1. Kiegészítő
  2. TP-LINK Wireless Access Point Dual Band AC1200 Kültéri, EAP225-OUTDOOR

TP-LINK Wireless Access Point Dual Band AC1200 Kültéri, EAP225-OUTDOOR

0 értékelés
IEEE 802.11a/b/g/n/ac
2,4 & 5 GHz
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
52.990 Ft
(41.724 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
5 év
Garancia
  • Tartós, időjárásálló burkolat, hogy egyaránt ellenálljon a meleg, a hideg és a rossz időnek
  • 1200Mbps-os maximális Wi-Fi 2x2 MIMO technológiával
  • A nagy sugárzási teljesítmény és a nagy hatótávú antennák kiterjedt lefedettséget biztosítanak
  • Ingyenes Omada Controller software  lehetőséget ad a rendszergazdának több 100 EAP egyszerű kezeléséhez
  • Az engedélyező oldal egy kényelmes módot kínál a vendégeknek a Wi-Fi eléréshez
  • Facebook Wi-Fi és SMS autentikáció
  • 802.3af/Passive PoE (PoE Adapter a csomagolásban) kompatibilis, az egyszerű felszerelhetőség lehetővé teszi a flexibilis elhelyezést és a kényelmes beüzemelést
szakmai irányítása mellett.
Gyártó: TP-Link
Hálózati szabvány IEEE 802.11a/b/g/n/ac
Működési frekvencia 2,4 & 5 GHz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Linux, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP, Mac OS, Unix
Interfész Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/ac (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Garancia 5 év
Szín Fehér

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 52.990 Ft (Nettó 41.724 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba