1. Okostelefon
  2. Media-Tech ACTIVE-BAND COLOR (MT859)

Media-Tech ACTIVE-BAND COLOR (MT859)

0 értékelés
Bluetooth
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
4.590 Ft
(3.614 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
24 hó
Garancia
db
Bluetooth intelligens karkötő A vérnyomás mérés, pulzusszám mérés Lépések és távolságszámláló, alvásfigyelés, kiszámított kalória, ülő emlékeztető, ébresztőóra Egyszerű egygombos működés Vízálló IP67 Bluetooth és Android és iOS okostelefonok csatlakoztatása Hívószám vagy név megjelenítése Bejövő SMS-értesítés Közösségi háló és messenger tevékenységéről szóló értesítések Okostelefon elvesztési riasztás Alvás monitor Távoli állóképek készítése okostelefonnal Rezgés értesítő Leírás Színes OLED kijelző 0,96 hüvelyk Érzékelő: vérnyomás, pulzusszám, 3 tengelyes mozgásérzékelő Bluetooth: 4.1 BLE Akkumulátor típusa: Li-Poly 90 mAh, legfeljebb 10 napos készenléti állapot, legfeljebb 4 napos normál használat Adattárolás: 7 napos mozgási bejegyzés, 23 teljes adatrekord Töltő: közvetlen USB-A csatlakozó Smartphone OS kompatibilitás: Android 4.4 vagy újabb, iOS 8.0 vagy újabb Méret: 45x19x10mm, szíj hossza 235 mm Súly: 26g
 
Gyártó: Media-Tech
Szín Fekete
Garancia 24 hónap
Csatlakozások Bluetooth

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 4.590 Ft (Nettó 3.614 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba