapter
 • Kompatibilitás: Microsoft Lync, Skype Windows 7, XP és Mac OS X 10.6 vagy újabb kiadás
Gyártó: LOGITECH
Csatlakozások USB 2.0
Videófelbontás 1920 x 1080 FULL HD
Tartozékok távirányító
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 508 g
Támogatott Operációs rendszer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 Mac OS X 10.6.x
Méret: 17.6 x 17.6 x 12.8 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 118.290 Ft (Nettó 93.142 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba