ajaxloder - Találat szűrése
Szűrés a találatok között: Ok

Ár: 0 - 500000 Ft -
Ft
Ok


Gyártó
További szűrők megjelenítése »
Szűrők elrejtése »
12 rekord   1
Találatok egy oldalon:

Projektorok

Projektorok sokrétű használatra

Talán nem is gondolnánk mennyi mindenre használható egy projektor. Legyen szó akár otthoni, irodai/munkahelyi, vagy oktatási használatról, egy projektor mindenféle környezetben hasznos kiegészítő tud lenni.
 

Megelevenedő élmény

Varázsold különlegessé a filmnézést családoddal, és válassz egyet 3D projektor kínálatunkból, melyhez találsz 3D szemüveget is.
Irodai vagy oktatási célokra is kifejezetten alkalmas, mivel szemkímélő, és nagy felületre kivetíthető általa a közvetíteni kívánt videó, vagy kép. Ha fontos az, hogy egyszerre több ember is jól lássa a kivetített tartalmat ajánlatunkban megtalálható az erre a célra kifejezetten alkalmas a HD illetve a Full HD projektor. Ezek a projektorok nagy felbontással rendelkeznek, ezáltal tisztább, élesebb lesz az általuk vetített kép.
 

Praktikum a köbön

Fontos kiemelni, hogy a projektorok teljes mértékben megkímélik a szemet, mivel nem egy képernyőt nézünk, hanem egy az eszköz által a falra, vagy vászonra kivetített képet. Emellett a kompakt mérete sem elhanyagolható szempont. Lényegében egy mozivászon szintű technikát tudunk előállítani egy projektor segítségével akár a saját otthonunkban, vagy akár az iskolában, munkahelyen.
Bővebben
Szűrő alkalmazása ...
12 rekord   1
Találatok egy oldalon:
Kérd ingyenes termékfigyelőnket!
Naponta elküldjük az ennek a keresésnek megfelelő, új termékeket!

Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba