Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. DELL P2415Q 24" Led Monitor

DELL P2415Q 24" Led Monitor

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
24' UHD 4K IPS LED 16:9
20,32,49,80
ENERGY STAR TCO EPEAT: ARANY
Fekete
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
146.390 Ft
(115.268 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia

Kivételesen tiszta kép.


A 60,47 cm-es (23,8 hüvelykes) DellTM  24 Ultra HD 4K-s P2415Q monitor bámulatos, 3840 x 2160 képpontos felbontással rendelkezik. Ez több mint 8 millió képpontot jelent – vagyis a monitor a hagyományos Full HD felbontás négyszeresét kínálja. A rendkívül nagy képpontsűrűségnek köszönhetően a legapróbb részleteket is megtekintheti a képernyőn, így a nagyobb felbontású fényképekben és más tartalmakban is zavartalanul gyönyörködhet, illetve könnyedén szerkesztheti azokat. Alkosson tisztán ragyogó és színgazdag remekműveket – mindezt elérhető áron.

 

2K Full HD
1920x1080
Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor – P2415Q – Kivételesen tiszta kép
4K Ultra HD
3840x2160
Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor – P2415Q – Kivételesen tiszta kép
 

Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor – P2415Q – Szinte tökéletes színhűség
 

Szinte tökéletes színhűség.


A csatlakoztatott eszköztől függetlenül természetes és konzisztens színekben gyönyörködhet, mivel minden monitor gyárilag kalibrálva lefedi az sRGB színtér 99%-át, és a hozzájuk mellékelt gyári színkalibrálási jelentés alapján 3 alatti deltaE-értékkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az üzembehelyezéstől kezdve élvezheti a pontos színskála-lefedettséget, amely elképesztő színmélységgel és 1,07 milliárd színből álló színskálával párosul. A színezet gyakorlatilag bármely nézőpontból konzisztens marad az ultraszéles, 178°/178°-os betekintési szögnek köszönhetően.
 
 

Teljeskörű állíthatóság.


Élvezze a Dell 27 Ultra HD 4K-s monitor minden részletét – a P2415Q modell a teljeskörű állíthatóságnak köszönhetően nagyfokú kényelmet biztosít.
  • A tartozék talp dönthető (5 fokban előre, illetve 21 fokban hátrafelé), elfordítható, forgatható, emellett pedig beépített kábelrendezővel is fel van szerelve.
  • Az állítható magasságú állvánnyal a saját igényeihez alakíthatja a monitort, valamint értékes területet takaríthat meg az asztalon, ha leveszi a kijelzőpanelt az állványról, és falra szereli egy VESA-kompatibilis 100 × 100 mm-es fali szerelőkészlet segítségével. (A fali kar külön vásárolható meg.)

Minden digitális eszköz csatlakoztatására alkalmas.


Nem kell kompromisszumot kötnie a képminőséggel akkor sem, ha perifériákat csatlakoztat a monitorhoz, illetve ha hordozható eszközökön lévő tartalmakat jelenít meg azon.
  • A DisplayPort 1.2 révén két monitor helyezhető el egymás mellett láncba kötve a DP-be- és DP-kimeneti portokon keresztül, így nem szükséges minden monitort a számítógépre csatlakoztatni, ezáltal a kábelrengeteg is csökkenthető.
  • BC1.2-kompatibilis, illetve egyéb USB-eszközei csatlakoztatását és áramellátását a nagysebességű USB 3.0 port biztosítja.
  • MHL-kompatibilis okostelefononjának vagy táblagépének tartalmait közvetlenül megjelenítheti a monitor nagyobb képernyőjén az MHL-csatlakozón keresztül.

Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor – P2415Q – Teljes állíthatóság
 

Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor – P2415Q – Környezettudatos kivitel
 

Energiatakarékos kivitel.


A Dell 24 Ultra HD 4K-s P2415Q monitor megfelel a legújabb hatósági és környezetvédelmi szabványoknak.
  • ENERGY STAR®  minősítés
  • EPEAT®  Arany3 minősítés
  • TCO Certified Displays

Az Ultra HD 4K-s monitor prémium minőségű anyagokból (BFR/PVC-mentes a külső kábelek kivételével) és arzénmentes üveg felhasználásával készült; a LED panel higanymentes, a ház pedig több mint 25 százalékban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.
Gyártó:
Kijelző 24' UHD 4K IPS LED 16:9 (3840 x 2160)
Interfész DisplayPort, HDMI, Mini DisplayPort, USB 3.0 (4 db)
Szabványok ENERGY STAR TCO EPEAT: ARANY MINŐSÍTÉS RoHS
Szín Fekete
Hangrendszer Hangszóró-kimenet
Ház anyaga Műanyag
Garancia 3 év
Súly 3,34kg
Méret: 369,53x499,53

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

DELL MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Dell Ügyfélszolgálat: 06-80/016-157

Amennyiben segítségünket szeretnéd kérni, úgy a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a Jótállási jegyen feltűntetett időszakon belüli garanciális szervizelés lebonyolítását.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 146.390 Ft (Nettó 115.268 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba