1. Kiegészítő
  2. Western Digital Elements Portable 2TB 2,5" HDD (WDBU6Y0020BBK-EESN)

Western Digital Elements Portable 2TB 2,5" HDD (WDBU6Y0020BBK-EESN)

0 értékelés
2 TB 5400 RPM HDD
5 Gbit/s
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

A termék ára:
31.890 Ft
(25.110 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db

Western Digital ELEMENTS 2TB USB 3.0 - Black

Maximális átviteli sebesség

Az USB 3.0 kapcsolat biztosítja a maximális teljesítményt a fájlok átvitelében.

Ingyenes biztonsági szoftver próba

A meghajtó rendelkezik egy WD SmatrWare Pro automatikus backup szoftverrel, ez biztonsági mentést végez közvetlenül a meghajtóra vagy Dropbox felhőre.

USB 3.0 és USB 2.0 kompatibilitás

Ezzel a meghajtóval kompatibilitást kap a legújabb USB 3.0 eszközökhöz és visszafelé az USB 2.0-ás eszközökkel is.

Javítsa számítógépe teljesítményét!

Ha a belső merevlemez majdnem megtelt, a számítógép lelassul. Szabadítson fel helyet, és helyezze fájlait a WD Elements hordozható tárolóra, hogy gépe újra gyorsan működjön.

Gyártó: WESTERN DIGITAL
Támogatott Operációs rendszer Windows, Mac OS x 10.7.5 vagy újabb
Háttértár 2 TB 5400 RPM HDD
Teljesítmény 5 Gbit/s
Interfész USB 2.0 (1 db), USB 3.0 (1 db)
Ház anyaga Műanyag
Szín Fekete
Garancia 2 év
Súly 234g
Méret: 82x21x111 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (08:00-16:30 óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
 Küldés
Raktáron

A személyes átvétel szünetel!

Házhozszállítás: 2-3 munkanap múlva 1.990 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 31.890 Ft (Nettó 25.110 + ÁFA)
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba