1. Kiegészítő
  2. Tp-Link CPE510 wireless 5 GHz-es 300Mbps 13dBi kültéri egység

Tp-Link CPE510 wireless 5 GHz-es 300Mbps 13dBi kültéri egység

0 értékelés
IEEE 802.11 a/n
5Ghz
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
34.790 Ft
(27.394 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
  • Beépített 13dBi-s 2x2 dual-polarizált irányított MIMO Antenna
  • Állítható adatátviteli teljesítmény 0-tól 27dBm/500mw-ig
  • Rendszerszintű optimalizálás a több km-t meghaladó vezeték nélküli összeköttetéshez
  • TP-LINK Pharos MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Access) technológia növeli a készülék átengedési, kapacitásbeli  teljesítményét, ideális PTMP alkalmazásokhoz
  • Központilag vezérelhető irányítási rendszer - Pharos Control
  • AP / Kliens / Repeater / AP Router / AP kliens Router (WISP) üzemmódok
  • Passzív PoE Adapter lehetőséget nyújt 60m-ig Power over Ethernet tápellátásra, és engedi a készüléknek az alapbeállítások visszaállítását
A TP-LINK 5GHz 300Mbps 13dBi Kültéri egysége, a CPE510 költséghatékony megoldás kültéri vezeték nélküli hálózat létrehozásához. A saját, központi vezérlő alkalmazásával ideális P2P (point-to-point) vagy P2M (point-to-multipoint) összeköttetéshez vagy kültéri Wi-Fi lefedettség alkalmazásához. A professzionális teljesítmény felhasználó-barát külsővel társul, így téve a CPE510-et ideális választássá akár üzleti, akár otthoni felhasználásra.

Vállalkozásoknak szánt hardware kialakítás

A Qualcomm Atheros vállalkozásoknak szánt chipsetjével, a nagy teljesítményű antennákkal és a magas minőségű anyagok felhasználásával, különleges formatervezésével és PoE-s lehetőségével a CPE510 kifejezetten kültéri használatra tervezett, és a legtöbb időjárási viszony mellett is kifogástalan működést nyújt, -30℃ (-22℉) és +70 ℃ (158℉) között.

Továbbfejlesztett antenna rendszer

A beépített Nagy Hatótávolságú Dual-Polarizált Antenna
és a kifejlesztett fémtükrözés nagy hatótávot
és alacsony zajszintet biztosít
 

15km-nyi Vezeték nélküli adatátvitel

A CPE510-et úgy tervezték, hogy ideális legyen nagy távolságra vezeték nélkül adatot továbbítani, ami 15km-es távolságban is lehet a tesztjeink alapján. (az EU szabályozás értelmében a teljesítmény nem lehet nagyobb 17dBm-nál, ezért a javasolt távolság max. 5 km.)
 

TP-LINK MAXtream TDMA Technológia

A hálózat nagyságának növekedésével, a bázisállomások és CPE-k között a vezeték nélküli verseny és az ütközések olyan
nagymértékűek lesznek a közeljövőben, hogy a valós hálózati teljesítmény csökken, ami komoly hatással lesz a végfelhasználói
élményre. Ezeknek a hatásoknak az enyhítésére a CPE510 a MAXStream TDMA Technológiát használja.
 

Pharos Control - Központi Vezérlőrendszer

A CPE510 központi vezérlőrendszerrel érkezett, ami segíti a felhasználókat abban, hogy könnyedén
és egyszerűen vezérelhessék az összes eszközt egy egyszerű számítógépről. Az olyan lehetőségek, mint eszköz észlelés,
státusz figyelés, firmware frissítés és hálózatkarbantartás egyszerűen intézhetőek a Pharos Control-on keresztül.
 

PharOS

A felhasználó-barát webes alapú vezérlő rendszer megadja a lehetőséget a profiknak, hogy minden részletre kiterjedően konfigurálják a hálózatot.

  
 
Gyártó: TP-Link
Hálózati szabvány IEEE 802.11 a/n
Működési frekvencia 5Ghz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Linux, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP, Mac OS, Unix
Csatlakozó egyéb típusa 1 db 10/100Mbps árnyékolt Ethernet port (LAN0,Passzív PoE bemenet) 1 db 10/100Mbps árnyékolt Ethernet port (LAN1, Passzív PoE Passthrough)
Interfész 10/100 Mbps LAN, Wireless LAN 802.11n (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Szín Fehér
Garancia 2 év
Súly 200 g
Csatlakozások Wifi, Ethernet/LAN
Méret: 224 x 79 x 60 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 34.790 Ft (Nettó 27.394 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba