1. Kiegészítő
  2. Delock Táp Teszter III (18159)

Delock Táp Teszter III (18159)

0 értékelés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
23.690 Ft
(18.654 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Termékleírás 
Ez a Delock Táp teszter az áramellátást ellenőrzi. Tesztelhetjük vele az ATX, BTX és ITX tápokat. Egy kijelzőn láthatjuk az összes feszültséget. A hibát figyelmeztető hang jelzi.
A teszter használható a hobbi szintű felhasználónál és a kereskedelemben egyaránt.
 
Műszaki leírás 
• Áramforrás: 20/24 pol. (ATX-connector)
• Feszültség teszt: +12V, -12V, +5V, +3,3V 5V Stand By (SB),  12V Power Good (PG)
• Csatlakozók: Floppy, HDD, CDROM, SATA, 4 tűs (P4),  8 tűs (Dual-CPU), 6 tűs (PCI-Express) 

Megjegyzés: A tápot Ne csatlakoztassa a tesztelés ideje alatt!
Gyártó: Delock
Szín Fekete
Garancia 3 év
Súly 50 g
Tartozékok Táp teszter III, használati útmutató
Csatlakozások Wifi, Memória kártya, USB, 2 belső kiegészítő (HP vagy partnermegoldások csatlakoztatásához), SATA

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 23.690 Ft (Nettó 18.654 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba