Huawei ajándékcsomaggal

  1. Okostelefon
  2. CANYON CNE-CPB156 15600mAh fehér PowerBank (CNE-CPB156W)

CANYON CNE-CPB156 15600mAh fehér PowerBank (CNE-CPB156W)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
1
5V / 2A
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
7.590 Ft
(5.976 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
Tartsa mindig CNE-CPB156 típusú Canyon külső akkumulátorát táskájában, így soha nem fog amiatt aggódni, hogy telefonja vagy tabletje lemerül. Készüléke akkumulátorának alacsony energiaszintje többé nem jelent problémát - a Canyon külső akkumulátorral egyszerre két készüléket tölthet a két USB csatlakozón keresztül. A külső akkumulátor kapacitása elegendő arra, hogy 5-6 alkalommal feltöltse telefonját. A LED kijelzőnek köszönhetően mindig tudhatja milyen szinten áll külső a akkumulátor kapacitása.

Általános tulajdonságok

Tartozék típus: Külső akkumulátor
Szín: fehér
Kompatibilis telefonok: Univerzális
Egyéb: Bemeneti feszültség: DC 5V / 2A
Kimeneti feszültség: 5V / 2A
Felöltési idő: 10 óra
Súly: 440 g
Méretek (W x H x D mm): 111 x 225 x 36
Kapacitás (mAh): 15600
Gyártó: CANYON
Akkucella 1
Tápellátás 15600 mAh
Kimenő tápellátás 5V / 2A
Szín Fehér
Garancia 1 év
Súly 440 g
Csatlakozások USB, Micro USB
Méret: 225x111x36mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 7.590 Ft (Nettó 5.976 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba