Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Samsung EVO Basic 500GB SSD (MZ-7TE500BW)

Samsung EVO Basic 500GB SSD (MZ-7TE500BW)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
500 GB SSD
Maximális SSD olvasási
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 23, csütörtök Ingyenes

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
A Samsung SSD 840 a legjobb választás ha jobb teljesítményt szeretne kihozni számítógépéből

Az SSD beépítése a legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja annak, hogy új lendületet vigyen meglévő rendszerébe. Mindenkit bosszant, amikor egyre hosszabb ideig tart a rendszerindítás és lassabban töltődnek be az alkalmazások. Manapság a számítógépes teljesítményproblémák hátterében leggyakrabban nem is a processzor kapacitása, hanem a központi adattároló eszköz lassú olvasási és írási sebessége áll. Éppen ezért a Samsung SSD 840 beépítésével új életet vihet a rendszerébe, amitől felgyorsul a rendszerindítás és javul a multitasking teljesítmény.

Egyszerű fejlesztési megoldás 3 lépésben

Ne pazarolja pénzét és idejét a teljes számítógép lecserélésével. Egyszerű fejlesztési megoldásával a Samsung 840 a legjobb választás ha jobb teljesítményt szeretne kihozni a számítógépéből, és egy modernebb számítógépes élményre vágyik. Nem kell megrettenni a feladattól, mert 3 egyszerű lépéssel az összes adatot áthelyezheti az új adattárolóra. A továbbfejlesztett szoftvervarázslóval kényelmesen karbantarthatja SSD meghajtóját. Az SSD 840 gyári tartozékai között mindent megtalál, amire szüksége lehet egy asztali számítógépbe vagy laptopba történő beépítés során. (A beépítéshez szükséges tartozékok csak a csomagban értékesített modelleknél találhatók meg. )

SSD-vel még több ideje marad az önnek fontos dolgokra

A Samsung 840 SSD kétszer olyan gyorsan indítja el a képszerkesztő programokat, és 30%-kal gyorsabban alkotja meg a videók képét, mint a merevlemez. A 840 Series SSD-vel hamarabb végezhet a munkával és több időt tölthet a családjával és barátaival, hogy az önnek valóban fontos dolgokkal foglalkozhasson. Töltsön kevesebb időt a számítógép előtt, és élvezze a kikapcsolódást.

Többszörös multitasking Nagy teljesítményű kiegészítő Windows 8-hoz

Kimagasló multitasking teljesítmény: A Windows 8 intuitív Metro felhasználófelülete még nagyobb lendületet ad a multitaskinghoz. A Samsung 840 Series SSD fantasztikus felhasználói élményt és akadásmentes teljesítményt ad párhuzamos alkalmazásfuttatásnál is. Mindig gyors rendszerindítás A már belakott Windows rendszerek számtalan harmadik fél által készített alkalmazást kezelnek, és ezek közül sokat már a rendszerindításkor is futtatni kell. A merevlemezeknél idővel csökken a teljesítmény, de a 840 Series piacvezető random olvasási sebessége és késleltetési ideje garantálja, hogy a rendszerindítási idő még az operációs rendszer komoly igénybevétele mellett és a számtalan alkalmazás telepítése után sem nő meg.

Megbízhatóság mindenek felett

Az első számú SSD alkatrészgyártónál a világ vezető adattárolás-tervező mérnökei alkották meg a Samsung SSD 840 Series termékeit, amelyekre minden körülmények között számíthat, és hosszú távon, nagy igénybevétel mellett is csúcsteljesítményt nyújtanak.

Valódi, teljes körű, integrált megoldások

A Samsung SSD-k tervezése teljes egészében házon belül történik. A tökéletes végeredmény érdekében a Samsung valamennyi SSD alkatrészt maga gyártja. Ennek köszönhető a továbbfejlesztett teljesítmény a Toggle DDR2 NAND flash memóriával, az alacsonyabb energiafogyasztás az LPDDR2 cache memóriával és a nagyobb energiahatékonyság a hárommagos MDX vezérlővel.

Toggle DDR2 NAND Flash Memory

A Samsung Toggle DDR2 NAND flash chipjei akár 400 megabit adatátvitelt is lehetővé tesznek másodpercenként (Mbps), ami háromszor gyorsabb a hagyományos chipeknél, és ezzel drasztikus olvasási sebességnövekedést érnek el. A teljesítményjavulás mellett, ráadásul az új chipek kevesebb energiát is fogyasztanak, mint a konkurens NAND memóriák.

Hárommagos MDX vezérlő

A Cortex-R4 processzoralapú Samsung MDX vezérlő még nagyobb teljesítményű és energiahatékonyabb, mint a régebbi generációs vezérlőink, így ugyanakkora energiamennyiségből több műveletet képes elvégezni, mint a korábbi MDX vezérlők.

Ultraalacsony energiafogyasztás, hosszabb akkumulátor-üzemidő

Jelentős energiamegtakarítás és megbízható működés a kategória legjobb energiagazdálkodási technológiájával. A Samsung SSD 840 Series LPDDR2 cache memóriát alkalmaz, amely aktív állapotban 30%-kal, készenlétben pedig 93%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a DDR2 memória, ráadásul mindehhez nagyobb teljesítmény társul. A 30 perccel hosszabb akkumulátor-üzemidővel a Samsung SSD 840 Series még nagyobb mobil számítástechnikai élményt kínál.

Gondoskodjon adatai biztonságáról SED (Self-Encrypting Drive) technológiával

Nyugodtan hátradőlhet, hiszen adatait 256 bites AES hardveralapú titkosítás őrzi, bármiféle teljesítménycsökkenés nélkül. A Samsung SSD 840 automatikus adattitkosítással dolgozik, ezért ha át kívánja alakítani a meghajtót vagy meg akarja szüntetni az adatokat, elegendő kitörölni a titkosítási kulcsot.
Gyártó:
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, OSX, Linux
Háttértár 500 GB SSD
Teljesítmény Maximális SSD olvasási sebesség:540 MB/s;Maximális SSD írási sebesség:520 MB/s
Ház anyaga Fém
Garancia 3 év
Szín szürke
Súly 52g
Csatlakozások SATA 3
Méret: 100 x 69.85 x 6.8 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

SAMSUNG MÁRKASZERVIZEK
Telefonos ügyfélszolgálatunkon, az ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számon hétfőtől péntekig, 8 és 18 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9 és 16 óra között az alábbi kérdésekkel
kapcsolatban várjuk hívásod:

* Általános termékismertetés
* Tanácsadás vásárlás előtt álló ügyfeleinknek
* Készülék beállításokkal kapcsolatos információk
* Szervizpartnereinkkel kapcsolatos tájékoztatás
* Vásárlói észrevételek, javaslatok fogadása termékeinkről és szolgáltatásainkról
* Javítási igény felvétele és továbbítása szerződött márkaszervizeink felé – ebben az esetben kérjük, készítse elő a termék jótállási jegyét és/vagy számláját!

Élj az általunk kínált lehetőségekkel, lépj kapcsolatba velünk! Ügyfélszolgálatunk készséggel fogadja minden termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésed és észrevételeid.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. november 23, csütörtök Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba