Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. Asus RP-AC56 AC1200 WLAN Router (90IG01P0-BO3R00)

Asus RP-AC56 AC1200 WLAN Router (90IG01P0-BO3R00)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE
2.4 GHz / 5 GHz
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
31.900 Ft
(25.118 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db

Wireless-AC1200 kétsávos hozzáférési pont/jelismétlő/médiahíd

  • Bővítse meglévő 802.11ac kétsávos Wi-Fi hálózatát akár 1167 Mbps sebességig!
  • Két külső antennával javítja a Wi-Fi lefedettséget és mindenhol javítja a Wi-Fi jel erősségét.
  • Gyors és biztonságos beállítás mindössze a WPS gomb megnyomásával.
  • Ügyes LED-es jelzőfény segít megtalálni a legjobb helyet az optimális Wi-Fi teljesítményhez.
  • Elforduló csatlakozó, hogy bármelyik konnektorhoz rugalmasan lehessen csatlakozni.
  • ASUS AiPlayer alkalmazás a zenelejátszáshoz, több protokollos támogatással.
  • Az ASUS ExpressWay teljes sebességű eszközkapcsolatokat használ a teljesítmény felturbózására.
  • A Roaming Assist abban segít, hogy az irodában vagy otthon mindenütt stabil kapcsolathoz jusson.
 

Gyorsabb Wi-Fi, amely távolabbra ér el

Az RP-AC56 vezeték nélküli jelismétlő két erős külső MIMO antennájával nincs többé jelterjedési holttér, és bármilyen meglévő vezeték nélküli útválasztó lefedettsége megnövelhető. A jelismétlő egy olyan erősítő, amellyel a vezeték nélküli hálózat a lakás minden sarkába elvihető — még a nehezen elérhető, bonyolultan besugározható zugokba is. Szemkápráztatóan gyors, akár 1167 Mbps-es 802.11ac sebességével ideális lehet a meglévő 802.11ac Wi-Fi hálózat kibővítésére. Megbízható és gyors internetkapcsolatot biztosít a noteszgépek, táblagépek, okostelefonok, játékkonzolok és okostévék számára.
  

Élvezze az ultragyors vezeték nélküli sebességet

Az új 802.11ac lapkakészlettel működő RP-AC56 ultragyors vezeték nélküli AC teljesítményt, az 5 GHz-es sávon akár 867 Mbps sebességet kínál — ez a szabványos wireless-N sebesség háromszorosa! Ez a nagyon magas teljesítményű vezeték nélküli kapcsolat ultrasima online játékélményt és válaszkészebb webes böngészést nyújt, és más sávszélesség-igényes feladatok is nyugodtan végezhetők kábeles kapcsolat nélkül.

 

Különösen nagy hatótávolságú külső antennák

A két külső antennának és a továbbfejlesztett erősítőnek köszönhető nagyobb hatótáv és erősebb átvitel miatt az RP-AC56 tökéletes eszköz a nagyobb lakások és irodák kiszolgálásához. A jobb lefedettség mellett a gyors 802.11ac Wi-Fi sebességelőnye is élvezhető vele.

 

Egygombos beállítás és problémamentes kapcsolat

Az RP-AC56 vezeték nélküli jelismétlő telepítéséhez nincs szükség CD-re, de még egérre vagy billentyűzetre sem. Egyszerűen meg kell nyomni a WPS feliratú gombot, és már kész is a beállítás. A zökkenőmentes és zavartalan internet-hozzáférést az optimalizált teljesítmény biztosítja. A szakértőbb beállítások elvégzéséhez az RP-AC56 egy Ethernet kábellel hozzá kell csatlakoztatni egy PC-hez, és ezután közvetlenül elérhető egy webes konfigurációs menü, nincs szükség telepítőlemezre vagy alkalmazásra. De akár vezeték nélkül is beállítható egy táblagépről vagy okostelefonról.

 

Keresse meg az RP-AC56 legjobb helyét a jelerősség-jelzővel

A legjobb eredmény eléréséhez az RP-AC56-nak egy útválasztó stabil jelzónáján belül kell lennie, és az útválasztó, valamint a jobb vezeték nélküli jellel kiszolgálandó hely között érdemes helhelyezni. Az RP-AC56 akkor működik a legjobban, amikor erős vezeték nélküli jelet kap az útválasztótól — ez az előlapon található jelerősség-jelzővel ellenőrizhető.

Játsszon le sokféle zenei fájlformátumot online az ASUS AiPlayer alkalmazással

Az RP-AC56 vezeték nélküli jelismétlőre hangszórók is csatlakoztathatók, és ettől kezdve minden olyan mobileszközről lejátszhatja a kedvenc zenéit, amelyre az ASUS AiPlayer alkalmazás telepítve van. Sokféle multimédia-formátummal kompatibilis; zavartalan és problémamentes lejátszást kínál a lakás bármely pontján. Az RP-AC56-tal Mac és iOS eszközökről mindenféle szoftver telepítése nélkül megy a zenelejátszás.

* Az AiPlayer ingyenesen letölthető az Apple Store-ból és a Google Playről.

 

Rendkívül kényelmes forgatható fali csatlakozó

Az ügyes forgatható fali csatlakozóval1 az RP-AC56 akárhogy pozícionálható az optimális teljesítményhez, mindegy, hogy milyen irányban áll a tápcsatlakozó.

3 készülék egyben: jelismétlő, hozzáférési pont, médiahíd

Az RP-AC56-ot még rugalmasabbá teszi a kétféle kényelmes használati mód. Amellett, hogy jelismétlő, vezeték nélküli hozzáférési pontként (AP-üzemmódban) vagy médiahídként is működhet. AP-módban bármilyen vezetékes helyi hálózatra ráköthető — például egy szálloda internetcsatlakozójára —, hogy személyes Wi-Fi hotspotként szolgáltasson internetet a noteszgépek, telefonok és más Wi-Fi eszközök számára. Médiahíd-módban mindenféle Ethernet-kompatibilis eszközzel — okostévékkel, multimédia-lejátszókkal, játékkonzolokkal vagy PC-kkel — összeköthető, így azok is rácsatlakozhatnak a Wi-Fi hálózatra. Nagyszerű módszer a kábeldzsungel felszámolására!

 

ASUS ExpressWay teljesítményfokozás

Az ASUS ExpressWay az RP-AC56 kétsávos szolgáltatását kihasználva nagyobb teljesítményű és megbízhatóbb, szuperhatékony kapcsolatot tud nyújtani. Normál módban az RP-AC56 a 2,4 és az 5 GHz-es sávot egyszerre használja az eszközök csatlakoztatására, ezzel a lehető legszélesebb kompatibilitást kínálja a különféle berendezésekkel és útválasztókkal. Ameddig legalább egy eszköz — vagy az útválasztó — támogatja az 5 GHz-es működést, az ExpressWay kijelöli az egyik sávot az útválasztóhoz csatlakozásra, egy másikat pedig az eszközhöz csatlakozásra1. Ez jókora teljesítménynövekedést jelent az olyan sok adat átvitelével járó feladatok esetében, mint a HD videók hálózati lejátszása vagy az online játék, ráadásul annak a veszélyét is csökkenti, hogy interferenciák miatt elvész a kapcsolat.

Roaming Assist a stabil kapcsolatért, mindenütt!

Bonyodalommentesen használható Roaming Assist technológiánkkal soha nem kell kézzel átváltani az RP-AC56-ról az ASUS útválasztóra, amikor a lakásban mozog. Ha engedélyezte ezt a szolgáltatást, akkor az eszköze mindig automatikusan a legerősebb Wi-Fi jelre fog csatlakozni, mindegy, hogy ez éppen az útválasztó vagy a jelismétlő. Ezzel biztosítható, hogy mindig a létező legmegbízhatóbb kapcsolatot használhassa, az épület minden pontján.2.


 

Közlemény:
1. Csak az amerikai vagy európai szabványú konnektorcsatlakozókkal felszerelt készülékek esetében.
2. A leírt hálózati sebesség- és sávszélesség-adatok az aktuális IEEE specifikációk alapján kerültek megadásra. A tényleges teljesítményt befolyásolhatják a hálózat és a szolgáltató paraméterei, a csatoló típusa és egyéb feltételek. A legjobb eredményhez a kapcsolódó eszközöknek is kompatibiliseknek kell lenniük.
3. A Roaming Assist szolgáltatás hatékonysága a környezeti tényezőktől függően változik.

Gyártó:
Hálózati szabvány IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
Működési frekvencia 2.4 GHz / 5 GHz
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, OSX, Windows Vista, Windows® XP
Interfész 10/100/1000 Mbps LAN, Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/ac (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Tartozékok Quick Start kézikönyv Garanciakártya
Szín Fehér
Garancia 3 év
Súly 220g
Terhelhetőség AC1200 maximális AC-teljesítmény; 300+867 Mbps
Méret: 139 x 85 x 33.5 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 31.900 Ft (Nettó 25.118 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba