1. Kiegészítő
 2. TP-LINK EAP115 300Mbps Wireless N plafonra szerelhető Access Point

TP-LINK EAP115 300Mbps Wireless N plafonra szerelhető Access Point

0 értékelés
IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE
2,4 GHz
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
19.890 Ft
(15.661 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
 • Ingyenes Auranet vezérlőszoftver módot ad az adminisztrátoroknak, hogy könnyedén kezeljenek több száz EAP eszközt

 • Felhasználó barát fürtölés (Cluster mode) lehetőséget nyújt max. 24 db EAP115 vezérlésére külön hardver vagy szoftver nélkül

 • Támogatja a passzív Power over Ethernetet (802.3af) a könnyű beüzemeléshez

 • Egyszerű rögzítésihez tervezve, hogy könnyedén elhelyezhető legyen a falon vagy a plafonon

 • Az engedélyező oldal egy kényelmes módot kínál a vendégeknek a Wi-Fi eléréshez

 • Vállalati szintű Wi-Fi biztonság segítséget nyújt a hálózatot fenyegető veszélyekkel szemben

 • Multi-SSID számos vezeték nélküli hálózatra osztja fel, hogy adott felhasználó egy bizonyos hálózatot használjon
   

  Egy megfizethető, skálázható üzleti Wi-Fi megoldás

  300 Mb/s vezeték nélküli N plafonra szerelhető Access Point

  Építsen ki, és vezéreljen egy skálázható Wi-Fi hálózatot üzletének az Auranet üzleti szintű megoldásával, amit kifejezetten több száz TP-Link EAP eszköz költséghatékony kezelésére szabtak.
   

  Problémamentes központi vezérlés.
  Nem kell technikusnak lenni hozzá.

  Az Auranet lehetővé teszi, hogy egy központilag irányítható hálózati vezérlő rendszer állítson be gyakorlatilag IT-költségek nélkül.

  Ingyenes többfunkciós Auranet vezérlú rendszer

  Párhuzamosan vezérelhet és megfigyelhet több száz Auranetes EAP-t
  egyetlen helyről. A legtöbb hasonló hardveres vezérlőktől eltérően
  a TP-Link EAP vezérlő szoftvere nem igényel külön képzést vagy járulékos költséget.

  Cluster - egyszerű kezelés

  A felhasználó barát Cluster Mode-dal - Fürtöléssel egyszerre max. 24 Auranetes EAP-t vezérelhet üzleti hálózatán külön hardver vagy szoftver igénybevétele nélkül. A több Access Point azonos idejű felügyelet révén olyan hálózati adminisztrációs rendszert alakíthat ki, ami olyan egyszerű lesz, mint egy otthoni router vezérlése.
   

  Testreszabható vendégbeléptetés

  A beléptető portál testreszabható vendég-hitelesítési beállításokat nyújt a teljes felhasználói felügyelethez. A rendszergazda könnyen beállíthat, és alkalmazhat bizonyos vendég-Wi-Fi beállításokat egy egyedi engedélyező oldal tervezésével, kialakítva egy voucher alapú rendszert, ami korlátozza a hálózaton töltött időt, vagy létrehozhat egy „operátori” felhasználót a vendéghálózat vezérléséhez, miközben az EAP más beállításaihoz nincs hozzáférése.
   

  Gyors és flexibilis elhelyezhetőség

  Az Auranet EAP115 könnyen felszerelhető bármilyen falra vagy plafonra. A Power over Ethernet (PoE) funkció lehetőséget nyújt, hogy a hálózati kábelen tápellátást biztosítson, elkerülve a kábelkavarodást, így még egy gonddal kevesebb, amire figyelnie kell üzemeltetés közben.
   

  Egységes Wi-Fi többszintű felhasználói környezethez

  Az Auranet üzleti Wi-Fi megoldást arra tervezték, hogy kezelje a nagy felhasználó számú többszintű hozzáféréseket anélkül,
  hogy az otthoni routeres/access pointos hálózatokból ismert stabilitási problémákkal szembe kellene nézni. Tökéletesen megfelel motelekben,
  szalonokban, áruházakban, iskolákban és éttermekben.

   

Gyártó: TP-Link
Hálózati szabvány IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Működési frekvencia 2,4 GHz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozó egyéb típusa 1 db Ethernet (RJ-45) port
Interfész Wireless LAN 802.11 g/n (WiFi), Wireless LAN 802.11b (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Szín Fehér
Garancia 2 év
Súly 300 g
Csatlakozások RJ-45 LAN
Méret: 180 x 180 x 47,5 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 19.890 Ft (Nettó 15.661 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba