1. Kiegészítő
  2. Asus RT-N18U 600Mbps Router

Asus RT-N18U 600Mbps Router

0 értékelés
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE
2.4GHz
Nincs készleten

Utolsó ismert ár: 22 564 Ft

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia

2,4 GHz-es, 600 Mbit/s sebességű, nagy teljesítményű RT-N18U útválasztó

  • Az energiatakarékos processzor és a TurboQAM™ technológia garantálja a lehető legjobb – a normál wireless N-nél 33%-kal nagyobb, akár 600 Mbps – vezeték nélküli sebességet
  • Öt Gigabit Ethernet csatlakozó és Turbo NAT-tal a 2–5-ször gyorsabb internetes kapcsolatokhoz
  • AiRadar univerzális hullámformálással a jelerősség optimalizálásához bármely irányba – az eredmény akár 150 százalékkal nagyobb lefedettség
  • Beépített USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozók az akár tízszer gyorsabb adatátvitelhez a tárolóeszközökre, a nyomtatók megosztásához és a 3G/4G-modemek használatához.
  • ASUS AiCloud az otthoni hálózatos adatok megosztásához, szinkronizálásához, eléréséhez és lejátszásához az internetre csatlakozó PC-kről, valamint androidos és iOS-készülékekről
  • Kompatibilis a nyílt forráskóddal
 
A legjobb Wireless-N útválasztó játékhoz és többfeladatos munkához

RT-N18U élvonalbeli hardverparaméterekkel bír. 800 megahertzes, magas órajelű processzor gondoskodik gyors és válaszkész USB- és WAN–LAN kapcsolatokról; a TurboQAM™ technológia pedig a 2,4 GHz-es tartomány sebességét emeli meg 33 százalékkal, 450-ről 600 Mbps-re. A 128 MB flash és 256 MB RAM masszív adatcsatornát biztosít, akár 300 ezer adatkapcsolatot kiszolgálva a tökéletes többfeladatossághoz – kiváló választás akár játékhoz, akár nagy terhelésű hálózati környezetekhez. Az energiatakarékos, ARM alapú CPU csökkenti a fogyasztást és segít takarékoskodni az árammal. Ezenfelül Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti meg a vezeték nélküli jeleket a hullámformálási technológiájával, a nagy erősítéssel és az ASUS exkluzív RF-finomhangolásával. Az eredmény 150 százalékkal nagyobb lefedettség1, vagyis a korábbi 802.11b/g/n kliensek is kiaknázhatják a technológiát.

Az RT-N18U szoftvere még felhasználóbarátabb és intuitívabb lett. Az ASUSWRT felülettel az útválasztó könnyedén, akár 30 másodpercen belül2 beállítható, illetve az RT-N18U átkapcsolható a különféle üzemmódjai között. A beépített Smart QoS funkcióval optimalizálható a sebesség, az ASUS AiClouddal pedig az útválasztóhoz kötött USB-tároló alakítható személyes felhővé.

Gyors, megbízható és erős

Az RT-N18U lelke a nagy teljesítményű, ugyanakkor energiatakarékos ARM® Cortex™-A9 processzor, amely 800 MHz-s órajelsebességgel gondoskodik a gyors és válaszkész működésről. A 128 MB-os flash memória és a 256 MB-nyi DDR3 RAM tovább javítja a többfeladatos teljesítményt és akár 300 ezer egyidejű adatfolyam kezelésére is lehetőséget ad – ideális megoldássá téve az RT-N18U-t az olyan multimédiás alkalmazásokhoz, mint a HD videolejátszás, az online játékok és a fájlmegosztás.

 

A Wi-Fi teljesítmény megnövelése

Az RT-N18U-ba beépített TurboQAM™ technológia a 2,4 GHz-es vezeték nélküli sebességet 450-ról 600 Mbps-re növeli meg, 33 százalékkal jobb Wi-Fi teljesítményt nyújtva. Mostantól mindent, amit online végzett, gyorsabban végezheti.

 
 

Gigabites internetböngészés Turbo NAT funkcióval

A Turbo NAT és a beépített gigabites Ethernet-switch együttesével az RT-18U akár teljes gigabites internetes teljesítményre is képes: WAN-LAN átviteli kapacitása 2-5-szöröse a hagyományos, szoftveres NAT-ot használó gigabites routereknek. A Turbo NAT kezeli az egyidejű vezetékes kapcsolatokat is, maximalizálva az egyidejűleg elérhető sebességet. Hajrá tehát, ne féljen: játszhat, letölthet és lejátszhat asztali és noteszgépekkel, táblagépekkel, okostelefonokkal és játékkonzolokkal egyidejűleg – mínusz a teljesítményesés.

1000 Mbps internetes áteresztőképesség

A vezeték nélküli kapcsolt kibővítése és megerősítése

Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti meg a vezeték nélküli jeleket az univerzális hullámformálási technológiájával, nagy erősítéssel és az ASUS exkluzív RF-finomhangolásával. A gyakorlatban ez nagyobb lefedettséget, dinamikusan megugró adatátviteli sebességet és nagyobb stabilitást jelent, valamint visszamenőleges kompatibilitást a meglévő 802.11b/g/n kliensekkel. Mivel a jelerősség a környezettől függően változik, az RT-N18U három külső antennát használ a vezeték nélküli készülékek helyének megállapításához és az átvitel formálásához, hogy az a lehető leggyorsabb sebességet és a legnagyobb jelerősséget eredményezze.

 

 

Az otthoni hálózati lehetőségek kibővítése

Használja az RT-N18U-t média- és készülékközpontként. Két beépített USB-csatlakozójára ráköthetők külső tárolók, nyomtatók, lapolvasók és még számos más USB-s készülék, amelyek azután megoszthatók a hálózatba kötött PC-kkel. A hálózatba kötött készülékeket minden eddiginél egyszerűbb elérni. A kényelmesen elérhető helyre, elölre szerelt USB 3.0 csatlakozó tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0, így tökéletes nagy sebességű fájlmegosztáshoz, vagy audio- és HD videolejátszáshoz.

 
 
 

Nagyteljesítményű online többfeladatos működés 300 ezer adatkapcsolattal

Az akár 300 ezer egyidejű kapcsolat kezelése a szokásos útválasztók képességének hússzorosa: ez kiváló teljesítményt eredményez lassulás nélkül a legdurvább forgalmi helyzetekben is. Tölthet bátran egyszerre több fájlt, élvezheti a HD lejátszást és közben akadás nélkül játszhat a neten – és mindezt egyszerre. Csináljon többféle dolgot anélkül, hogy korlátozná az online életstílusát.

VPN-kiszolgáló és VPN-kliens támogatása a maximális biztonság és a személyes adatok védelme érdekében.

Az RT-N18U egy egyszerűen beállítható VPN-kiszolgálót és VPN-klienst biztosít, amelyekkel lehetővé válik az otthoni hálózaton vagy az interneten található bizalmas anyagok biztonságos elérése. Könnyedén beállítható egy – PPTP vagy OpenVPN protokollos – VPN-kiszolgáló anélkül, hogy fizetni kéne VPN-szolgáltatásokért vagy egy külön VPN-kiszolgálóért. Ezenfelül az RT-N18U-val a hálózatra csatlakozó készülékek VPN-képes kliensekké alakíthatók, az OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok bármelyikével, anélkül, hogy további VPN-szoftverre lenne szükség.


 

ASUS AiCloud – az igény szerinti világ!

Az ASUS AiClouddal mindenütt és mindig elérheti az adatait, ha rendelkezik internetkapcsolattal. Összekapcsolja az otthoni hálózatot és az online webes tárhelyszolgáltatást3, és elérhetővé teszi őket az iOS AiCloud mobil alkalmazásával, vagy a webböngészőből, egy személyes URL címen keresztül. Vagy ami még jobb: az AiCloudot más, kompatibilis útválasztókkal összekötve kibővíthető a saját felhő. Az összes adata követheti Önt, akárhová is menjen.További részletek

 

A preferált mód egyszerű kiválasztása

Az EZ Switchcsel felszerelt ASUS-útválasztók sokoldalúan használhatók: akár útválasztóként, akár jelismétlőként, hozzáférési pontként vagy médiahídként. Az útválasztó mód a normál vezeték nélküli és vezetékes működés; jelismétlő módban a meglévő Wi-Fi hálózat hatótávolságát terjeszti ki; hozzáférési pont módban pedig a vezetékes útválasztókat tudja azonnal kiegészíteni vezeték nélküli képességekkel. A médiahíd mód azonnali vezeték nélküli kapcsolatot biztosít minden ethernetes eszköz számára. Az átkapcsolás hardverszinten történik, vagyis a készülék valódi „4-in-1” sokoldalúságot kínál késleltetések és bonyolult menükön átnavigálás nélkül.

Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás az ASUSWRT-vel

Az egyszerűen használható, roppant intuitív ASUSWRT „műszerfal” felhasználói felület teljeskörű hálózatfelügyeletet tesz lehetővé. Játékosok és HD médiarajongók egyaránt kiaknázhatják a Smart Quality of Service (QoS) sávszélesség-optimalizáló megnövelt teljesítményét. Ez a funkció az internetes sávszélességeket az egyes feladatokhoz igazítja. A forgalomfigyelővel pedig egy világosan áttekinthető, grafikus felületen figyelhető a web használatának alakulása. A Download Master funkció pedig jobb hálózati hatékonyságot és felügyeletet biztosít. Az egykattintásos beállításokkal könnyű a hibakeresés, a nyomtatók beállítása és a szülői beállítások megadása.*
 

*A funkciók modelltől függően eltérők lehetnek. Kérjük, a tényleges jellemzőkért látogasson el a specifikációs oldalra.

 

 

Egyszerű, háromlépéses beállítás a táblagépen, okostelefonon vagy PC-n keresztül

Kevesebb, mint 30 másodperc alatt, mindössze 3 lépésben, gond nélkül beállítható az ASUS-útválasztó az egyszerűen kezelhető felhasználói felületen és rekordidő alatt már böngészhet is az interneten. 1. lépés: a szükséges kábelek csatlakoztatása. 2. lépés: a webböngésző megnyitása a telepítővarázsló aktiválásához. 3. lépés: a telepítővarázsló lépéseinek végrehajtása. És már használhatja is az internetet! Nincsenek CD-k, zavaros kézikönyvek vagy időrabló műveletek. Leegyszerűsítettük és megkönnyítettük az üzembe helyezést, hogy Ön is minél gyorsabban élvezhesse az internet legjavát a létező leginnovatívabb útválasztóval.


1. lépés: A webböngésző indítása.

2. lépés: Név/jelszó beírása.

3. lépés: Kész!
 
 

 

Gyorsabb, kényelmesebb letöltés

Az exkluzív Download Master speciális adatgyorsító algoritmust használ a letöltések felgyorsítására, hogy időt takarítson meg. További kényelmi funkcióként, USB-s tárolóeszközöket csatlakoztatva az útválasztóhoz, a letöltések akkor is megszakítás nélkül folytatódhatnak a háttérben, ha a PC ki van kapcsolva.

 
Gyártó:
Hálózati szabvány IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IPv4, IPv6
Működési frekvencia 2.4GHz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozó egyéb típusa 4 db RJ45 10/100/1000/Gigabit BaseT LAN, 1 db RJ45 10/100/1000/Gigabit BaseT WAN 1 db USB 2.0 1 db USB 3.0
Interfész 10/100/1000 Mbps LAN, USB 2.0 (1 db), Wireless LAN 802.11 a/b/g/n (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Garancia 3 év
Szín Fekete
Súly 450 g
Méret: 20.7 x 15.0 x 3.7 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Nincs készleten

Utolsó ismert ár: 22 564 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba