Őszi készletkisöprés

  1. Okostelefon
  2. CANYON CNE-CPB44 4400 mAh sötétszürke PowerBank (CNE-CPB44DG)

CANYON CNE-CPB44 4400 mAh sötétszürke PowerBank (CNE-CPB44DG)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
1
1 A
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
4.290 Ft
(3.378 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
Canyon Powerbank 4400 mAh Külső akkumulátorral akár többször feltöltheti mobiltelefonját, tabletjét, navigációs eszközét, zenelejátszóját és egyéb digitális eszközeit út közben. Mobileszköze egyszerre feltölthető az USB porton keresztül, és LED-ek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. 4400 mAh-s kapacitása egyszeri feltöltést garantál.

A Canyon Powerbank 4400 mAh Külső akkumulátor jellemzői:

  • LED-es jelzések
  • Mobileszközök töltésére
  • USB port

Adatok:

  • Kapacitás: 4400 mAh
  • Kimeneti áramerősség: 1 A
Gyártó: CANYON
Akkucella 1
Tápellátás 4400 mAh
Kimenő tápellátás 1 A
Szín Sötétszürke
Garancia 1 év
Súly 120 g
Csatlakozások USB, Micro USB
Méret: 100×44×27.3 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 4.290 Ft (Nettó 3.378 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba