1. Kiegészítő
  2. Microsoft Windows 8.1 32bit HUN WN7-00642

Microsoft Windows 8.1 32bit HUN WN7-00642

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Átvehető

Átvehető üzletünkben: ma 10-18hIngyenes

Házhozszállítás: 2018. március 26, hétfő Ingyenes

A termék ára:
40.990 Ft
(32.276 Ft + ÁFA)

Élő frissítések egyetlen pillantásra

A rendszer indításakor elsőként az élénk és vidám kezdőképernyő jelenik meg. A kezdőképernyőn minden egyes csempe egy Ön számára fontos személyhez, alkalmazáshoz, webhelyhez, lejátszási listához vagy egyéb elemhez kapcsolódik. A csempék jelzik, ha új információ érkezik, így folyamatosan nyomon követheti az eseményeket. Csupán egy pillantást kell rá vetnie, és azonnal láthatja a fényképet, amelyen megjelölték Önt, a holnapi időjárást és a barátaitól kapott üzeneteket.

Teljes egészében az Öné

A Windowsban még a legapróbb részletek is Önt szolgálják. A számítógép zárolásakor megjelenő képet is Ön választhatja ki. A zárolt képernyőn egy gyors értesítés jelenik meg, mielőtt bejelentkezne vagy megnyitná valamelyik alkalmazást.

Képjelszó használata esetén bejelentkezéskor nem egy jelszót kell beírni, hanem egy mintát kell rajzolnia az Ön által kiválasztott képre. Cikkcakk-vonal a kutyája pofiján? Három koppintás a gyermeke orrára? Bármit választhat!

Munka és játék

Használja az új táblagépét vagy laptopját szórakozásra, munkára vagy mindkettőre. Cseveghet barátaival térképnézegetés közben, vagy játszhat, miközben a teendőit végzi. Egy pöccintéssel átléphet a táblázatból a videóba, vagy dokkolhatja őket egymás mellé, és így egyszerre több feladatot is könnyen elvégezhet.

Még több alkalmazás

A beépített alkalmazások, ilyen a Kapcsolatok, a Posta, a Fényképek és az Üzenetek, segítségével hatékonyan végezheti fontos feladatait, és az együttműködő alkalmazások egységes és egyszerű használatot tesznek lehetővé. Ráadásul a Windows Áruházban új alkalmazások teljes tárházát fedezheti fel!

A kezdőképernyő csakis Önről szól!

A kezdőképernyőn látható valamennyi csempe egy Ön számára fontos személyhez, alkalmazáshoz, webhelyhez, mappához, lejátszási listához vagy egyéb elemhez kapcsolódik. Annyi csempét rögzíthet a kezdőképernyőre, amennyit csak szeretne, és a kívánt helyre mozgathatja azokat.

Ez nem a statikus ikonok megszokott faliújságja: a csempék élőben mutatják a legfrissebb információkat. Állapotfrissítések, időjárás-előrejelzések, tweetek és egyéb információk – az élő frissítések előbb megjelennek, minthogy bármilyen alkalmazást megnyitna.

Valami érdekeset talált? Ossza meg!

Legyen szó fényképekről, webhelyekről vagy az imént látott kacagtató videóról – gyakorlatilag mindent megoszthat másokkal, amit lát. – ráadásul azonnal! Nem kell megszakítania, amit éppen csinál, és nincs szükség a megosztani kívánt tartalom másolására, másik alkalmazás megnyitására és a tartalom beillesztésére. Egyszerűen pöccintsen befelé jobbról, és a Megosztás gombra koppintva vagy kattintva azonnal elküldheti az anyagot e-mailben, vagy közzéteheti a Facebookon.

Érintés és egér

A Windows tökéletes választás az érintőképernyős számítógépekhez, azokhoz, amelyek egérrel és billentyűzeten keresztül vezérelhetők, de azokhoz is, amelyek mindkét módszerrel használhatók. Bármilyen számítógépet is választ, tapasztalni fogja, hogy milyen gyorsan és gördülékenyen válthat az alkalmazások között, helyezheti át az elemeket és navigálhat egyik helyről a másikra.

Kezdjen neki vidáman, és végezzen munkájával gyorsan!

Fedezze fel a műveletek elvégzésének gyors és szórakoztató módját!

 

  • Csippentsen, illetve húzza szét az ujjait a nagyításhoz és a kicsinyítéshez. Jelenítse meg a képernyőn található dolgok globális nézetét, és balra, illetve jobbra húzva keresse meg a szükséges elemet.
  • A képernyő bal szélétől befelé pöccintve válthat a legutóbb használt alkalmazások között.
  • Ha a képernyő jobb szélétől pöccint befelé, visszatérhet a kezdőképernyőre és a gyakran használt műveletekhez, ilyen például a keresés, megosztás és a beállítások módosítása.
  • A képernyő aljáról befelé pöccintve megtekintheti az éppen használt alkalmazás navigációs vezérlőit.


Következő számítógépe lenyűgöző lesz

Bármelyik modellt választja, biztos lehet benne, hogy következő számítógépe még több és teljesebb szolgáltatást kínál majd. Az új generációs táblagépek pehelykönnyűek és villámgyorsak, és hosszabb akkumulátoros üzemidővel rendelkeznek. Az átalakítható gépek a táblagépek stílusát és mobilitását kínálják, de egy billentyűzet csatlakoztatásával bármikor csúcsteljesítményű laptoppá változtathatók. Az all-in-one gépek új teljesítményszintet és stílusvilágot képviselnek az asztali számítógépek között.

A radikálisan megújult külső, a megnövelt feldolgozási teljesítmény és a rendszerindítás gyorsasága (amely többnyire tíz másodpercnél is rövidebb) egy új korszakot nyit a számítógépek világában.

Útközben is stílusosan

Az innovatív, ultrakönnyű anyagok (például dúralumínium) felhasználásával készült, szemet gyönyörködtető, új Windows táblagépeket és laptopokat bárhová magával viheti a táskájában.

Sok új táblagép és laptop lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazások reagáljanak a képernyő dőlésszögének változtatására vagy elforgatására, automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz, és akár két eszköz összeérintésével is megoszthatók a fényképek vagy webhelyek.

Használja ki a nagy képernyőt

Az új asztali és all-in-one gépek új, elegáns megjelenést visznek otthonába és a munkahelyére. A minden eddiginél vékonyabb, könnyebb és stílusosabb külső egy asztali gép teljesítményét és gyorsaságát rejti magában, ugyanakkor bőséges tárhelyet és kimagasló feldolgozási sebességet biztosít.

Az új generációs asztali és all-in-one számítógépek egyesítik az egérrel és a billentyűzettel történő irányítás pontosságát az érintőképernyő újdonságával és rugalmasságával.

Munka

Beköszöntött a számítógépek új korszaka! Az elegáns és könnyű Windows számítógépeknél nem csak a lenyűgöző kialakításon és az innovatív anyagokon van a hangsúly, hanem teljesítményüket és akkumulátoros üzemidejüket tekintve is kimagaslót nyújtanak.

Játék

Központi helyet kapott a szórakozás és a legkülönbözőbb alkalmazások. Engedje szabadjára kreativitását, lazítson a barátaival folytatott játék közben, ismerjen meg és töltsön le videókat és dalokat, és játssza le őket a tévén vagy az Xbox 360 konzolon.

Ez komolyan tiszta szórakozás!

Nézzen meg egy filmet, vegyen részt a legfrissebb pletykákban és végezze el villámgyorsan teendőit. Egy pöccintéssel lépjen át a videóból a táblázatkezelőbe, vagy dokkolja őket egymás mellé, mivel így egyszerre több feladatot is könnyen elvégezhet. Nézze végig gyorsan a fájlokat, végezzen keresést abból az alkalmazásból, amit éppen használ, és indítsa el az ismerős programokat, amelyek még gyorsabban futnak, mint eddig bármikor.

Alkalmazások betöltése a Windows Áruházból

A Windows 8 és a Windows RT hozzáférést biztosít a Windows Áruházhoz, ahol a számítógépére letölthető új alkalmazások teljes tárházát fedezheti fel. Koppintson vagy kattintson az Áruház csempére, és kezdje el az ismerkedést. Az alkalmazásokat ár, minősítés és egyéb szempontok szerint szűrheti. Számos alkalmazás ingyen letölthető, és vannak olyanok is, amelyeket vásárlás előtt kipróbálhat. Lásson hozzá, és ismerje meg, majd töltse be az alkalmazásokat – minél több alkalmazással rendelkezik, annál több műveletre van lehetősége!

Együttműködő alkalmazások

Korábban a feladatok elvégzéséhez számos különböző programra volt szükség, most viszont egyetlen egyszerűen kezelhető felületet használhat. A Fényképek alkalmazással megtekintheti a Facebook és a Flickr szolgáltatásban tárolt fényképeit, és feltöltheti őket a blogjába, vagy e-mailen keresztül elküldheti barátainak anélkül, hogy kilépne az alkalmazásból.

Valamennyi alkalmazásban ugyanolyan módon juthat el a vezérlőkhöz. Pöccintsen felfelé a képernyő alsó széle felől, vagy kattintson a jobb egérgombbal, és máris megjelennek az alkalmazás parancsai. A keresés módja is azonos minden alkalmazásban – a Keresés gombbal bármelyik alkalmazásból megkeresheti a szükséges dolgokat az alkalmazáson belül, a számítógépén vagy az interneten.

SkyDrive: Bármilyen fájl, bárhonnan

A SkyDrive használatával biztos helyen tárolhatja a merevlemezen és a felhőben található fájljait, és bárhonnan elérheti őket. Az anyagait elérheti különböző számítógépekről és a telefonjáról – sőt azokról a nem Windows rendszert futtató eszközökről is, amelyeken telepítve van az ingyenes SkyDrive alkalmazás.
 

Gyártó:
 

 
Készítse elő okmányait!
Amire szüksége lesz:
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya
• érvényes adóigazolvány
• gáz- vagy villanyszámla
Biztosra akar menni?
Nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzi, szüksége lehet rá, nyomtassa ki ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során!
Elakadt? Kérdése van?
Olvassa el a súgót, vagy hívjon minket a (06 1) 445 1500-as számon!
 

Klasszikus áruhitel konstrukció 


Referencia THM: 39,90%, 500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.
Fix, éves ügyleti kamat: 34,05%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30 vagy 36 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Reprezentatív példa a hiteltermékek összehasonlítása céljából: Vételár: 625 000 Ft, önrész 125 000 Ft, hitelösszeg 500 000 Ft, futamidő 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat 34,05%, kezelési díj 0 Ft, referencia THM 39,90%, havi törlesztőrészlet 22 349 Ft, a fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 804 564 Ft.
A bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes 2016.07.06-tól visszavonásig.

6 hónapos ingyen hitel konstrukció

Referencia THM: 0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 6 hónap futamidő esetén.
Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 6 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.
 
 

Reprezentatív példa 2 500 000 Ft-os vételár esetén:
Önrész:                                 500 000 Ft Kezelési dij:                                                                               0 Ft
Hitelösszeg:                      2 000 000 Ft Referencia THM:                                                                               0,00 %
Futamidő:                                 6 hónap Havi törlesztőrészlet:                                                     333 333 Ft
Fix, éves ügyleti kamat:            0,00 % A fizetendő teljes összeg (önrész nélkül):                 2 000 000 Ft

 
Notebookspecialista.hu Számítástechnikai Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
Érvényes: 2017. február 20. és 2017. december 31. között, az üzletben és webáruházon megjelölt termékekre.

 

10 hónapos ingyen hitel konstrukció

Referencia THM: 0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.
Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 10 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.
 

Reprezentatív példa 2 500 000 Ft-os vételár esetén:
Önrész:                                 500 000 Ft Kezelési dij:                                                                               0 Ft
Hitelösszeg:                      2 000 000 Ft Referencia THM:                                                                               0,00 %
Futamidő:                                 10 hónap Havi törlesztőrészlet:                                                     200 000 Ft
Fix, éves ügyleti kamat:            0,00 % A fizetendő teljes összeg (önrész nélkül):                 2 000 000 Ft

 A Notebookspecialista.hu Számítástechnikai Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2017. április 25. és 2017. május 12. között, az üzletben és webáruházon megjelölt termékekre.

 
Kérdések Válaszok
A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket? A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat Ön összegyűjtse és elpostázza az üzletnek. Az üzlet azokat leellenőrzi, és ha rendben találja, akkor kiszállítja Önnek a terméket.
Szerződéses csomagot a banknak vagy a boltnak küldjem? A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.
A szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt? Amennyiben hiteligénylése a bank által elfogadásra kerül az Ön által megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépére lementhet vagy azonnal ki is nyomtathat. Elfogadás esetén Ön minden esetben kap egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva Ön szintén mentheti/nyomtathatja szerződését
Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Üzletnek vagy a banknak? Technikai hiba esetén, kérjük, az üzlettel vegye fel a kapcsolatot.
Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok? Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.
 
 

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok:
Magyar hatóság által kiállított személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• érvényes új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya,

vagy

• érvényes útlevél és lakcímkártya, vagy
• azon személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön őstermelő: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

 

a)
cégnév: Notebookspecialista.hu Kft.
székhely: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
levelezési cím: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
Cégjegyzékszám: 0109861429
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b)
Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c)
Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli,

d)
Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

e)
Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt

f)
Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. megbízó biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.
Társaságunk a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon 8 órától 16 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (hétfőn) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek.
A hitelező valamint Társaságunk szolgáltatásával vagy eljárásával kapcsolatos panasz elutasítása vagy fogyasztó számára kedvezőtlen kezelése esetén a fogyasztónak minősülő ügyfél az alábbiakhoz fordulhat:
a.    A szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita rendezése érdekében a polgári perrendtartás szabályai szerint bírósághoz fordulhat, vagy a Pénzügyi Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti. A Pénzügyi Békéltető Testület: aktuális elérhetősége: Pénzügyi Békéltető Testület H-1525 Budapest Pf.:172., telefon: +36-40-203-776.
b.    Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény fogyasztóvédelmi rendelkezéseinek megsértése miatt, a Magyar Nemzeti Banknál fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményezhet; Levelezési cím: Magyar Nemzeti Bank 1534 Budapest BKKP Pf. 777,     telefon: 06-1-4899-100, e-mail cím: ugyfelszolgalat@mnb.hu .
A panasz elutasítása vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 naptári napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén a fogyasztónak nem minősülő ügyfél bírósághoz fordulhat.

 

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

MICROSOFT MÁRKASZERVIZEK
Microsoft Phone és Nokia Lumia meghibásodás esetén, vagy technikai segítségért a Microsoft Garancia és Javítás oldalon tájékozódhatsz.

A Microsoft valamennyi Microsoft Phone és Nokia Lumia telefonra 6 hónap garanciát vállal az összes akkumulátorra, fedőlapra, kábelre és töltőre, hacsak nincs másképp megadva a Termék felhasználói útmutatójában.

Microsoft PC tartozékok garanciális szervizelése miatt keresse fel szervizünket!
Hívj minket bátran, ha kérdésed van! 
+36 1 445 1500


Üzlet címe:
1132 Budapest Váci út 20-26. (a Westenddel szemben)
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-18óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Átvehető

Átvehető üzletünkben: ma 10-18hIngyenes

Házhozszállítás: 2018. március 26, hétfő Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 40.990 Ft (Nettó 32.276 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba