Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. ASUS DSL-AC68U Router (90IG00V1-BM3G00)

ASUS DSL-AC68U Router (90IG00V1-BM3G00)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE
2.4GHz 5GHz
Európa: 13 (ETSI)
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
62.590 Ft
(49.283 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia

Kétsávos vezeték nélküli AC1900 VDSL/ADSL modemes útválasztó

  • Kettős célú vezeték nélküli útválasztó és DSL modem DSL WAN csatlakozóval és kétféleképpen használható Ethernet WAN/LAN portokkal, egyetlen helytakarékos eszköz formájában
  • Kompatibilis az ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, száloptikás és vezetékes szolgáltatásokkal, ezért tökéletesen jövőálló
  • A maximális 1900 Mbps-es kombinált adatátviteli sebesség azt jelenti, hogy simán lejátszhatók a 4K/UHD videók, olajozottan megy az online játék és a többi más nagy sávszélességet igénylő feladat
  • Két külön CPU a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokhoz az elérési tartomány és a stabilitás maximalizálása érdekében
  • AiRadar univerzális hullámformálással a jelerősség optimalizálásához bármely irányba – az eredmény akár 150 százalékkal* nagyobb lefedettség, és visszamenőleges kompatibilitás a 802.11a/b/g/n kliensekkel
  • A többcélú USB 3.0 csatlakozó nem csak fájlmegosztásra, nyomtatók és USB-s 3G/4G eszközök megosztására használható, hanem médialejátszásra is — az USB 2.0-höz képest akár tízszer gyorsabb adatátvitellel
  • ASUS AiCloud az otthoni hálózatról származó adatok eléréséhez, szinkronizálásához, megosztásához és lejátszásához használható bármely internetre csatlakozó PC-n, androidos és iOS platformos készüléken
 

Jövőálló rugalmasság a világ legjobb vezeték nélküli sebességeivel

Az ASUS DSL-AC68U a világ leggyorsabb ADSL/VDSL modemes Wi-Fi-s útválasztója: a két frekvenciatartomány együttes adatátviteli sebessége elérheti akár az 1900 Mbps-t is. Az 5 GHz-es sávban a 802.11ac 1300 gigahertzes vezeték nélküli adatsebességet kínál, a Broadcom® TurboQAM™ technológiája pedig felturbózza a 2,4 GHz-es 802.11n teljesítményt és 450 Mbit/s-ről 600 Mbit/s-re növeli a vezeték nélküli sávszélességet a kompatibilis eszközök felé. Kompatibilis az ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, száloptikás és vezetékes szolgáltatásokkal. A felsőkategóriás specifikáció gondoskodik róla, hogy ne avuljon el.

Három külső antennájával magasabb szintre emeli a lefedettséget, ezért akadozásmentesen élvezhető a játék szinte bárhol a ház körül, és sosem szakad meg az online médialejátszás. Az ASUS AiRadar az univerzális hullámformálási technológiával javítja a Wi-Fi stabilitását és akár 150%*-kal nagyobb lefedettséget nyújt. De ami a legfontosabb, az univerzális hullámformálás nem csak a 802.11ac, hanem a 802.11a/b/g/n klienseken is működik.

A a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokhoz két külön CPU-t használó DSL-AC68U kiküszöböli a többi útválasztónál a zsúfolt hálózatokat rendszeresen sújtó teljesítményeséseket, és maximalizálja az elérési tartományt és a stabilitást is. Így aztán a HD videolejátszás simán megy még a legterheltebb otthoni hálózatokon is, alacsony az online játékok és VoIP-hívások késleltetése, és soha nem szakadnak meg a letöltések.

Az egyszerűen kezelhető ASUSWRT grafikus felhasználói felülettel maximálisan kiaknázható a DSL-AC68U ereje: robusztus szabályozási lehetőségeivel segít a hálózat optimalizálásában. A 30 másodperces üzembe helyezés és az egyszerű forgalomszabályozás azt jelenti, hogy a hálózathoz még csak kevéssé értők is élvezhetik a kifinomult funkciókat. A képzett felhasználók pedig nagyra fogják értékelni az IPv6-támogatást, a több vezeték nélküli SSID használatát és a biztonságos VPN-kapcsolatot.


Egy eszköz, két funkció

A választható DSL vagy Ethernet WAN kapcsolatokkal a DSL-AC68U DSL modemmel kiegészített vezeték nélküli útválasztóként is használható, de önálló vezeték nélküli útválasztó is lehet. Kiválaszthatja az igényeinek megfelelő módot, ezzel nem csak energiatakarékosabbá teheti a környezetét, hanem a rendetlenséget is csökkentheti két áramzabáló eszközt kiváltva. Akár alapszintű otthoni rendszerről, akár összetett vezeték nélküli hálózatról van szó, a DSL-AC68U rugalmasan illeszkedik az elvárásokhoz. Mindkét módot egyszerre is használhatja, és kiválóan felügyelheti ezt az ASUSWRT kettős WAN funkciójával.

 

AiProtection with Trend Micro™ a kiemelt védelem érdekében

A Trend Micro™ csúcstechnológiás, három területen is védő biztonsági rendszerét tartalmazó AiProtection a ma kapható legvédettebb DSL-modemmé teszi a DSL-AC68U-t. Azon túl, hogy a hétköznapi használatra szánt útválasztók körében az egyik legkifinomultabb szülői felügyeleti funkcionalitást kínálja, letiltja a rosszindulatú címeket és megakadályozza a PC-k és más készülékek támadását, valamint riaszt, ha fertőzött gépet csatlakoztatnak a hálózatra. Folyamatosan figyeli az olyan potenciálisan gyenge pontokat is, mint a jelszavak erőssége vagy az operációs rendszer sérülékenységei. Ezenfelül az AiProtection még az olyan (gyakori biztonsági javításokkal nem megtámogatott) Wi-Fi-s készülékeket is védi, mint az okostévék, játékkonzolok, IP-kamerák és más, intelligens otthoni berendezések – úgyhogy igazán nyugodtan alhat.
 

Bármilyen internetkapcsolattal működik

A mindenféle internetkapcsolatot kezelni képes DSL-AC68U az összes szokásos DSL kapcsolatot támogatja, beleértve az ADSL2, ADSL2+, ADSL és VDSL2 kapcsolatokat is. Az Ethernet WAN kihasználásával bármely Ethernet-kapcsolatot használó száloptikás vagy kábeles modemmel problémamentesen összeköthető. Ezzel remek választás mindazoknak, akik a jövőben internetszolgáltatót szeretnének váltani.

Két CPU a gyors és stabil kapcsolatokért

A DSL-AC68U kétprocesszoros teljesítményt és rugalmasságot kínál. Két vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokhoz optimalizált CPU-val szerelték fel. Azzal, hogy a vezetékes VDSL/ADSL, illetve a Wi-Fi hálózat kezelését két külön, saját feldolgozási teljesítménnyel rendelkező processzor végzi, a DSL-AC68U maximális erővel tudja kiszolgálni mindkét kapcsolattípust, nem kell kompromisszumokat kötnie.

A világ leggyorsabb AC Wi-Fi-je TurboQAM™ Wi-Fi-gyorsítással

Az 5. generációs Wi-Fi (5G Wi-Fi) technológiára épülő új 802.11ac Broadcom lapkakészlet szupergyors, gigabites vezeték nélküli átvitelre teszi képessé a DSL-AC68U-t. A jelenlegi 802.11n-hez képest a DSL-AC68U akár 1,3 Gbps sebességgel képes forgalmazni 5 gigahertzen, ami háromszor gyorsabb, mint a 802.11n! A kibővített sávszélesség extra kapacitást jelent, hogy a készülék gazdája még jobban élvezhesse a Wi-Fi nyújtotta előnyöket a lakásban. Most, hogy már minden noteszgép, asztali gép, táblagép és okostelefon Wi-Fi-függővé vált, érdemes az új generációra frissíteni a kapcsolódási lehetőségek kibővítéséhez – nem csak a mostaniakra számítva.

Az AiRadar 150 százalékos* Wi-Fi lefedettséget biztosít

Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti fel a vezeték nélküli készülék képességeit: precíz, irányított jelerősítéssel fokozza a hatótávolságot, az adatátviteli sebességet és a stabilitást. Mivel a jelerősség a környezettől függően változik, a DSL-AC68U három külső nagy nyereségű antennát és univerzális hullámformálást használ a vezeték nélküli készülékek helyének megállapításához és az átvitel formálásához, hogy az a lehető leggyorsabb sebességet és a legnagyobb jelerősséget eredményezze. De ami a legfontosabb, az univerzális hullámformálás nem csak a 802.11ac, hanem a 802.11a/b/g/n klienseken is működik.


 

A legmagasabb USB sebesség

Az ASUS DSL-AC68U vezeték nélküli modemes útválasztó USB 3.0 csatlakozóval érkezik. Az USB 3.0 az USB 2.0-nál akár tízszer nagyobb átviteli sebességre képes. Azonnal, gyorsan és kényelmesen elérhetők az FTP-, HTTP- és UPnP-kiszolgáló funkciók, emellett 3G/4G kapcsolatmegosztás és az ASUS AiDisk segítségével távoli fájlelérés és tartalomlejátszás is lehetséges sokféle kompatibilis eszközről. De a legjobb az, hogy a letöltések még akkor is éjjel-nappal folytatódhatnak, ha a PC ki van kapcsolva, és ugyanez igaz a nyomtatómegosztásra is.

 

Gigabites internetezés hardveres NAT funkcióval

Az erős hardveres NAT gyorsítással és a beépített Gigabit Ethernettel a DSL-AC68U vezeték nélküli modemes útválasztó teljes, akár 900 Mbps-nél is gyorsabb „Gigabit LAN-to-WAN” teljesítményre képes, ami 4 és félszerese a hagyományos szoftveres NAT Gigabit eszközök sebességének. Ez csökkenti annak az esélyét, hogy a gyors internetkapcsolatok esetén szűk keresztmetszeti pontok keletkezzenek.

NAT

Szinkronizálás. Megosztás. Lejátszás. Ahogy csak akarja.

Az ASUS AiClouddal mindenütt és mindig elérheti az adatait, ahol van internetkapcsolat. Ez összeköti az otthoni hálózatot és az online webes tárhelyszolgáltatást*, és elérhetővé teszi őket az iOS AiCloud mobil alkalmazásával, vagy a webböngészőből, egy személyes URL címen keresztül. Ráadásul az új Router-to-Router Sync (útválasztók közötti szinkronizálás) funkcióval az adatok szinkronizálása a kompatibilis ASUS útválasztókhoz kapcsolódó tárolóeszközök között is lehetséges – mindössze ki kell választani egy mappát a szinkronizáláshoz. Most minden eddiginél könnyebb az adatok megosztása az ismerősökkel és a családtagokkal!

* Csak meghatározott webes tárhelyszolgáltatókkal használható.


 

Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás az ASUSWRT-vel

Az ASUSWRT Dashboard felhasználói felületen egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. A 30 másodperces üzembe helyezésen, a több készülék felismerésén és a rugalmas beállításokon túl, amelyek segítenek a maximumot kihozni a hálózatból, a készülék frissítve lett, hogy az útválasztóhoz csatlakozó USB-tárolókat képes legyen gyorsan átvizsgálni, ellenőrizni az adatok integritását és a meghajtók állapotát. A két WAN-kapcsolat azt jelenti, hogy akár két különböző internetszolgáltató is ráköthető egy útválasztóra, amely terheléskiegyenlítési és átterhelési funkciókkal növeli a stabilitást és redundanciát a megszakítás nélküli internet-hozzáférés biztosításához.

Sokat játszik, vagy inkább filmeket néz online? Akármire is tervezi használni, a DSL-AC68U szolgáltatásosztályozási (QoS-) funkciójával megadható, hogy mekkora sávszélesség jusson az egyes feladatoknak. A forgalomfigyelővel pedig egy világosan áttekinthető, grafikus felületen figyelhető a web használatának alakulása. 


 

Egyszerű, háromlépéses beállítás a táblagépen, okostelefonon vagy PC-n keresztül

Az okostelefon, táblagép vagy PC használatával kevesebb, mint 30 másodperc alatt,* mindössze 3 egyszerű lépésben1 beállítható az ASUS-útválasztó. Csatlakoztassa a vezetékeket az útválasztóhoz, nyisson meg egy webböngészőt és kövesse az üzembe helyezési varázsló utasításait, hogy minimális idő alatt csatlakozhasson az internethez.

* Az ASUS által bevizsgált és ellenőrzött telepítési idő. A tényleges időtartam az internetszolgáltató, a konkrét kapcsolattípus, a helyszín és más tényezők függvényében eltérhet.


 

VPN-kiszolgáló és VPN-kliens támogatása a maximális biztonság és a személyes adatok védelme érdekében

A DSL-AC68U egyszerűen beállítható VPN kiszolgálójával és VPN klienssel lehetővé válik az otthoni hálózaton vagy az interneten található bizalmas anyagok biztonságos elérése. Az útválasztón könnyedén beállítható egy – PPTP vagy OpenVPN protokollos – VPN-kiszolgáló anélkül, hogy fizetni kéne VPN-szolgáltatásokért vagy egy külön VPN-kiszolgálóért. A DSL-AC68U a hálózatra csatlakozó eszközöket is VPN-es kliensekké változtatja a PPTP és L2TP protokoll segítségével, ezért nem kell mindegyiken VPN-szoftvert telepíteni.

Letöltés és lejátszás mindenhonnan

A Download Masterrel és a továbbfejlesztett médiakiszolgálóval letölthetők, majd lejátszhatók az útválasztóra kötött USB-s tárolóeszközön található fájlok készülékek széles körén, például PC-ken, táblagépeken, PS4-en, XBoxon, és intelligens tévéken. A Download Master képes akkor is folytatni a fájlok letöltését, ha a PC ki van kapcsolva, illetve távolról is figyelhető és szabályozható a letöltések állapota.Elkülönített, biztonságos Wi-Fi hálózat vendég hozzáféréssel

Ossza meg internetkapcsolatát vendégeivel biztonságosan, anélkül, hogy személyes jelszavát elárulná vagy hálózati erőforrásait is megosztaná. Az ASUS Guest Network segítségével akár három elkülönített vendéghálózat is kialakítható (mindkét Wi-Fi sávon), saját használati határértékekkel és jelszavakkal. A vendégek nem érik el az elsődleges hálózatot és a többi csatlakoztatott eszközt.

* A tényleges teljesítmény a hálózati feltételektől és környezeti tényezőktől függően változhat.
** Az „Innovations Design and Engineering Award” odaítélése a zsűri számára átadott leíró jellegű anyagok alapján történt. A CEA nem ellenőrizte a benyújtott anyagok és az állítások pontosságát és nem tesztelte a díjazott terméket.

 


 

 

 


 

 

 

Gyártó:
Hálózati szabvány IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IPv6
Működési frekvencia 2.4GHz 5GHz
Működési csatorna Európa: 13 (ETSI)
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, OSX, Linux, Windows Vista, Windows® XP
Interfész 10/100/1000 Mbps LAN, USB 3.0 (1 db), Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/ac (WiFi)
Ház anyaga Műanyag
Tartozékok RJ-45 kábel RJ-11 kábel Terméktámogató CD(Felhasználói kézikönyv és segédprogram) Hálózati adapter Garanciakártya Quick Start kézikönyv Elosztókábel (területenként más)
Szín Fekete
Garancia 3 év
Súly 640g
Méret: 220 x 83.3 x 160 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 62.590 Ft (Nettó 49.283 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba