Huawei ajándékcsomaggal

  1. Kiegészítő
  2. Asus ROG Orion Gamer Headset

Asus ROG Orion Gamer Headset

Akció -16%

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Gamer
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

-16% akció előtti ár:
32 090 Ft
A termék ára:
26.990 Ft
(21.252 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
Megtakarítás:
5.100 Ft

Akció a készlet erejéig tart!

db
Asus ROG Orion gamer mikrofonos fejhallgató adatai: 

Illesztőprogramot nem igénylő ROG Spitfire USB audioprocesszor, magával ragadó audioélmény és abszolút kényelem a hosszabb játékmenetekhez 
  • Exkluzív ROG Spitfire USB audioprocesszor – illesztőprogramot nem igénylő hardveres DSP (digitális jelfeldolgozó processzor)
  • 7.1 csatornás virtuális térhatás, fejhallgató-erősítő és FPS EQ játékhoz optimalizált hangjavítási módok
  • Élethű hangok a játékokban az 50 milliméter átmérőjű, neodímium mágneses hangszórók feldobják a játék közben hallható hangok részletességét
  • Zavartalan figyelem a harcmezőn a hatékony, 30 decibeles zajszigetelés sel
  • Telje s méretű, 100 mm-es, az egész fület betakaró párnák tökéletes illesztéssel a hosszabb játékmenetekhez

Nyerj stílusosan. Teljesítmény kényelmesen 
Az Orion PRO headset úgy készült, hogy a játékok szerelmeseinek a lehető legjobb, magával ragadó hangélményt és a szükséges pozicionálást biztosítsa minden játékban, bármely helyen. Bőséges kutatás és fejlesztés után, figyelembe véve a felhasználók visszajelzéseit, a ROG csapat megállapította, hogy a felhasználók kényelme kulcsfontosságú a játékhoz optimalizált headsetek esetében. Éppen ezért a ROG OrionPRO 100 mm-es az egész fület lefedő párnák at biztosít a nagyobb kényelem érdekében, és nagy, 50 mm átmérőjű, neodímium mágneses hangsugárzók kerültek be a magukkal ragadó hangok lejátszásához. 

ROG Spitfire USB audioprocesszor – nagy teljesítményű, illesztőprogramot nem igénylő, hardveres DSP 
A ROG Orion PRO-ba bekerült a ROG Spitfire USB audioprocesszor is, ami hardverszinten működik, és nincs szükség külön illesztőprogram telepítésére. A nagy teljesítményű, hardveres digitális jelfeldolgozás segít a rendezvényeken a gyorsabb összeállításban, és megfelel a legtöbb professzionális rendezvény előírásának. 

A ROG Spitfire a játékosok számára kényelmesen elérhetővé teszi a játékokat feljavító hangtechnológiákat: az FPS EQ funkció t a még jobb hang alapú pozicionáláshoz az FPS játékokban, a 7.1 virtuális térhatás t és a fejhallgató-erősítőt. Mindháromhoz egy saját be-kikapcsoló gomb tartozik, semmilyen szoftveres felületet nem kell használni. 

FPS mód: lepd meg az ellenfelet 
Az FPS EQ fejlesztése során számos vezető FPS-játék hangkarakterisztikáját elemezték, és speciális hangfeldolgozó algoritmusok kerültek a hardverbe, hogy javítsa a szintek kiegyenlítését és a részletek még tisztábban szólaljanak meg. A játékosok pontosabban hallhatják az ellenfelek mozgásának, a fegyverropogásnak, a harc közbeni kiáltásoknak, vezényszavaknak és egyéb hangingereknek az irányát, ami segít a sikeres játékban. 

7.1 virtuális térhatású mód: merülj el a csatában 
A 7.1 virtuális térhatás mód élethű, torzításmentes térhatású hangot biztosít a játékban. Optimalizálja az eredetileg nem a kifejezetten a játékokhoz kifejlesztett térhatású effektusokat, így természetesebb és kiegyensúlyozottabb lesz a játék hangja. 

Fejhallgató-erősítő mód: felerősíti a finom, de kritikus részleteket 
A ROG Spitfire beépített fejhallgató-erősítő je a ROG mérnöki tudományának legjavát használja a játékbeli hangrészletek felerősítéséhez, és kifejezetten úgy lett finomhangolva, hogy illeszkedjen a játékhoz optimalizált ROG-headsetek hangszínéhez, szemben más, készen kapható fejhallgató-erősítőkkel. 

50 mm átmérőjű, neodímium mágneses hangszóró 
Az Orion PRO nagy, 50 mm-es, neodímium mágneses hangsugárzóit aprólékos gonddal finomhangolták, hogy még alkalmasabbak legyenek a dinamikus, hang alapú tájékozódásra. Kiemelkedő tisztaság ot, dübörgő basszus okat, és extrém alacsony torzítást biztosítanak. Az erős, dinamikus hangok a virtuális csatateret élethűbbé teszik, hogy minden cselekedet és reflex villámgyorssá, megszokottan természetessé váljon. 

Visszatolható zajszűrő mikrofon 
Figyelembe véve a közösség visszajelzéseit, a ROG Orion PRO egy visszatolható, hajlékony mikrofonrudat kapott – így egyszerűbben állítható a szöge és praktikusan tárolható , ha épp nincs használatban. Az új mikrofonzaj-szűrési technológia érzékenyebben veszi a beszédhangot, így tisztább játék közbeni kommunikációt biztosít

Zavartalan figyelem a harcmezőn a hatékony, 30 decibeles zajszigeteléssel 
A játékosok egyik fő problémája a zaj, amely gyakran vonja el a figyelmet, vagy okoz rossz döntéseket – ez pedig rontja a versenyeredményt. Az Asus ROG Orion gamer mikrofonos fejhallgató úgy készült, hogy a nagy párnák teljesen betakarják a fülkagylókat, és optimalizált zajszigetelési technológiákkal növeli a siker esélyét a játékokban és a hangokban való jobb elmerülést. Hatékonyan kiszűri az olyan zavaró hatásokat, mint a környezeti zaj és az emberi beszéd – a játékrendezvények két fő zajforrása. Kis zajok is elfedhetnek létfontosságú hangokat, így fontos, hogy a játékhoz használt felszerelés segítsen teljesen elmerülni a játékban és minden apró hangot pontosan adjon vissza, ezzel segítve a döntéseket. 

Finomhangolt szorítóerő 
A bőséges kutatás és sok-sok prototípus kipróbálásának eredményeképpen az OrionPRO nemcsak könnyűre és ergonomikusra sikerült, hanem a fejpánt szorítóereje is optimalizálva lett a maximális kényelem érdekében 

100 mm-es, teljes méretű, az egész fület betakaró párnák 
A ROG tervezői a nagy, 100 mm-es, az egész fület lefedő, jól szellőző, minőségi bőr borítású párnák mellett döntöttek. 

Kábelrendező 
A ROG Orion PRO egy egyszerűen használható kábelrendezőt is tartalmaz a vezetékek jobb elrendezéséhez és a kábelek összegabalyodásának megakadályozásához. 

2,5 méteres fonott kábel aranyozott csatlakozókkal 
A ROG Orion PRO egy erős, fonott kábelt kapott, valamint aranyozott csatlakozókat a nagyobb tartósság és a torzítás csökkentése érdekében. A meghosszabbított, 2,5 méteres vezeték bőséges mozgásteret biztosít a játékosok számára. 

A vezetékre szerelt hangerőszabályozás 
Könnyedén szabályozható a hangerő vagy némítható el a hang a kompakt, felcsatolható hangerőszabályzóval 
Gyártó:
Tipus Gamer
Szín Fekete
Garancia 3 év
Súly 0.343 Kg
Csatlakozások 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: 2-3 munkanap múlvaIngyenes

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
- 16% akció előtti ár: 32 090 Ft A termék ára: 26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba