1. Kiegészítő
  2. Steelseries Heat Orange Bundle fekete-narancssárga mikrofonos gamer fejhallgató + egér + egérpad (66002)

Steelseries Heat Orange Bundle fekete-narancssárga mikrofonos gamer fejhallgató + egér + egérpad (66002)

0 értékelés
Gamer
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

A termék ára:
125.090 Ft
(98.496 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
A mellékelt kép magáért beszél. Itt a második Steelseries gamer csomag. A Siberia V2 és a QCK már legenda a maga nemében. A Sensei RAW egér pedig nagyon hamar lett elismert és közkedvelt játékos körökben. Most óriási kedvezménnyel ajánljuk a három terméket egyszerre.A csomag tartalma:

- Steelseries Siberia V2 Heat Orange

- Steelseries Sensei RAW Heat Orange

- Steelseries Qck Heat Orange
 
 

Specifikáció

Típus: Headset
Hangrendszer: 2.0
Csatlakozó: 3.5mm
Kábel hossza: 1,2m + 2 m
Impedancia: 40 Ohm
Frekvencia átvitel: 18-28000 Hz
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Szín: Narancs-fekete
Egyéb: headset, egérpad, egér
Gyártó: STEELSERIES
Tipus Gamer
Szín Fekete-Narancssárga
Garancia 2 év
Súly 350 g
Csatlakozások 3,5mm Jack

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 125.090 Ft (Nettó 98.496 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba