ajaxloder - Találat szűrése
Szűrés a találatok között: Ok

Ár: 0 - 50000 Ft -
Ft
Ok


Felbontás Képfrissítés Csatlakozó
További szűrők megjelenítése »
Szűrők elrejtése »
12 rekord   1
Találatok egy oldalon:

Webkamera

A távolság legyőzhető!

Válassz kínálatunkból webkamerát, hogy bármikor szabadon beszélgethess ismerőseiddel, családoddal, munkatársaiddal, akár a világ másik feléről is, majdnem úgy, mintha személyesen ott lennél velük. Található termékeink között nagy felbontású HD, illetve Full HD webkamera is, melyek még élesebb, tisztább és szebb képet adnak.

Hordozható, kompakt méret

Bárhová magaddal is viheted a saját webkamerádat, hiszen a legtöbb modell olyan kis helyen is elfér, mint egy szem alma. A notebookodhoz csatlakoztatva akár a tengerpartról, vagy a hegy tetejéről is tudsz videotelefonálni egy webkamera segítségével. Külsejét, formáját tekintve ahány webkamera, annyi féle kialakításban megtalálható, ezért biztosan megtalálod nálunk a hozzád, és igényeidhez leginkább passzoló terméket.

Siker az üzletben

Vállalkozásod sikeréért alakították ki a gyártók a kifejezetten konferenciahívásokhoz használható webkamerákat. Ezek a webkamerák kiváló videóminőséget nyújtanak, illetve zajszűrős mikrofonnal és egyéb extra szolgáltatásokkal látták el őket, hogy eredményesen záródjanak a távoli partnerekkel folytatott tárgyalások. Hírek oldalunkon olvasd el, mit is tud a legújabb Samsung Gear 360-as kamera!
Bővebben
Szűrő alkalmazása ...
12 rekord   1
Találatok egy oldalon:
Kérd ingyenes termékfigyelőnket!
Naponta elküldjük az ennek a keresésnek megfelelő, új termékeket!

Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba