1. Kiegészítő
 2. TP-LINK WIRELESS ACCESS POINT 5GHZ 300MBPS KÜLTÉRI, CPE610

TP-LINK WIRELESS ACCESS POINT 5GHZ 300MBPS KÜLTÉRI, CPE610

0 értékelés
5Ghz
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
39.790 Ft
(31.331 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
5 év
Garancia
db
  • Max. 300Mbps az 5GHz vezeték nélküli sebesség
  • 23dBi nagy nyereségű irányított 2×2 MIMO antenna és dedikált fém reflektor, ideális nagy távolságú használathoz
  • Kiváló nyaláb irányíthatóság, javított késleltetés és zajkioltás
  • Az innovatív bepattintható részeknek köszönhetően gyorsan összeszerelhető és a masszív dizájnnak köszönhetően a CPE610 stabil marad még az erős viharokban is
  • A tartós IP65 időjárásálló burkolat a 15kV ESD és 6kV villámvédelem biztosítja a mindenféle időjárásban való használhatóságot
  • A TP-Link Pharos MAXtream TDMA technológia javítja az átviteli kapacitást és a késleltetés teljesítményét
  • A Pharos Control segítségével a rendszergazdák központilag irányíthatják a rendszert
  • AP / Kliens / Bridge / Repeater / AP Router / AP Kliens Router (WISP) működési módok
  • Passzív PoE rugalmas és kényelmes telepítési lehetőségeket nyújt
  •  
Gyártó: TP-Link
Működési frekvencia 5Ghz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Ház anyaga Műanyag
Szín Fehér
Garancia 5 év

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 39.790 Ft (Nettó 31.331 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba