Refurbished akció

  1. Kiegészítő
  2. Logitech B525 HD webkamera (960-000842)

Logitech B525 HD webkamera (960-000842)

0 értékelés
USB
Videófelbontás: HD (1280x720)
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
19.490 Ft
(15.346 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db

HD-felbontású hívás
Élvezze a széles képernyős, 720p HD-felbontású videohívások előnyeit az üzleti találkozók alatt.

Beépített mikrofon zajcsökkentéssel
A zavaró háttérzajok kiszűrésével tisztán hallható beszélgetéseket folytathat.

Megvilágítás automatikus korrekciója
A kamera videohíváskor még tompa vagy gyenge megvilágításhoz is intelligensen alkalmazkodik, és kiváló képminőséget biztosít.

Plug and play
Az egyszerű beállításnak köszönhetően pillanatok alatt indíthat videohívást.


 

Mikrofon  Van
Maximális képfrissítés  30 fps
Videófelbontás  1280 x 720
Súly  86 g

Csatlakozók

 
USB csatlakozó  Van
Vezeték nélküli  Nem
Gyártó: LOGITECH
Csatlakozások USB
Videófelbontás HD (1280x720)
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 86g
Méret: 6.9 x 2.9 x 4 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlva490 Ft

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 19.490 Ft (Nettó 15.346 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba