1. Kiegészítő
 2. TP-LINK WBS510 5 GHz-es 300 Mbps Kültéri vezeték nélküli bázis

TP-LINK WBS510 5 GHz-es 300 Mbps Kültéri vezeték nélküli bázis

0 értékelés
IEEE 802.11a/n
5Ghz
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
32.590 Ft
(25.661 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
 • Széles működési frekvenciacsatornák biztosítják a kevesebb vezeték nélküli interferenciát
 • Vezeték nélküli N-es sebesség, akár 300 Mbps
 • Kiválasztható 5/10/20/40MHz sávszélesség
 • Állítható sugárzási teljesítmény 1-től 27dBm/500mW-g
 • 2 db RP-SMA csatlakozó külső MIMO antennához
 • Együttműködik a TP-LINK parabola antennájával a hosszú távú vezeték nélküli adatátvitelhez, akár 50 km-ig
 • 1 db 10/100 Mbps Ethernet csatlakozó a passzív PoE tápláláshoz és 1 db 10/100Mbps Ethernet csatlakozó távolabbi felhasználáshoz
 • A TP-LINK Pharos MAXtream (Time-Division-Multiple-Access) technológia javítja a termék átviteli, kapacitásbeli és késleltetési teljesítményét, ideális PtMP alkalmazásokhoz
 • Központosított irányítás rendszer - Pharos vezérlés
 • Támogatja az AP router, AP kliens router, AP, AP kliens, Multi-Bridge és a jelismétlő üzemmódot
 • Időjárás-álló borítás, 15kV-ig elektrosztatikus kisülés elleni és 6KV villámlás elleni védelem

Hozzáférés, ahol a legjobban szükség van rá

TP-LINK 5 GHz-es 300 Mb/s kültéri vezeték nélküli bázisállomása kifejezetten hatékony megoldás kültéri vezeték nélküli hálózati alkalmazásokhoz. A központosított menedzsment platform és a nagyfokú rugalmasság ideális választássá teszi point-to-point, point-to-multipoint és kültéri Wi-Fi használathoz. A TP-LINK kültéri vezeték nélküli bázisállomása professzionális felhasználóbarát kialakítással párosul, így tökéletes megoldás mind az üzleti, mind az otthoni felhasználók számára.
 

Nagy távolságú vezeték nélküli adatátvitel

Két külső RP-SMA antennacsatlakozás lehetővé teszi, hogy a kültéri vezeték nélküli bázisállomás integrálható legyen a TP-LINK szektor- és parabola antennáival. Amennyiben nagy távolságú vezeték nélküli adatátvitelre van szükség, a WBS510-et egy TP-LINK parabola antennával lehet párosítani, amely lehetővé teszi az adatok továbbítását akár 50 km-es távolságra is.
 

Egyszerű beüzemelés, szerszámmentes felszerelés

Pharos bázisállomások zökkenőmentesen együtt működnek a TP-LINK parabola- és szektor antennáival, hogy hatékony PtP és PtMP adatátvitel nyújtsanak. Pharos bázisállomások beépített felszerelési lehetőséggel is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nincs szükség szerszámokra a telepítéshez.
 

Vállalkozásoknak szánt hardware kialakítás

A teljesítmény maximalizálásához és a nagy távolságú adatátvitel stabilizálásához a Pharos-sorozat Qualcomm Atheros vállalkozásoknak szánt chipsettel, nagy nyereségű antennákkal, nagy teljesítményű erősítőkkel felszerelt. A Pharos-sorozat bázisállomásai nagyszerű belső alkatrészei mellett különleges formatervezésével és PoE-s lehetőséggel is rendelkezik. Az iparági vezető hardver biztosítja, hogy a Pharos-sorozat bázisállomásai széleskörű környezeti tényezők és különböző időjárási viszonyok mellett is használhatóak (-30℃ /-22℉ - +70℃/158℉) legyenek.
 

MAXtream TDMA technológia – garantált átvitel

A hálózat nagyságának növekedésével, a bázisállomások és CPE-k között a vezeték nélküli verseny és az ütközések olyan nagymértékűek lesznek a közeljövőben, hogy a valós hálózati teljesítmény csökken, ami komoly hatással lesz a végfelhasználói élményre. Pharos bázisállomások MAXtream TDMA technológiát felhasználva ellensúlyozzák ezt a versenyt, így biztosítva, hogy megmarad a nagy adatátviteli sebesség akkor is, ha az elérési igény növekszik.
 

Pharos vezérlés - központosított irányítási rendszer

Pharos bázisállomások központi vezérlőrendszerrel érkeztek, ami segíti a felhasználókat abban, hogy könnyedén és egyszerűen vezérelhessék az összes eszközt egy egyszerű számítógépről. A Pharos Control tökéletes kényelmet kínál a felhasználók számára, akik szeretnék vezérelni az eszköz észlelést, státusz figyelést, firmware frissítést és az egyéb hálózati karbantartási feladatokat.
 

PharOS

A felhasználóbarát webes alapú vezérlő rendszer megadja a lehetőséget a profiknak, hogy minden részletre kiterjedően konfigurálják a hálózatot.
 

TP-LINK Pharos nagy teljesítményű megoldást nyújt

A TP-LINK Pharos sorozata elkötelezett, hogy kiváló teljesítményt nyújtó kültéri, vezeték nélküli, hálózati alkalmazhatóságot nyújtson. Ma már a Pharos magában foglalja a különböző CPE-ket és a bázisállomású eszközöket, továbbító szintű antennákat és a központosított vezérlési alkalmazást.

 

Gyártó: TP-Link
Hálózati szabvány IEEE 802.11a/n
Működési frekvencia 5Ghz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Linux, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP, Mac OS, Unix
Csatlakozó egyéb típusa 1 db 10/100 Mbps árnyékolt Ethernet port (LAN0, Passzív PoE bemenet) 1 db 10/100 Mbps árnyékolt Ethernet port (LAN1) 2 db RP-SMA
Interfész 10/100 Mbps LAN, Wireless LAN 802.11n (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Szín Fehér
Garancia 2 év
Csatlakozások Wifi, Ethernet/LAN
Méret: 189 x 75 x 32 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 32.590 Ft (Nettó 25.661 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba