1. Kiegészítő
  2. ASUS RT-AC52U AC750 Wireless Router

ASUS RT-AC52U AC750 Wireless Router

0 értékelés
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE
2.4GHz/5GHz
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
21.890 Ft
(17.236 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db

AC750 Dual-Band Cloud Router 

   
- Kétsávos  Wireless Router 802.11n, 300+433Mbps,2.4Ghz/5Ghz egyidejű‘ kétsávos mű‘ködés    
- 1x USB 2.0, 4x LAN + 1 WAN port USB printer Server / FTP server
- 3 belső antenna + AC433Mbps 802.11ac USB adapter
 

Kétsávos, késleltetés nélküli szórakozás

- Gyors internetböngészés hardveres NAT-tal (ha az internetszolgáltató támogatja)
- Nagy teljesítményű‘ online többfeladatos mű‘ködés akár 300 ezer adatkapcsolatig
- Két USB port – sokoldalú használat

Az Asus RT-AC52U a nagysebességű‘ hálózati teljesítményt ötvözi egyedi designnal és stílussal

A forradalmian új Asus RT-AC52U a jelenleg kapható legmodernebb vezeték nélküli router, amely fittyet hányva a hagyományoknak, minden várakozást felülmúl. Ez a stílusos hálózati eszköz egy sor élenjáró és kiemelkedő teljesítményű‘ technológiát ötvöz egybe, amelynek eredményeként ideális internetes és vezeték nélküli kapcsolatot kínál egyetlen, lenyű‘gözően stílusos dobozban.
 

Két sáv a késleltetés nélküli szórakozáshoz

Kettőzze meg a vezeték nélküli teljesítményt: a 2,4 és az 5 GHz-es sávok egyidejű‘ használatával akár 300 Mbps sebesség is elérhető. Miközben az alapszintű‘ internetes alkalmazások, mint a böngészés vagy fájlletöltés a 2,4 GHz-es sávban zajlanak, addig a vezeték nélküli HD-tartalom az 5 GHz-es sávban folyhat egyidejű‘leg, így mind a kettő optimális sebességgel folyhat, amelynek eredményeképpen hibátlanul, akadás mentesen nézhetők a HD felbontású anyagok.
.

Nagyteljesítményű‘ online többfeladatos mű‘ködés akár 300 ezer adatkapcsolatig

A masszív, akár 300 ezer adatkapcsolattal is megbirkózó adatcsatorna azt jelenti, hogy az  RT-AC52U nagyjából hússzoros hálózati teljesítményt kínál, mint más hasonló, nagy munkamenetszámú routerek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha sok adatátvitel zajlik egyszerre, akkor sem lassulnak le, nagy terhelés alatt sem.


Több funkciós USB port

Egyszerű‘en csak csatlakoztatni kell a tárolóeszközt USB-n keresztül, a router pedig FTP, SAMBA, UPnP AV kiszolgáló és DLNA kapcsolatokon teszi annak adatait elérhetővé - ennyire egyszerű‘en még sosem lehetett adatokat hálózaton megosztani. Az RT-N56U képes továbbá FTTP, FTP és BitTorrent protokollokon keresztül tölteni az adatokat az USB-meghajtóra akár egész napon át, miközben a PC ki van kapcsolva. Ezenfelül a két USB port segítségével a router nyomtató- és fájlszerverként is képes mű‘ködni: egyidejű‘leg használható a vezeték nélküli kapcsolaton keresztüli nyomtatás, lapolvasás és fájlmegosztás, mindez a szabványos USB-kapcsolatok kényelmével!
 

Azonnali internet („Plug-n-surf”), problémamentes felügyelet

Az ASUS EZ UI intuitív módját kínálja a beállításnak, anélkül, hogy kézikönyvekkel kéne vesződni. Mi több, akár egyszerre nyomtathat és szkennelhet, ha egy multifunkciós nyomtatót csatlakoztat a router USB portjára. Sőt, csatlakoztathat külső merevlemezeket is, hogy azonnal megoszthassa a fájlokat a családjával és barátaival!
 

Ai Radar - optimalizált, megbízható vezetéknélküli lefedettség

Ez az egyedi és hatékony kialakítás látványosan megnöveli a vezeték nélküli jelek hatótávolságát anélkül, hogy megnövelné az áramfogyasztást. Intelligens módon hozzáigazítja a lesugárzás mintáját a helyi körülményekhez, a nagyobb nyereségű‘, irányított jeltovábbítás érdekében. Az Ai Radar úgy formálja a jeleket, hogy a lehető legerősebb kimenetet biztosítsa: a gyenge, körsugárzott jelből egy erősebb, irányított jelet készít, ezzel javítva az átviteli teljesítményt.


 
Gyártó:
Hálózati szabvány IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IPv4, IPv6
Működési frekvencia 2.4GHz/5GHz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP
Ház anyaga Műanyag
Garancia 3 év
Szín Fekete
Tartozékok RT-AC52U Wireless-AC750 felhő-útválasztó, USB-AC50 Wireless-AC450 USB Adapter (802.11ac frissítőkészlet), RJ-45 kábel, Hálózati adapter, Quick Start kézikönyv, Garanciakártya, Terméktámogató CD (Felhasználói kézikönyv és segédprogram)
Csatlakozások USB 2.0, RJ45 10/100 BaseT WAN, RJ45 10/100 BaseT LAN
Súly 270 g
Méret: 187 x 145 x 25 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 21.890 Ft (Nettó 17.236 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba