Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. DELL UP2716D 27" LED Monitor

DELL UP2716D 27" LED Monitor

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
27' QHD LED IPS 16:9
20,32,49,80
ENERGY STAR EPEAT arany TCO
Ezüst
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
226.390 Ft
(178.260 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
 

Dell UltraSharp 27 | UP2716D – Professzionális színek

 

Professzionális színek


Már a legelső bekapcsoláskor kivételes színpontosságot és -konzisztenciát biztosít a Dell PremierColour. Az egyéni színmódosítás, a hihetetlen színmélység és a széles színskála minden professzionális elvárásnak megfelel.
 
Kiterjedt színlefedettség: A PremierColour technológiájú új Dell UltraSharp 27 hüvelykes monitor a 100% Adobe RGB és a 100% sRGB mellett két új színlefedettséget is kínál. A 100% REC 709 és a 98% DCI-P3 ideális a posztprodukciós videoszerkesztéshez, illetve az olyan animációs projektekhez, ahol a színek kritikus fontosságúak.
 
Precíz, pontos színmegjelenítés: Minden monitort 2-nél kisebb deltaE értékkel konfigurálunk gyárilag, így a kívánt színek és a képernyőn megjelenített színek közötti különbség az emberi szem számára észlelhetetlen.
 
Felhasználó általi módosítások: A Dell szoftverfejlesztői készlete (SDK) olyan saját fejlesztésű színkalibrálási megoldásokat kínál, amelyekkel a felhasználók saját specifikációik alapján szabhatják testre a Dell UltraSharp monitorok működését. A színparaméterek (többek között az RGBCMY-telítettség, az RGBCMY-árnyalat, az RGB és az RGB-eltolás) finomhangolására is lehetőség nyílik.
 
Rendkívüli színskála: Értékelni fogja a részletességet, amely még a sötét területeken is nyilvánvaló – az 1,07 milliárd színes színmélység körülbelül 64-szerese a hagyományos monitorokénak.

 

 

Páratlan vizuális élmény


Az ultravékony keret, a páratlan képtisztaság és az ultranagy betekintési szög kivételes vizuális élményt nyújt.
 
Zökkenőmentes üzembe helyezés: A két- vagy többmonitoros konfiguráció esetén az ultravékony keretnek köszönhetően szinte egybeolvadnak a kijelzők.
 
Lenyűgöző felbontás: A QHD (2560 × 1440 képpontos) felbontás fantasztikus képtisztaságot biztosít, és a képsíkváltó paneles nagyméretű 27 hüvelykes képernyőn kivételes vizuális élményben lesz része.
 
Ultranagy betekintési szög: Az ultranagy 178° / 178° betekintési szögnek köszönhetően minden irányból konzisztens színeket kaphat. Döntés, forgatás és elfordítás az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányban – ez a szabályozható magasságú monitor mindig megfelel az igényeinek.
Dell UltraSharp 27 | UP2716D – Páratlan látvány

 

Egyszerűség és kezelhetőség. Kényelmes csatlakoztatási lehetőségek:


A saját képernyőjén két számítógépen futó alkalmazásokat is felügyelhet egyidejűleg, és a KVM-funkcióknak köszönhetően egyetlen billentyűzettel és egérrel kezelve a tartalmakat. Emellett számos csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre: HDMI 1.4/MHL 2.0, DisplayPort / mini-DisplayPort, 4 db USB 3.0 és 2 db USB 3.0 feltöltési port (KVM).Dell UltraSharp 27 | UP2716D – Egyszerűen kezelhető. Kényelmes csatlakoztatási lehetőségek.

 

Páratlan megbízhatóság

A prémium panelgaranciának köszönhetően nyugodt lehet a használat közben, a leállási időt pedig minimálisra csökkentheti a speciális cseregaranciával.
 
Dell UltraSharp 27 | UP2716D – Prémium panelgarancia Prémium panelgarancia
A Dell prémium panelgarancia keretében a korlátozott hardvergarancia időtartama alatt a panelt akár egyetlen képponthiba esetén is kicseréljük.
Dell UltraSharp 27 | UP2716D – Speciális csereszolgáltatás  Speciális cseregarancia
A Dell UltraSharp 27 hüvelykes monitorhoz 3-éves speciális  cseregarancia jár a 3 éves korlátozott hardvergarancia ideje alatt.
Gyártó:
Kijelző 27' QHD LED IPS 16:9 (2560 x 1440)
Interfész DisplayPort, HDMI, Mini DisplayPort, USB 3.0 (4 db)
Szabványok ENERGY STAR EPEAT arany TCO
Szín Ezüst
Hangrendszer Van
Ház anyaga Műanyag
Garancia 3 év
Súly 4,5kg
Méret: 410,3x611,4x200,3 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

DELL MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Dell Ügyfélszolgálat: 06-80/016-157

Amennyiben segítségünket szeretnéd kérni, úgy a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a Jótállási jegyen feltűntetett időszakon belüli garanciális szervizelés lebonyolítását.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 226.390 Ft (Nettó 178.260 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba